Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
execute93
őstag
Gyerekek..Ez nagyon durva kör volt:[link]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz boogie84 #40204 üzenetére
AEK-971-et is élvezem..na meg a granyót Ameddig nincs meg a kieg nem látom értelmét nagyobb pályákon játszani. Egyik sem tetszik olya annyira mint a metró. Na meg nem is lehet annyi pontot szerezni.. Ami elmegy az a Caspian, Kharg. Kiegészitőből meg több pálya is érdekel...
-
execute93
őstag
válasz H.Ezredes #40206 üzenetére
Tudom! Már én is kezdem megunni egy picit.. Nagyobb mapokon meg kb 2 perc alatt kilőnek Javelinnel... Tankot azt nagyjából szeretem..
Wake Island-et nagyon kipróbálnám már.. Nem, nem vagyok csapatjátékos. Mivel nincs tömegnyi barátom, ez miatt nem nagyon játszom, csak "idegenekkel".
Metron pedig csak "egyedül" vagyokSzerk.: Párszor..Kempeltem és onnan lődőztem.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Hellotok.
B2K-t hol kell aktiválni?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Jelentkeztem. Ez jó ötlet!
Összekovácsolós[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Cybertrone #40737 üzenetére
F.ck Nem elég, hogy most fogom megvenni a b2k-t erre itt van még egy ilyen sz.r..
Jut eszembe..Nálam olyan bugok vannak...SMAW-el becélzom az ellenfelet és nem mutatja azt a célzókát..szal királyMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz - = Zk = - #40746 üzenetére
Ja..csak annyi a futár mint a játék...
-
execute93
őstag
Nem tudtok egy olyan boltot ami hétfőn is szállít csomagot?
Ill. a Solymári auchanba van B2K?(aki környéki)[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Főképp rám volt érthető gondolom. nos.. Caspianon sincs szarabb statom..átlag 20/5 (gyalogosként) Szóval, hülyeséget ne mondj.... Mellesleg mi közötök van, hogy mások hol játszanak és ide belinkelik? Semmi közötök hozzá.. Szabályellenes? Szerintem nem.. Ennyit erről.
Te biztos superhigh vagy.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz H.Ezredes #40901 üzenetére
Rám IS!!! értette, mivel én is linkelgettem.
Csapatmunka eleve, hogy legyen, ha nincs 1 haverod sem akivel felmenj játszani? Hagyjuk már ezt a gyerekes dumát.. Hisz mindenki pubol de a csapat 3/4 nem ismeri, azaz hogy legyen csapatmunka? Pubban általában van egy k.rva jó csapat és egy k.rva szar. Ez a helyzet!MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz - = Zk = - #40966 üzenetére
Gép vagy origin?
-
execute93
őstag
Berosálok... 30 perce várok a BF.HU Metrós szerverére..Ez vicc emberek!!! Nem lehet bejutni (főleg egy magyarnak)
-
execute93
őstag
-
execute93
őstag
Lásd: Metrón az első pár MP-ben amikor sotival beszaladt egy ember sem lőtt rá, sőt élesztgették egymást mikor már rég beszaladt.. na azt senki ne mondja, hogy 5 emebr nem lő rá.
Holy: Simán megcsinálható, mert ez csak gyakorlás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Csak nekem ilyen rossz ez??? Azt mutatja ez itt oldalt, hogy több mint 2 en hozzászóltatok közben pedig 20 HSZ érkezett be.. Érdekes
-
execute93
őstag
válasz Cybertrone #41386 üzenetére
Tudom. De csak gyalogos pályák lesznek benne, nem? Mert azokat nem "szeressük"
-
execute93
őstag
válasz Cybertrone #41388 üzenetére
Milyen járműveket tesznek bele? Azt is rendelhetem..
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Reggelt!
Találtam egy jó kis helis vidit akinek van kedve nézze meg: [link]MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz Cybertrone #41465 üzenetére
Amikor No zoomal lődözget, valahol 2 perc környékén, akkor kicsit sem feltűnő, hogy mindig pont testre ránt..na mindegy
-
execute93
őstag
válasz ProEvoFan #41504 üzenetére
Hello. Nekem i3-2100 + gtx 460 hawk tfii kombóm van 4 gb ddr3-mal és tökéletesen megy. +2 virtuális magot is remekül kihasználja. Nekem nem laggol, tök simán megy. Szóval csak ajánlani tudom. Néztem teszteket is, i3-i5-i7 közel ugyanolyan fps mértékeket mutatnak bf3-om alatt (azonos konfiggal). Nekem a "kis" i3-2100 bevált. Később pedig még bővíthetem is. Szóval szerintem jó. FX-4100-at meg inkább hagyjuk
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest