Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz Aranygyerek #2364 üzenetére
Na de már indításnál?Nincs tuningolva a vga!Winfosban meg 38fok szerintem az nem lehet gond!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz Dr. Romano #2369 üzenetére
Akkor csinálja mikor elindítom,de akkor sem mindig esetek 90%-ában normálisan indul el!Aztán ha hagyom ,hogy úgy csíkosan végigmenjen akkor kékhalál nyomok neki egy resetet és működik normálisan...
A cpu húzva van, de a pci-e es cucchoz nem nyúltam az alapon van hagyva és semmi nem kap + feszt!!!
Szóval proc, ram tutira nem lehet?[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Köszi srácok! Nem próbléma a csere, ugyanis minden alkatrészem garis szóval megy a lecsóba és jön helytte a zsear új ha a vga szar tényleg!
-
Dj Sügi
őstag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy egy .pps vagy .ppt fáljba , hogyan lehet betenni egy gifet, hogy azt le is játssza azon a dián ahova tettem!? Mert csak úgy teszi be, mint egy sima képet! Aki tudja az segítsen! Előre is köszönöm!
-
Dj Sügi
őstag
válasz V.Stryker #3089 üzenetére
Nem, szeretnék vele készíteni egy cuccot...Ezért kérdeztem! Mozgókép betételét már megtaláltam, de gifet nem támogat sajna, ha simán átírom olyanra a kiterjesztését akkor pedig nem játssza le hiába tudom betenni!Gondolkodtam még esetleg abban, hogy átkonvertálom, de ahhoz meg nincs megfelelő progim!Esetleg az is jó lehet ha konkrétan senki nem tud válaszolni az eredeti kérdésemre!(Bár ezt nem hiszem)
-
Dj Sügi
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy a norton ghostal hogyan tudok a windowsról image filét készíteni amit később ugye vissza lehet rakni a gépre egy laza mozdulattal!?
Ha valaki elmagyarázná megköszönném!!![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- LEGO klub
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest