Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
jotkek
csendes tag
-
nagyúr
a vistának ezer meg egy processze van, de ha lenne nem odaillő, annak egy norton és egy ad-aware full system scan mellett azért ki kellett volna buknia. de megnéztem mégegyszer, amit nem ismertem, az mind vista rendszerfolyamat/szolgáltatás/stb. a gúgli szerint.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
jotkek
csendes tag
Akkor mint sima hálózati gépként csatlakoznia kellene rá automatikusan.
---mégse teszi.Csodák nincsenek, töröld a hálókártyádat a rendszereszközök között újraindítás rakd fel újra és mennie kellene.
---próbáltam. nem.Esetleg a hálókártyám menj az tcp/ipv4-re ott properties és hogy ott minden automatikusra van e állítva.
---ha ez az amit a kapcsolat beállitásainál simán tcpip protokollnál esetleg annak a 6os verziójánál érek el, akkro próbáltam, nem segitett.Meg még szokott segíteni, hogy széthúzod a kábeleket kikapcsolod a routert meg a modemet összedugdosod és újra bekapcsolod őket a megfelelő sorrendbe.
---próbáltam, nem segített. -
Tufa_
aktív tag
Igen csak akadozik, tehát x időn belül újra megy. Vírusra igazából azért nem tippelnék mert pontosan ezért tegnap este került fel egy teljesen tiszta vista és eddig mindössze egy böngészőt és a vga driverét raktam fel.
Egyébként ezek a "tünetek" a vinyótól lehetnek?
Mivel teszteljem le? -
Scobbyka
tag
Játékok közben is ilyen, Sacred2-ben vettem most észre hirtelen, majd 3dmark, realtime HDR.
De a Windows asztalon soha nem láttam még ilyen hiányosságokat.Mod.: Másból azért nem rakok képet, mert akkor ennyire nem látszik, csak néhány kocka jelenik meg!
[ Szerkesztve ]
Scobby
-
Scobbyka
tag
GPU órajel visszavéve, memóriát nem lehet 1000-nél jobban A.I. kikapcsolva.
Eredmény változatlan:
[Kép az egészről]Scobby
-
Teszla_
senior tag
Egy-egy drivert találtam mindkét gépre, tehát nem az alap microsoft-os van fent. Azzal csak a mario indult el, de semmilyen komolyabb játék nem.
A sajátomra lehet visszarakom az xp-t, és max mellé még a 7-et, bár a barátnőm nagyon megkedvelte a 7-et a notiján, így azon lehet fent marad az.
Sokan mondták, hogy nincs nagy gépigénye ennek az új win-nek, de úgy látszik ez mégsem teljesen igaz
És akkor az elég gáz, hogy egy 10 éves játékot nem lehet rajta élvezhetően futtatni. -
Mach5
aktív tag
Hát windows xp-m van, de 32bitest itt nem találom a windows xp-nél csak windows vistánál! Mire menjek akkor? Windows XP Professional/Home?
"De telepítés elött a control panel / programs and features, és ott az Ati drivereket uninstalláld teljesen."
Holvan az a control panel amit mondasz? -
-
-
Mach5
aktív tag
Kiválasztottam a honlapon operácios rendszeremet a videokártya szériát meg radeont rá mentem a gora ki adott egy honlapot display driver mellett volt egy download arra rámentem, de előte töröltem ati display drivert utána feltelepítettem a programot, de telepítés közben újra indult a gép utána új hardvert észlelt vagy mi stb. stb. erre ikonok ugyanolyan nagyok voltak.. visszaállítottam kisebbre az ikonokat, utána újra inditottam a gépet hiba üzenetet nem adta ki, de az ikonok ugyanolyanok voltak ugyanolyan nagyok.. most mit csináljak? Már órák óta ezzel a szarral baszakszom és már kezdek ideges lenni
De privátba le írom az msn címem ha kell és akkor teamvieweren megnézhetnéd, hogy mi van vele, mert én nem tudom![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Gigabyte alaplap topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t