Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Először talán november körül kezdte azt a gépem, hogy folyamatosan újraindult egy szó nélkül. Ekkor a vízhűtést ki szedve (Cooler Master MasterLiquid 240) és gyári hűtőt beszerelve nem volt gond elég sokáig. Aztán március eleje körül heti 2-3 alkalommal újraindult, mindig játék közben.
Mostanában megint nem volt ilyen gond vele, viszont kedden többször is előjött a probléma. Érdekes volt mert csak játék közben csinálta. Szóval Division közben újraindult, majd beléptem 5 perc múlva megint szó nélkül újraindult. Aztán felmentem LOL-ra (tft) és ott is szinte el se kezdődött a meccs már indult is újra.
Másnap(tegnap) szétszedtem a gépet, kipucoltam, pasztázás stb... Összerakás után nem volt semmi ilyesfajta hiba. Most nemrég viszont elmentem a géptől kb 40-45 percre és arra jöttem vissza, hogy ki van kapcsolva(senki nem volt itthon, szellemekben nem hiszek).
A gépem adatai(semmi tuning, 3 vagy 4 évesek az alkatrészek):
Alaplap: GIGABYTE B450 AORUS M
Proci: Ryzen 5 2600 (gyári hűtő)
VGA: Gigabyte Gtx 1050 ti g1 gaming 4g
Táp: FSP 500W Hyper M
Ház: CM MasterBox MB600L (1 gyári és 1 nem tudom milyen típusú NXZT venti)Esemény napló:
[link az első képhez]
[Link ehhez a képhez]
Ezt azért hagyom itt hátha ez is lehet a probléma. Nem hiszem hogy normális a teljesítmény és hőfok a procinál. A pasztázásra direkt figyeltem. A gépház nem a legjobban szellőző és a ventik se a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Keresek majd egy havert aki kis időre tud nélkülözni ramot és kipróbálom velük is.
Addig is menni fog a gép, mert a kikapcsolás az még csak egyszer fordult elő amit gondolom okozhat a nemrég kijött windows update is, szóval "teszt" alatt lesz addig is a gép.
Csak elég para volt, hogy kedden többször újraindult rövid időn belül játék alatt, tegnap meg kikapcsol úgy hogy kb spotify és pár chrome ablak volt megnyitva csak.A háttér igen, bocsi:
2db 1 terás WD blue + 120gb ADATA ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest