Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz F_Zolee #5449 üzenetére
Most, hogy érted azt, hogy alapfelszerelés? Nem tudom kik ellen szoktatok játszani, de engem max bug miatt szednek le heat seeker-rel. Az az első, hogy below radar ha mérnek.
Használjátok akkor csak a heat seekert, hogy leszedjetek szökő évente egy helit/jetet, mert ha kicsit is érti a dolgát akkor nem fogod leszedni és akkor már földi járművek ellen is megvagy lőve
Nah hát az meg, hogy még 2 v 1 és akkor is heat seekereztek... nc -
gali777
őstag
Én tudom, de az a tapasztalat, hogy az ilyen heat seeker herok nem tudnak célozni a main gunnal, ha meg mégis elkezd lőni akkor meg ki lehet fordulni. Annyira elég lemenni below radarba, hogy felhagyjon a méréssel, utána kifordulod és nem tudja lereagálni általában.
Én részemről befejeztem, heat seekerezzen mindenki nyugodtan
(#5454) F_Zolee: Én se vagyok az a sértődős típus És nem arról van szó, hogy én pro lennék, jetben max az átlagos szintet ütöm meg, csak sztem használhatatlan a heat seeker mert túl sok féleképpen lehet kivédeni, ugyanez vonatkozik a guided-ra meg javelinre is. Túl egyszerű kivédeni. Na most már tényleg vége
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz gali777 #5451 üzenetére
Ne menj te is atika szintjére. Nem mindenki pró játékos. Nektek akkor olyan szervert kellene létrehozni ahol műrepülő bajnokságot csinálnátok és csak úgy ölhetitek meg egymást, hogy a fülkéből lősz át pisztollyal.
Ez a hogyan ölj meg valakit, mert az nem tetszik neked blokkot hallották...
Remélem nincs sértődés.
-
Zoli54213
aktív tag
Készítettem egy videót kérésre, g3a3-al Direkt ugyanazon a mapon vettem fel mint az előzőt
Battlefield 3 - With G3A3 and .44magnum /req/ (HUN)GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
múltkor Kharg Islandon a US kezdőnél tankkal gurultam ki a partra a szállító hajóról, és felrobbant a nagy semmitől.. Bad Luck, kész volt
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Gyula84
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #5459 üzenetére
Nekem is volt valamelyik nap ilyen csak gyalog voltam
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Zoli54213
aktív tag
-
Akos96
senior tag
Sziasztok!
Ma, mikor haverommal co-opoztunk, kilépés után Battlelogban a haverom neve mellett ugyanúgy ott maradt, hogy velem co-opozik. Nála én ugyanígy. Amikor felmentünk szerverre, mindkettőnknél megváltozott a szerverre, de kilépés után ismét azt írta, hogy co-opozunk. Kiléptünk-beléptünk, semmi. Így most nem tudom meghívni co-opba, és ő se engem. Ezt a problémát hogy oldhatnánk meg?
dilipok: nem, kipróbáltuk originnel és battleloggal is.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Dinter
addikt
Ja egyébként ma 2* is sikerült egy helit leszedni tv rakétával Eddig csak tankok mentek.
-
veterán
akinek 1Gb vram van videókártyáján , milyen minőségben szokta tolni a játékot? (medium, high. ultra)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Firkavadasz
tag
"Sziasztok!
Ma, mikor haverommal co-opoztunk, kilépés után Battlelogban a haverom neve mellett ugyanúgy ott maradt, hogy velem co-opozik. Nála én ugyanígy. Amikor felmentünk szerverre, mindkettőnknél megváltozott a szerverre, de kilépés után ismét azt írta, hogy co-opozunk. Kiléptünk-beléptünk, semmi. Így most nem tudom meghívni co-opba, és ő se engem. Ezt a problémát hogy oldhatnánk meg? "Sehogy. Majd magától elmúlik. Ezt az új frissítés okozta. Én is ugyanígy voltam minap egy sráccal, kénytelenek voltunk abbahagyni.
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
dilipok
veterán
válasz gyuri81 #5468 üzenetére
nekem minden high, csak a mesh quality ultra. 2x aa, meg hbao. 40 ala nem nagyon megy az fps. Ja es 1680as felbontason jatszok.
Firkavadasz: eleg lett volna valaszolni, nem kell vastaggal kiemelni az elozo hsz-t.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Gyula84 #5474 üzenetére
Na végre....valaki, aki azt mondja nem csalok....mert ő minden bizonnyal ott arra gondolt...
De komolyan ha valaki leírja azt a szót h csalok vagy valami, kiröhögöm....[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Akos96
senior tag
válasz Firkavadasz #5469 üzenetére
Akkor bizony tényleg . Azért köszönöm.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
tibor452
tag
Please DO NOT contact EA Support to request a key.
Game Advisors DO NOT HAVE KEYS TO GIVE OUT. ez gáz
-
Zoli54213
aktív tag
Ezt nézzétek....XXXXD
BF3 Automatic RexGigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Dinter
addikt
Olyankor mit lehet helivel csinálni, amikor több helyről mérnek és nem tölt be az ecm/flare?
-
DNS_65
senior tag
Ha nem repülsz túl magasan, akkor néha bejön az ha odacsapod finoman a földhöz a helit (csak gyakorlott pilotának ajánlott), vagy inkább leérinted a földre, majd mehetsz is tovább. Esetleg még ha épület, vagy domb mögé be birsz sunnyantani, akkor az felfogja a már kilőtt rakétát.
-
BigBlue69
őstag
És visszatért A Dupla xp?WUT?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Dinter
addikt
Fordulásnál mindig földbecsapom a jetet Mit próbáljak meg először leszedni, melyik a legkönnyebb?
-
csasaKKP
senior tag
Majd aki a BF4 alpha trial-al játszott, legyen már az az első dolga, hogy idejön (idetolja azt a szemétláda, de szerencsés képét ) és elmond róla mindent.
(Leginkább a gépigényre vagyok kíváncsi, notebookról játszok. )[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
-
Zoli54213
aktív tag
válasz wariror #5494 üzenetére
Most szórakozol velem? Ha nem értesz hozzá inkább meg se szólalj!
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest