Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Van itt a PHn valahol olyan teszt amiben egy 9600 GTt mérnek össze egy G80as 8800 GTS 320al?
Kiváncsi lennék hogy mekkora a különbség a két kártya közt.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek elcseréljem e a 9800 GTX+omat egy Sapphire Radeon HD4850 1GBos karira? Megéri? 33k-ba tartják.
Tesztek alapján nemsokkal gyorsabb mint a 9800 GTX+.
-
djrobaa
aktív tag
válasz RootRulez #27582 üzenetére
Szerintem se lenne sok értelme. Csupán pár játékban sokkal erősebb az ATI. A többiben elhanyagolhato. Szerintem nemlesz cserebere. Enyémet 26ba számolták volna be egy GTX 260 OCbe, arra 14et kellet volna dobjak. A Radeon 33ra tarja a srác és nemsok a különbség. Annyi hogy a Radeon jobban melegszik, persze nemláttam még a karit milyen hütés van rajta, de ha az a piros ami a 3850en akkor elég keményen melegszik.
-
djrobaa
aktív tag
válasz RootRulez #27584 üzenetére
Igen megnéztem és most az 1GBos 4850 32ezer. A GTX+-ommal kb egy árban vannak. Akkor már inkább egy GTX 260ra cserélek. Szerintem jobban járnék vele.
Köszi a felvilágositást. Amugy igen, használt a Radeon.
-
djrobaa
aktív tag
-
djrobaa
aktív tag
Tegnap már darabokra szedtem a hütését a kártyának, volt benne por rendesen. Ujra pasztáztam a memoriákra pedig raktam hövezető lapocskákat. Csinálhat ilyet tulmelegedéstől? Vagy pedig memoria hiba lesz a kártyán?
[ Szerkesztve ]
-
djrobaa
aktív tag
3DMark 06 és Vantage simán lefut egymás után többször is. Még ha huztam is a karin. Akkor megprobálom még a Furmarkot.
Egyébként a memoriáim alapon mennek, mert a proci csak szorzó emeléssel megy 200mhzel többet. Szóval azok mióta megvannak huzva nemvoltak.
szerk: a furmarkot meddig futassam?
[ Szerkesztve ]
-
djrobaa
aktív tag
válasz Inter07 #31106 üzenetére
Tegyél bele valami komolyabb tápot. Anno nekem is ez volt a baj. igaz nem DEER tápom volt (nemis ismerem) hanem Codegen,és az IC7es lapot már nembirta ha benne volt egy 7600 GT aminek kellet plusz táp. Jah és 400Wattos volt. Kicseréltem egy ugyancsak 400as Chieftech tápra és már ment is minden.
-
djrobaa
aktív tag
Megvolt a Furmark és a Memtest x86.
22percet futott a Furmark Stabilitás tesztje, és nem fagyott le nem csikozodott be a kép. A GPU 85fokig melegedett tovább nemtudott mert a ventillátor feljebb kapcsolt. Nem néztem hogy hány százalékon ment de biztos nem 40en ami az alap. Szerintem a VGA hibát kizárhatom. Vagy futtassam még esetleg hosszab ideig?
Memtestel megvizsgáltattam a memoriákat, és nincs hiba. Persze külön külön nézte őket. RAM hiba is kizárva. Még a rendszer stabilitás van vissza de az csak este mert mindjárt mennem kell melóba.
Lehet hogy csak egy takaritás kellet a VGA-nak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest