Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani, hogy mi a különbség a kettő között az áron kívű?
-My Book II Essential Edition 500 GB USB 2.0 külső merevlemez
-My Book World Edition 500 GB Ethernet külső merevlemezElőre is köszönöm
-
Lengyi
aktív tag
-
Lengyi
aktív tag
Hello. A Nero folyamatosan reklamál, hogy nem telepíthetem fel mert egy korábbi verzió fent van már a gépen, ugyanakkor már letöröltem és csak 1 fájl maradt fenn névszerint "NBShell" a backitup mappában, futni nem látom sehol, törölni nem tudom. Egyáltalán ez kavar be vagy vmi más? Vista op. Előre is köszönöm
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok. A problémám a következő: átállítottam a routeren és gépeken, hogy statikus, azaz állandó IP címük legyen, néha viszont nincs internet. Ilyenkor újra beállítom és már van is Szóval nem tudom mit csinálok rosszul, mert jó lenne ha nem "szakadna" meg, amikor kedve tartja.
u.i: a hálózatban 2 gép és egy router vesz részt. Dinamikus ip kiosztást viszont az átállítás óta nem veszi be, korlátozott a kapcsolatom, ha automatára teszem az ip kiosztást...
-
Lengyi
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest