Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Tibord
senior tag
Helló
Tudtok ajánlani valami jó AVI-->MPG átalakítót
Nem kell hogy szuper gyors legyen csak szépen csinálja amit csinál és olyan minőségbe amit én állítok be.
Ja és az se baj ha VISTA x64 kompatibilisEmlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Tibord
senior tag
Helló
Meg tudná valaki mondani nekem hogyan kell (ha lehet) a CONVERTX TO DVD3 átalakítóprogramban a hangminőséget állítani? Nekem az lenne a fontos hogy az alapértelmezettnél rosszabb minőségü hangot (128Kbit/s) készítsek vele.Esetleg ha tudtok ajánlani egy avi-->DVD átalakítót (WINAVI kizárva) ajánlani amibe én tudom beállítani a tömörítést akkor azt is szívesen veszem
Előre is köszi a segítséget
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Tibord
senior tag
Helló
Nem igazán tudom hova írjak ugyhogy teszek egy próbát ittSzóval e-mail címet szeretnék maganak csinálni. Természetesen tudom hogy kell csak azt nem hogy hol csináljam. Remélem tudtok nekem valami jó szolgáltatót (ingyenes) mondani.
Lényeg hogy én általában nem a Webes hanem a pop3-as felületet (outlook) használom.
"Fontos" hogy 5 percenként lehessen ellenőrizni jött-e levél.
A nagy tárhely sem hátrány.
Meg egy normális @........hu cím sem ártana.
Valamint hogy ezt akaromm nagyon nagyon sokáig használni.Előre is köszi a segítséget
-
Tibord
senior tag
helló.
Szeretném megkérdezni hogy mi annak az oldalnak a címe (külföldi) ahol össze lehet hasonlittani a CPU-kat és a VGA-kat. Egyszer régen jártam ott de nem találok vissza Egy hosszú listábol lehetett választani (szinte az összes vga és cpu-ból).Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Tibord
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy egy AMD 4850e procinál a C&Q funkció működik xp alatt is? (sima sp2)
-
Tibord
senior tag
válasz Winner_hun #21398 üzenetére
Azért kérdezem mert a vistába tudom hogy van az energiagazdálkodásba a procira vonatkozó beállítás, de tudtommal az xp-be nincs.
Akkor ez azt jelenti hogy nem lehet állítani? Mert akkor az úgy rendben van.Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Tibord
senior tag
Nem kimondottan az optimalizálás a lényeg (bár az sem utolsó dolog).
Ne is nekem lesz. Csak én rakom össze a gépet.
Kicsi tunig meg C&Q hogy azért ne egyen annyit. Tudom nem sokat spórol de ha lehet miért ne.
Az viszont biztos hogy nekem a phenomot az vista energiagazdálkodás menüpontjából tudom vezérelni. Az is biztos hogy az xp-be nincs ilyen menüpont. Ezért kérdeztem.Én mondjuk ugy gondolom hogy ez annyival változtatja meg a dolgokat hogy xp-vel telepített gépen a C&Q-t csak bios-ból tudom vezérelni.
Ha ez így van ez tökéletesen jó, csak érdeklődtem hogy igazam van-e.Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
-
Tibord
senior tag
Hali.
Van egy érdekes problémám.
Nem tudok bejelentkezni a firefox-al a PH fórumba
Kiírja hogy sikeres belépés röktön továbbítunk, és utána ujra csak a nem bejelentkezett képet adja be.
Légyszi mondjatok valami megoldást erre. Előre is köszi.
-
Tibord
senior tag
hali
Egy gyors kérdés.
Hogyan lehet megcsinálni a logout-ba hogy beteszek egy képet és ha rákattintok akkor előjön nagyba?
Előre is köszi a választ.
-
Tibord
senior tag
Helló
Egy kérdésem lenne.
Kellene nekem egy olyan program amivel be tudom állítani, hogy a gép mondjuk 1 óra múlva kapcsoljon le. Tegye ezt úgy, hogy mindent szépen bezár és szabályosan leállítja magát.
Előre is köszi a választ, esetleg linket.
-
Tibord
senior tag
-
Tibord
senior tag
Helló
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
Kellene nekem egy program ami a következőket tudja.
AVI-ból alakít át DVD-re (Ez lehet egy vagy akár két lépésben is. Régen ugy csináltam hogy előszőr AVI-->MPEG aztán MPEG-->DVD De azért jobb lenne ezt egy programmal megoldani.)
AMIT ELVÁRNÉK A PROGRAMTÓL:
1. Legfontosabb hogy szép legyen amit csinál. Nem baj ha lassú.
2. Én állíthassam be a minőséget Bit/sec
3. Tudjon 2 nyelvű AVI-kat átalakítani és a DVD-n választható audiósávként megjeleníteni.
4. Tudjon feliratot rakni a DVD-re. Szintén választhatóba akár többet is.
5. menü készítés (ebbe nem kell a profi csak valami azért legyen)
6. Lehetőleg ne válogasson az AVI-k közt. Találkoztam már ilyen programmal.
7. És végül de ez csak hab lenne a tortán: használhatna 4 magot meg 64bitetTudom sokat akarok
De hátha tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönöm
-
Tibord
senior tag
Hali
Kicsit furcsa kérés lesz de hátha. (Itt mindig mindent tudnak )
Nem tudnátok nekem mondani egy helyet ahol megtalálom a Babylon5 mind az 5 évadának magyar feliratát? Én nem nagyon találtam sehol.
Előre is köszi
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretnék egy 22-es monitorba beruházni.
Konkrétan BENQ E2200HDA típusút. [link]És akkor a lényeg.
Nem vagyok egy nagyon finnyás (legalábbis szerintem) így a kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi SAMSUNG 720n Monitorom hoz képest ez milyen pozitív vagy negatív tulajdonságú (a méretváltozást az hagyjuk)
Igazság szerint arra vagyok kíváncsi hogy az új monitor tudja-e azt a képminőséget hozni mint a jelenlegi. (Bár őszintén megmondom nem tudom hogy a 720-as jónak vagy rossznak számít a monitorok közt)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ja és általában játszom vagy filmet nézek rajta. (Esetleg fórumozom )
-
Tibord
senior tag
Helló
Egy sürgős kérdésem lenne.
Van egy Canon IP4600-as nyomtatóm.
garancia már nincs rá.A probléma az hogy kb. 1 hónapja kifogyott a fekete és csak most volt rá anyagi keret hogy vegyek bele.
De abszolút nem nyomtat. Szerintem beszáradt. Abból is kiindulva hogy a kékből most fogyott ki és az tökéletesen működik csere után.Van valami lehetőség hogy kipucoljam vagy megjavítsam a fejet?
vagy valamibe beáztatni esetleg (tisztaszesz, stb)?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Tibord
senior tag
Üdv.
Egy kis segítség kellene.
Keresek egy progit ami tudja nekem váltogatni a háttérképeket automatikusan.
Előre is köszi
-
Tibord
senior tag
köszönöm a segítséget
-
Tibord
senior tag
Üdvözlet mindenkinek.
Egy kis segítség kellene.
Szeretnék egy olyan videó konvertáló progit ami a következőket tudja.
MPG --> AVI (ez kell főleg de ha mást is tud az kész öröm)
Tudja használni az ATI4850-es VGA-t (ez fontos lenne de legalább a négy magos procit)ezek voltak fontosak. amit még jó lenne ha tudna az pl.:
Videóból részlet kivágása (pl reklámokat ki tudjam vágni)
Változtatható legyen a konvertálás minőségeDurván ennyi lenne. Remélem tudtok nekem ajánlani valami jó kis progit. (már ha létezik ilyen egyáltalán )
-
Tibord
senior tag
válasz FerroChrom #38687 üzenetére
Köszi a segítséget
-
Tibord
senior tag
Üdv
van egy komoly gondom.
A számítógépemen az óra mindig késik. de kb 1 óra alatt ö9sszeszed 5 percet.
Mér cseréltem elemet sőt most új windows is van fenn mégis csinálja.mi lehet a gond?
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretném beállítani hogy az outlook-om ha bezárom akkor is fusson a háttérbe és mondjuk 10-20 percenként ellenőrizze van-e levelem és ha igen jelenítse meg az értesítési üzenetét.
Régen már valahogy beállítottam de most nem tudom.
Microsoft office 2007-et használok Windows 7 (x64) oprendszerrel.
Légyszíves írjátok meg hogy hogyan tudom beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tibord
senior tag
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretném beállítani hogy az outlook-om ha bezárom akkor is fusson a háttérbe és mondjuk 10-20 percenként ellenőrizze van-e levelem és ha igen jelenítse meg az értesítési üzenetét.
Régen már valahogy beállítottam de most nem tudom.
Microsoft office 2007-et használok Windows 7 (x64) oprendszerrel.
Légyszíves írjátok meg hogy hogyan tudom beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tibord
senior tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne.
Egy laptop-ot szeretnék újratelepíteni. Csakhogy a dvd meghajtója nem jó.
Arra gondoltam hogy pendrive-ról telepítem.CSAKHOGY NEM TUDOM HOGY KELL
Valaki le tudná nekem írni hogyan kell?
Tudok lemezes (win 7 x86) verzióbol olyat csinálni ami jó erre a célra?Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs