Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne. Nézegettem USB kábeleket (USB - Mini USB kellene), és láttam, hogy vannak különböző tűsek is. Konkrétan 5 és 8 pineset láttam. Mi a különbség, működést miképpen befolyásolja? A 8-asat fényképezőhöz ajánlják és felsorolják mivel kompatibilis és 1800,-, az 5 tűshöz nincs semmi egyéb írva, és 400,- körül van. Konkrétan a PS3 joystick csatlakoztatásához kellene, semmi extra.
Köszönöm!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A napokban vettem egy 20 cm átmérőjű plazmagömböt (nem USB-s, BasicXL; ILYEN). Az asztalomon van, kb. 10 centire a monitortól, 60 centire egy külső HDD-től és a földön lévő gépemtől is egy 70 centire. Kb. 2 méterrel arrébb van egy PS3, aminek az érintős gombjai (ami a bekapcsoló és lemez kiadó gomb) nem funkcionálnak, ha a gömb működésben van! Ne kérdezzétek, hogy vettem észre, hogy a kettő miként függ össze... totális véletlen volt! Ha ki van kapcsolva a gömb, működnek a gombok (érintő panelek). A monitorom gombjai is virtuálisak, tehát érintésérzékenyek, de működnek. A telefonomat is tudom mellette használni, csak a PS-re van hatással. Mindkettő között van egy túlfeszvédő összekötő aljzat, s ezen kapcsolódnak a két különböző konnektorhoz.
Valami tipp? Esetleg ismeritek a gömb sötét oldalát, károsító hatásai vannak?Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
válasz Vasinger! #7815 üzenetére
Látod, te is tudod a helyes választ a kérdésedre, csak nem akartad elhinni magadnak.
Nem vagy olyan "nagy gémer", de 10 ms zavar. Nem gáz, nekünk nyugodtan bevallhatod.Múltkor olvastam egy csúcskategóriás egérről (nagyon drága), azt is kábelesen adták ki, mert BT-sek nem igazán játékra valók, szintén ugyanez bill-lel is.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Vezetnéknélküli billentyűzetet akarok vásárolni és olvasnék tapasztalatokat, tennék fel kérdéseket. Tudnátok ajánlani erre egy topic-ot? Nem találtam semmi hasonlót. Sajnos sok gyenge billentyűzetbe belefutottam már (laggolnak...), nagyon aktívan használom, egy minőségire lenne szükségem, de 20 ezreket nem akarok/tudok kiadni értük, ezért muszáj érdeklődnöm a témában.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Készült egy video a jelenségről:
YouTube - Az esetek többségében pár másodperc után kékhalállal végződik a művelet, most még szenvedett egy kicsit. Általában videok konvertálásánál, megnyitásánál, videofelvételnél jön elő. A gép egyszer már újra lett telepítve, mert egyre sűrűbb lett az ilyen. Nem tudom minek lehet baja. HDD, RAM, VGA, CPU mind tesztelve és stresszelve lett itthon, de mind hiba nélkül lefutott. Prime95, MemTest, két Benchmark program meg még volt valami, aminek a nevét elfelejtettem. Hamarosan adom el a gépet és fontos lenne tudnom, mi a hibás benne...
Alkatrészek: Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Phenom X3 8450, 3x2GB Kingmax 800MHz, Radeon HD 6790, WD Caviar Blue 320G + 1TB SpinpointTanácsot szeretnék kérni tőletek.
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
válasz mackosajt #31101 üzenetére
Igazából ott pont az a látnivaló, hogy nem jelenik meg rajta semmi, illetve később is csak foltokban. Örülök, hogy sikerült gyorsan a telefonhoz nyúlni, mert nem szokott ilyen sokáig tartani. A monitorod nem fog kiégni, ne aggódj, különben fizetek neked egy 22-es LED-et.
A hőfok átlagos, semmi kiugrás. A gép persze elkezd pörögni, amikor kezdi feldolgozni a videot, de szokásos minden.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
A táp majdnem új. Egy fis-fos HKC lett lecserélve egy XFX PRO 550W-re. Tuningolva jelenleg semmi nincs. A VGA volt anno fesz.emeléssel húzva, de mikor megvettem havertól, vissza lett állítva minden és pár hónapig minden hibátlan volt. Egyébként a VGA és PSU szinte egyszerre lett cserélve. A VGA 20 percig volt a csúcson pörgetve, és minden normális volt. Azért nem folytattam tovább, mert amikor meghal a gép, a cselekvés első másodperce után teszi. Tehát, ahogy elindítom a videot, bámm, nem mondjuk a közepén. Csináljak rajta egy hosszabbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest