Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz Domaximus #46282 üzenetére
Lehetséges,hogy belül is megsérült a kijelző,egy vékony repedés vagy ilyesmi.Egyszer hozzám került egy samsung j5 2016 ugyan ez volt a gondja valószínű csak ott azt mondták nem esett le mert ugye tökéletes állapotban volt a kijelző meg a telefon ,de valószínű talán az egyik sarkára esett mert pici nyom volt és fekete képernyő ugyan így.A tulaj azt mondta először félig ment el a kép aztán teljesen de fura ha nem ejtették le,hogyan bár lehet igazat mondott,kijelző csere megoldotta a gondot.
Szerintem alsó hangon a kijelző huszon ezer forint vagy több mert ahogy elnézem pár helyen lehet kapni különböző árakkal plusz még ugye szerelés,szereléssel harminc és ötven ezer forint között van kb.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Lehetséges az,hogy a huawei nova 5T kijelzője azonos a Honor 20-éval?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #46286 üzenetére
Csak kijelzőt kerestem és ezt írták ott Huawei Honor 20/ Honor 20 Pro/Nova 5T, LCD kijelző érintőplexivel, fekete
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #46288 üzenetére
Most azt írták egy helyen a két készülék ugyan az.Jó lehet processzorban ilyesmiben van különbség de másban ugyan az.
-
Pityu.
nagyúr
Samsung s10+ ki lehet valahogy nyerni az adatokat a telefonból ami rajta maradt úgy,hogy már nincs a kijelzőn kép tehát sötét?Mert ugye be kéne kapcsolni valamit az usb-vel kapcsolatban,hogy mondjuk meghajtónak láthassam.
-
Pityu.
nagyúr
Az mitől van,hogy a telefon kijelzője egy ponton nagyon világos ?Szóval világos háttérnél elég feltűnő.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy samsung telefon,anno vízbe ejtették régebben történt helyesen jártak el minden működik rajta rendesen de hálózat nincsen ez mitől lehet?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #46375 üzenetére
Már tökéletesen működik meg csináltam
-
Pityu.
nagyúr
Ja most néztem kameráról már láttam s7 es samsung
Szét kaptam,kicsit kipucoltam de víz jeleit konkrétan nem láttam,aztán factory reset aztán kifüggetlenítettem mert a telekomnál egyszerűen megy beraktam a vodafonos kártyámat és lett hálózat fel hívtam róla a tulajt aztán jött érte berakta a telekomos kártyát ami volt benne és tökéletes volt azzal is,meg most már független is a teló
De akksi az kell majd bele mert már 5 éves ami benne van.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz prolad #46415 üzenetére
Ha volt garancia a kijelzőre és beszerelted akkor már nincs rá garancia.Sok cég csak akkor vállal garanciát ha ő szereli be vagy ha meg is veszed beszerelés előtt kipróbálod és ha nem jó vissza veszik de beszerelés után gari csá.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy xiaomi redmi note 8T amin át ment egy autó a kijelző kuka,alaplap működik mert számítógépre dugva csatlakozik a géphez a telefon meg a kijelzőn látszik,hogy be van kapcsolva,a hátlap nem sérült csak a kamerák üvegje,meg a váz nagyon enyhén látható,hogy picit hajlott de nem tört ,szilikon tokban volt.A kérdés enyhe hajlott vázzal lehet mit kezdeni vagy kuka?
-
Pityu.
nagyúr
Hát ez jó kérdés,haverom telefonja nem régi cucc nem rég vette csak kérdés ugye garanciális de ezt ugye 100%-ig fizetnie kell gondolom ha bekerül garanciális ügyintézésbe,bár ő arra gondolt én olcsóbban megcsinálhatnám neki.Viszont akkor tényleges garancia vesztés.
-
Pityu.
nagyúr
Lenne egy kérdésem még,kamerában eltér a redmi note 8 és a redmi note 8T?Már úgy értem,hogy a kamera külsőleg ugyan olyan?Mert mivel a fenti képeken a kamera üvege betört vennem kéne hozzá de csak redmi note 8 kamera üveget találtam itthon az országban ránézésre képeket nézegetve ugyan az,ez lehetséges?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #46485 üzenetére
Azért annyinak nem annyi mert hál isten ez nem a fő kamera majd mikor rakom össze a telót megnézem vészes e de szerintem nem l,másik telót is raktam márbössze aminek törött volt a kamera üvege és semmi gond nem volt vele ráadásul az fő kamera volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #46487 üzenetére
Értem én de szerintem nem lesz gond vele úgy is tesztelni fogom és nem egy telóbol szedtem már ki így lencsét és sose volt gond.
-
Pityu.
nagyúr
Na csináltam a telefonon egy factory resetet és most már nincs az áthúzott kör most már mutat ilyen kis vonalkákat hogy elméletileg van hálózat. viszont hívást nem tudok kezdeményezni mert normál telefonszámokra azt írja hogy nincs regisztrálva a hálózaton de már van segélyhívásta lehetőségés ugye hogyha az van akkor elméletileg van hálózat is csak nem tudom mit lehet még ezen kívül csinálni,hogy telefonálni is tudjak.
-
Pityu.
nagyúr
Na most megint nincs hálózati jel csak az áthúzott kör. Ez már lehet valami alaplap hiba?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #46505 üzenetére
Elméletileg nem szolgáltatótol vásárolt
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #46511 üzenetére
Itthon nem lehet szerezni valahol?Nekem ilyen fixit van vékony de mégis vastag nem tudok behatolni vele a telefon hátlap meg a keret közzé
-
Pityu.
nagyúr
Elég vékony a pengető pedig a fixit készletben melegítem is a hátlapot meg minden de sehogy sem akar alá menni.
De amit linkeltél az vékonyabb lemez igaz?
Esetleg még műanyag kártyalapra gondoltam magyar vagy pókerkártya lap?Csak mondjuk abból egy pakli elég drága.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #46517 üzenetére
Igen de közben szereztem akkumulátor kiszedő kártyát vékonyított széllel egy ismerőstől az jó lett.
-
Pityu.
nagyúr
Mitől lehet az,hogy a telefon nem kapcsol be csak akkor ha töltőre van dugva?
-
Pityu.
nagyúr
Hogyan tudnék nokia 3310 esről lementeni dolgokat,nem a régi fajtáról hanem már az új kiadásúról.Myphone explorer kilőve mert ahhoz telefonra telepíthető app is kéne nem?Próbáltam de folyton hibát ír ki.Viszont nekem teló számok,sms-eket le kell mentenem.
-
Pityu.
nagyúr
Létezhet olyan,ha adott egy telefon aminek elsötétült a kijelzője mert lehet kampó a kijelzőnek,mintha hallottam volna olyat,hogy valahogy monitort rá lehetne kötni telefonra valami speckó kábellel létezhet ilyen vagy az egér dolgot keverem?
-
Pityu.
nagyúr
Ha a telefon kijelzője elsötétül akkor már az érintést sem érzékeli?
-
Pityu.
nagyúr
Akkor ha pl van egy ilyen kijelzőm mert samsungnál ez elég sűrű hiba ahogy olvastam,hogy el megy a kép és fekete képernyő lesz ha ki raknám monitorra speckó csatlakozással az alapján amit látnék a monitoron ha tudnám hova nyúljak bizonyos dolgok bekapcsolásához akkor érzékelné a nyomogatást a kijelző?
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudja véletlenül vaslaki,hogy esetleg cat B30-as telefonhoz lehet alkatrészt szerezni?Egy beszéd hangszóró kéne de már feltúrtam a netet de csak magát a telefont találtam megvásárlásra vagy más cat telefonoknak az alkatrészét.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy samsung A9 2018 egyik nap még volt rajta kép másik nap már fekete volt a kijelző egyébként a telefon az működik mert a számítógép is érzékeli.Nem az enyém egy haveromé de kapott hideget meleget,port,leejtést.Mennyi az esélye,hogy pl szalagkábel gond lehet és mennyi,hogy maga a kijelző adta be az unalmast?Mert úgy tudom samsungoknál szokott lenni szalagkábel hiba is elég sűrűn viszont a itt pl így néz ki a kijelző van benne pár hajszál repedés mennyi lehet az esélye,hogy nem szalagkábel hanem a repedések miatt most mondta be az unalmast a kijelző?
-
Pityu.
nagyúr
Már jó ideje töröm a fejem,hogy hol lehet szerezni telefon szétszedő vékony plasztik kártyát,sikerült is szerezni fixitet de nekem kicsit vastagabbak bizonyult mint amit videókban láttam így nem nagyon sikerült vele dolgoznom.Az jutott eszembe volt videó ahol láttam plasztik pl pókerkártyát azzal nyúltak a hátlap és a keret közzé,ez működhetne pl egy ilyen fajta kártyával?
A videókban ilyen kártyákat látni mint a képen nagyon vékonyak olyasmi lehet mint egy kártyalap.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Honnan tudom meg ha sérült az akkumulátor kivételnél,egy samsung a9 ből szedtem kifelé nagyon óvatosan van akksi kiszedőm is de rohadt bika a ragasztó amivel ragasztják,a huaweik-ben pl van két kis füle a ragasztó csíknak,hogy könnyebben el lehessen távolítani de úgy veszem észre a samsungnál direkt szopatják az embert pár samsungot szereltem már de eddig a samsung a legbosszantóbb amiket eddig szereltem.Szóval kiszedtem óvatosan az akkumulátort de van egy kis fura szaga mintha ilyen acetonos vagy nem tudom mihez hasonló viszont folyadékot nem észlelek sehol sem a felületén,hogy eresztene,kicsit ugyan kiszedésnél nyúlt az ezüstös burkolat.Azt mondja egy ismerősöm teszteljem le az akkumulátort,hogy dugjam be a helyére,de ha így teszek kárt nem okozhat az akkumulátor ha véletlenül még sem teljesen épp?Például zárlat okozás vagy felrobbanás?
Én sérülést konkrétan nem látok rajta.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Nálam még csak a lebontott gyári van ami a teflonban volt,csak kicsit ütött kopott és ha felkerül az új kijelző kerettel,megh a szép bontott hátlap az ütött kopott közép keret hát nem tudom,hogy mutatna.A gyári szép bontottat elvitték előlem.
így néz ki ami a nálam lévő telefonban volt
így rakjam vissza ilyen kinézettel?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
De amúgy az utángyártott keret is ugyan úgy fémből készül mint a gyári nem?
Egy shopban találtam állítólag gyárit de mikor megláttam az árát 24EFt annyit azért nem ér egy nyavalyás közép keret.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest