Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Asus GTX560ti-ről mi a vélemény? i3 2100 mellett hogyan teljesít? Kit tudja hajtani? Ismert hibája van ennek a szériának? -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy GTX560 mellé érdemes/lehet betenni, SLI-be kötni egy GTS250-et? A gépem az adatlapon van. FullHD játékoknál érne valamit (FSX)? Vagy két különböző GPU-val nem életképes? -
BigBlackDog
veterán
Ez az eredmény mennyire mondható természetesnek? Számomra úgy tűnik, mintha probléma lenne, kicsit alacsony a pontszám (előző körben, ugyanilyen beállításokkal 250 körüli pontot kaptam).
-
BigBlackDog
veterán
Természetes, hogy egy új Asus GTX560 Cu II OC kártya nincs külön zacsiban, csak úgy csücsül a helyén zacskó nélkül a szivacs vájatában?
-
BigBlackDog
veterán
Már a boltban is láttam, szerintük az összes így van becsomagolva. A szürke szivacságy körülvette, a teteje is le volt borítva egy vékony, szintén szürke szivaccsal (esetleg lehet, hogy ez biztosította a Faraday kalitkát?). Neten nézegettem 2 unboxing videót, abba is zacsi nélkül volt benne. Visszavinni nem vinném (egyenlőre), működik rendesen, összes kiegészítő zacsizva volt, korábbi használatra látható nyom nem utalt.
Ezek szerint senkinek nincs semmi tapasztalata az Asus csomagolástechnikájával? -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A következő dolgon gondolkodtam. Van a gépben egy Nvidia GTX560 és egy Intel HD2000 (i5 2400). Mivel a GTX560-at használom, így az Intel csak úgy ott van (jelenleg letiltva), parlagon hever. Nem lehetne azt is hasznosítani valahogy az Nvidia mellett?
/* Lucid Vurti MVP-t próbáltam, de sajnos trial (és sikeresen le is járt), aztán megvásárolni ugye még nem lehet. */ -
BigBlackDog
veterán
Intel HD4000-nél elő lehet csalni valami részletesebb beállítást ennél? Egyik játéknál egy bizonyos sugarú körön belül élesek a textúrák, azon kívül homályosak. Ha lehúzom a anizotrópikus szűrést, akkor persze összemossa mindenhol a részleteket. Ezen szeretnék állítani kicsit.
-
BigBlackDog
veterán
válasz agressiv #23041 üzenetére
ETS2, ha mond Neked valamit. Kipróbálás szintjén szenvedek vele, de most már eléggé idegesít ez az apróság. Szóval mindenképpen meg akarnám oldani. Az természetes, hogy az Intel XTU nem indul el? Splash screennél megáll, nem csinál semmit. Gondoltam rá, hogy esetleg a mobil proci (3210m) miatt csinálja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Csak érdekességképpen érdekelne a válasz az alábbi kérdésre. Egy GTX560 kártyát (Asus a gyártó, ha esetleg számít) lehetséges unlockolni GTX560 Ti-re? Gondolnám, hogy a sima 560 csak egy butított 560 Ti, ugyanannyi shaderrel, stb. egységgel, csak néhányat letiltottak. Vagy esetleg teljesen más a felépítésük? Más kártyáknál mintha olvastam volna már ilyenről, talán szimpla BIOS cserével oldották meg. -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Remélem nem nagyon off a téma, de más topikot nem találtam. Létezik valami olyan USB-s eszköz (videókártya), ami segítségével HDMI kimeneten érkező képet lehetne USB-n keresztül laptop képernyőjén megjeleníteni?[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz spanglee001 #48006 üzenetére
+(#48005) hoax: Köszönöm a válaszokat, gondoltam, hogy nem túl egyszerű, ha egyáltalán van rá megoldás.
-
BigBlackDog
veterán
válasz spanglee001 #48009 üzenetére
Egy raspberry pi beállításához, tesztelgetéséhez kellene (nincs mindig a közelben egy monitor/tv ).
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy Dell P2414H és egy GTX1660-at hogyan lenne érdemes összekötni? A monitoron digitális bemenetből DVI és Displayport van, videókártyán pedig HDMI és displayport kimenetről tudok. displayport kábelt érdemesebb használni, vagy DVI kábel + HDMI>DVI adapterrel is ugyanazt fogja tudni? Ha displayport kábel a célszerűbb, akkor mit érdemes venni belőle (nem tudom, hogy mi a különbség a 3 ezer, illetve a 8 ezer Hufos változat között)? Pl. ez jó lenne?
-
BigBlackDog
veterán
Ha egy Nvidia kártyát Win10 alatt egy Radeon váltja, akkor csak elég a régi kártya drivereit és Nvida Control Panelt leszedni, majd az újat feltenni, vagy célszerű újrahúzni a teljes OS-t? Ha jól látom, a törléshez a DDU lenne az ajánlott megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Projektor topic
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest