Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan boltot, mondani nekem, ahol kapható a Samsung i5700 Galaxy Spica kártyafüggetlenül, 1 év hivatalos magyar garanciával fehér színben?
Én sehol sem találok, de hátha ti tudtok valami boltot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz magyarattila #18730 üzenetére
Én a Spicát venném. A Mediában lévő telefonok nem mérvadóak. A sok ember szétnyomkodta már és nem úgy működnek, mint kéne.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a telefonkönyvemből egy ember ne tudjon hívni?
Nagyon idegesít, hogy állandóan zaklat és jó lenne, ha nem tudna elérni, vagy nem jelezné ki a havásom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet még valahol kapni Motorola ZN5-öt?
Sehol nem találok boltot, ahol újonnan vagy használtan lehetne kapni. Itt a fórumon se hírdet senki sem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Sweet Sunny #20244 üzenetére
Szerintem, ahhoz, hogy te milyen programokat, meg játékokat tolsz fel, ahhoz nekik semmi közük. Így nem veszítheted el a garanciát.
Meg ilyenkor amúgy sem at nézik mi van fenn a készülékeden, hanem, csak a tönkrement csatlakozóval foglalkoznak.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Sweet Sunny #20246 üzenetére
Elég sok paraszt dolgozik, a T-nél, de a másik kettő szolgáltató se kivétel ez alaól. Ilyen díszpintyeket állítanak oda, akik azt sem tudják, mit kell kezdeni egy mobillal.
Én is találkoztam már nem egy ilyen csodahuszárral.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Szerintetek a Galaxy S2 vagy az S3 akkuja jó az Omnia 7-be is?
Nem találok sehol sem infót arról, hogy kompatibilis lenne-e.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz kiskaktusz #28275 üzenetére
Szóval?
Akkor mi a lehető legnagyobb kapacítású akku Omnia 7-be?
Csak eredeti Samsung érdekel. Utángyártott kokinkínai nem nyerő.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz kiskaktusz #28282 üzenetére
Attól, hogy a típusszám különböző miért következne, hogy ne is legyen kompatibilis?
Úgy értem lehet csinálnak egy nagyobb kapacítású akkut, ugyanazzal a fizikai méretekkel és ezért új számot kap. Na én erre gondoltam.
Ezért tettem fel a kérdést.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Mostanság az RTL-en, mint pl. most a Fókuszban is látok valami Samsung Tabletet, aminek a hátulján egy hatalmas Samsung felirat van. Melyik is az?
Nem találom a neten, hogy mi a tipusszáma.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Optimus L3-al lehet netet megosztani?
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Miért van az, hogy ha az LG Optimus L3-al megosztom a netet jelszavasan, akkor nem tudok rá csatlakozni a notimmal, meg esetleg másik telefonnal, viszont, ha nyitottként osztom meg akkor egyből?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Mivel tud többet az a telefon amiben nem csak agps van, hanem tudja a glonass-t is?
-
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy ahol egy 3G-s telefon kudarcot vall és nem talál térerőt ott egy 4G-n csüngő igen?
Természetesen ugyanazt a hálózatot használná mindegyik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz #40993792 #34116 üzenetére
Vennék telefont előfizusan, de tudom, hogy annak a szolgáltatónak ott ahol kell nem megy 3G-n, viszont lefedettségi térkép azt mondja mennie kéne. A 4G is menne ott a térkép szerint, de azt meg nem tudom mert még nem próbáltam.
Ezért félek belemenni egy előfizuba. És ugyanennyire rizikós a többi szolgáltató is.
Kész zsákbamacska játék beleugrani egy előfizuba.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs