Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rn
tag
válasz VeilSide1992 #29736 üzenetére
hello,
ha nem a mai nagytudás a lényeg hanem a megbízhatóság és minőség akkor egy Iphone 3GS-t ajánlanék. Használtan 35-40 ért tipp topp állapotban kapsz és nagyon jó telefon.
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
JDM_Style
tag
válasz VeilSide1992 #29745 üzenetére
Attól függ mennyiért
♠♠♠ Megbízhatóságom: http://tinyurl.com/JDM-Style ♠♠♠
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz VeilSide1992 #29747 üzenetére
Huawei
-
generic
senior tag
válasz VeilSide1992 #29750 üzenetére
ZTE Skate, esetleg Xperia mini (st15i)
A mini a legjobb választás ár/érték arányban.
A skate is megéri az árát, bár az armV6-os processzor már nem mai darab. -
quailstorm
nagyúr
válasz VeilSide1992 #29783 üzenetére
Annyira egyformák, hogy amelyik tetszik külsőre meg kamerára. Belül totál megegyeznek. Rendszer is ICS 4.0.3. A hazai képviselet meg egyiknél sem legendás. Bár alaphelyzetben nincs rá szükség mert a telefon működik.
-
quailstorm
nagyúr
válasz VeilSide1992 #29790 üzenetére
Mivel nem használtam egyiket sem, nem tudom megmondani. De nem hinném hogy van 15-ezer forintnyi különbség, még akkor se ha a Huawei-nek jobb mikrofonja, hangszórója, képernyő betekintési szöge van. Az a legjobb ha megnézed. Szerintem nagyon jó vételnek számítanak árban, nem tudok jobbat, csak használt alkalmi vétel esetleg.
-
fuximaxi
senior tag
válasz VeilSide1992 #29916 üzenetére
Ajánlanám figyelmedbe ezt a blog bejegyzést. Talán válasz kapsz a kérdésedre.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz VeilSide1992 #30146 üzenetére
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz VeilSide1992 #30240 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest