Hirdetés
Aktív témák
-
GERI_166
csendes tag
válasz balika000 #13039 üzenetére
utána olvasgattam és azt írták hogy 450es táp kell neki alapból. Mivel nekem 400as volt benne így kicseréltem egy 500asra de még mindíg fenn áll a probléma.
Na most így alapvetően ha valakiről olyan választ hallassz csak így a levegőbe a kékhalálok okára, hogy "OMGZ ITSZ DER TÁP" akkor az az ember eleve hogy nem ért hozzá, és érdemes nem hallgatni rá.
Nézem a hőmérsékletet és nincs drasztikus változás.
Oké
Na most akkor azt fogjuk csinálni, hogy elindítod a gépet és szépen beleméssz a biosba.
Keresel olyat, hogySIDEBAND ADRESSING és áttbillented: DISABLE
FAST WRITES (remélem ez még van pcievel is) és áttbillented: DISABLEés ha ez nem segít, akkor le kell cserélned a chipsetdrivert, drasztikusabb esetben le kell szedned a chipsetdrivert, és az megoldja a gondot.
Amúgy ha valaki esetleg nem tudná, a VIA chipsetek még mindig szarok, pont úgy, ahogy az évtizedes pályafutásuk során mindig is azok voltak. Ez a kékhalálosdi az összes VIA chipsetet súlytja, gyakran csak a chipsetdriver végleges eltávolítja oldja meg. Így jár aki VIA-s alaplapot vesz. Többször sírtak már ugyanemiatt a probléma miatt nekem VIA-s gépekkel. Ezek az alaplapok főleg wordozésre valók, sajnálom
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest