Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
-
sto1911
veterán
válasz GrandeP #22101 üzenetére
De most komolyan, ha alkohollal takaritom meg, nem lesz baja a ragacsnak? Acetonmentes koromlakklemoso nem jo? Alkoholt nem ontok ra inkabb, mert a Jagert nem hinnem, hogy birja Meg amugyis az nekem kell
@ollie: Kb mennyi egy csik es vajon hol kapok olyat (Debrecenben :S )?
[ Szerkesztve ]
-
Asador
tag
Hello!
Gyors kérdés:asus p5e3 biost frissítenénk lejött egy xxx.rom fájl. mi a teendő vele?
-
concret_hp
addikt
lehet hülye kérdés, de még sose tisztítottam lcd monitort, mivel tisztítsam? (nem az a fajta amelyik előtt üveg van, hanem ilyen "sima")
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
GrandeP
addikt
válasz concret_hp #22108 üzenetére
Én az Asszonnyal takarítom, az ügyes.....
Egyébként sztem olyan mindegy, csak a dörzsi szivacsot nem szeresse...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
dui
aktív tag
Lefuttattam a Memtest-86 v3.1-gyet, 8órán keresztül ment, és nem talált semmi hibát (Errors 0) Aztán nyomtam egy (c)onfiguration -> (4) Memory Sizing -> (2) Bios - All. Kezdte előröl a tesztet, de most az errorok száma 1 perc alatt felpörgött 200.000-re. Ez miért van?
-
DieHard
senior tag
hali. tudtok mondani valami progit vagy addont firefoxhoz, hogy ha elszáll a rendszer , vissza tudjam állitani az összes feltelepitett addont. stb.
-
GrandeP
addikt
válasz DieHard #22113 üzenetére
Sok féle variácó Fox mentésre én ezek közül a mozbackupot használom sztem a legjobb és ez univerzális is...
(#22112) dui
Nem tom mitcsináltál most így hirtelen, képed esetleg róla?
Egyébként memtest ha "elindul", ugye alapból fut, és hibát keres, ha ott nem talált 1 órán belül akkor nagy rá az esély h hibátlanok a ramok, de mint írtad 8 órán át futott hiba nélkül..NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
balees
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: (lehet hogy már volt, de nem találtam meg a választ)
PCI-e 2.0-s kártya működik-e PCI-e 1-es alaplappal?
Köszi! -
captaingabi
csendes tag
Otthon csinálok ftp-t, hogy a gépeim között tudjak másolni. Viszont videókat nem mindig akarok átmásolni, inkább streamelném a fő gépről. Ezt hogy lehet megoldani? Az lenne a legjobb, ha a total commanderben megnyitnám, és nem kéne átmásolni, hanem simán streamelődne egy lejátszóba... Ötlet? Az egész azért merült fel, mert a laptopom rá van kötve az lcd tv-re, és onnan tudok csak videót rájátszani a tv-re. Namost ha film kell, az oké, egyszerüen már kapásból a laptopra töltöm le... De van kb 200 gigányi videóklippem, amit nem akarok mind a laptopra másolni, és 3 percenként sem akarok másolgatni két videoklipp között a tc-ben... Szal valami ftp szerver kéne, ami streamelni is tud, de tallózni is tudok a videókban...
-
GrandeP
addikt
válasz captaingabi #22118 üzenetére
Nem lenne egyszerübb otthoni hálozatot csinálni és megosztani mindent mindenkivel?
-
GrandeP
addikt
válasz captaingabi #22120 üzenetére
Akkor no comment...
Egyébként hálózatot összehozni, (2-3 gépnél) negyedannyi idő és jobb is, mint ftp-zni, ráadásul házon belül!
-
captaingabi
csendes tag
Persze csak nekem nem Amúgy meg máskor is jó lenne ftp-ről sztreamelni, pl ha nem otthon vagyok...
-
GrandeP
addikt
Bios alatt a dual kezelést értettem, hogy be vagy ki kapcsolva is ugyanúgy csinálja?!
HA ez az alaplapod ezen nincs integrált vga, tehát az se szólhat bele...
És én itt kiszálltam.... ramból mindig gyenge voltam, ha csak egy piros is volt ment gariba, nem játszadoztam vele..
-
whited
addikt
hy
lesz egy 4830-am sapphire és a procim alapon megy
qtech azt mondta h ez az alaplap birja ha 3000n megy az intel procim e6600
de nemtom felhuzni mivel felhuzom és utána hibaüzi q-tech azt mondta h az É-i hidon kell feszt emelni de nemtom h a biosban azt hol kellHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kem
addikt
4 modult nagyon nem szereti az nForce4.
Nekem egyáltalán nem is megy úgy a gépem, azért vettem 2*1Gb-ot.
Látom neked se szereti, mert 2T-re levette az időzítést, ami eléggé belassítja a rendszert. Nem csodálom, hogy minden baja van szegénynek
Próbáld a 2-4-es foglalatokban használni auto ram beállításokon, úgy nem hiszem, hogy baja lenne. Ha ez beválik, akkor ramcsere 2*1Gb-ra, vagy felejtsd el a 2Gb-ot.Köszi!
-
total90
veterán
Hello!
A *.docx kiterjesztésű fájl az Office 2007 World fájlja ? Meg lehet valahogy nyitni Office 2003-ban vagy valami másban ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
zsolesz010
senior tag
Outlook RSS-hírcsatornák.
Lejönnek a hírek, és ugye lehetne osztályozgatni, jelölgetni őket.
A képen látható kis négyzet színével "egyszerű besorolási kategória"-ként, a kis zászló színével/kipipálásával "teendő"-ként lehetne jelölni a híreket.Nálam viszont némelyik RSS-csatornánál nincs megjelenítve a "teendő" rész. Pár napja az egyiknél még megvolt, tegnap, mikor bekapcsoltam a gépet, már nem volt ott. Menüsorból továbbra is be lehet állítani a zászlót vagy a pipát, de a hírek mellett már nem jelzi ki, hogy most épp aktuális-e a teendő, vagy már elvégzett kategória
Tud valaki segíteni?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
captaingabi
csendes tag
Na kezdek megőrülni. Vista laprop wirelessel, PC Xp wired-el megy a routerbe. Mind2 kap netet. XP-n fenn van a LLTD protokoll, IP4-ben netBIOS engedélyezve. Vistán privátra állítottam a neworkot, discovery-t engedélyeztem, netBios-t is. Workgroup mindkettőn MSHOME. Firewall nincs csak a nod32 de az nem firewall. Nem látják egymást. Persze van windowsos firewall, esetleg ott kell állítani valamit? Szerintem az nem szól bele. Nem akar összejönni ez a home network Vista és XP közt nekem... Egyenlőre azzal is megelégednék, hamár látná a két gép egymást. Ja a ping megy a kettő közt.
-
hcs57
őstag
válasz captaingabi #22134 üzenetére
Vistán felvetted a felhasználót/password? Osztottál meg mapát? Átjáró van? Tűzfal kikacspra sem látják egymást? Keresés (számítógép névre)?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
captaingabi
csendes tag
Na megoldottam. Miután feltettem az ipv6-ot az xp-re is, és lekacsoltam a tűzfalakat, működött, de akkor elment a net, valamiért lenullázta a routerben a beállításokat. Viszzaállítottam, a tűzfalakat is fellőttem, és müxik. Az ipv6 hiányzott úgy látszik az LLTD protokoll IP6-on megy.
-
captaingabi
csendes tag
válasz captaingabi #22136 üzenetére
Most már csak az a bajom, hogy a hd 1080p szaggad wifin keresztül... (nnemmintha erre lett volna szükségem) Na majd a 802.11n megoldja, feltéve ha kijön a végleges, és lemegy a routerek ára. Ezután már csak az fog jönni, hogy a tv-ben is lesz wifi, meg LLTD és akkor nem kell laptop közvetítőnek
-
dui
aktív tag
Az miért van, hogy az msn(v8.5) windows indulásával bejelentkezek, lerakom tálcára, aztán mikor nyitnám meg, megfagy, és be kell zárni feladatkezelőben, csak azután működik.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni az ügybe h lecseréltem végre a 2x512met 2x 1gigára (Kingston KVR400X64C3A/1G) Megy duálba gyönyörűen de ezeket az időzítéseket kéne beállítanom szerintem mert nem tapasztaltam észlelhető gyorsulást (VIsta) De sajnos halvány 5letem sincs h kell a ramok időzítését belőni.Próbálgattam össze vissza lentebb venni a számokat de volt amikor el se indult és bios resettel állt újra fel és már az 5ödik szétszedés összerakás után már az ideg görcs kerülgetett.MSI lapom van ha az fontos. Meg a Ramokon vannak hütő bordák is pluszba szóval egy kis húzástól se riadnék vissza csak sajnos magamtól az agyamat tudom húzni h nem értem Itt van a jelenlegi bios most így van beállítva.
[Bios]
Előre is köszönöm a segítségeteket -
capafog23
őstag
Milyen konfigtól felfele lehet avi filmeket nézni akadás nélkül?
-
MODERÁTOR
sziasztok!
Van egy valószinüleg szektrohibákkal tele winyó(SMART is BAD-nek jelzi a winyót) amin vannak adatok amik kellenének. Maga a winyó megy win alatt egy dvd képnél 83%-ig el is megy a másolás, aztán ott megakad a dolog Nincs valami módszer(ek) amivel esetleg le tudnám menteni róla az adatokat(nem csak ez az egy dvd-kép kellene)?
Everybody lies.
-
Kobe
veterán
üdv
fogalomzavarban szenvedek, de sajnos csak nem tudom kideríteni. Megtetszett egy olcsó, nekem megfelelő HD lejátszó (WD TV - ccí 25 pénz) ez azonban elég puritán. USB, HDMI és komponens bemenetek vannak rajta.
Van nékem egy lapostévém, és egy régebbi, analóg csatlakozású genius sw 5.-em
A kérdésem az volna - tudom h a hdmi eccerre ad le hangot és képjelet - hogy mivel kéne nékem ezt a WD TV csodát összekötnöm ahhoz, hogy 5.1 hang legyen. Értelemszerűen arra jutottam, hogy ha nem kötök rá egyebet mint a tvt akkor max 2.0 ban tudom megszólaltatni vagy a genius frontjain vagy a tv beépített hangszóróin.
régebben megszoktam, hogy tv-t a lejátszóval, lejátszót a hangfalrendszerrel kötöm össze. Most viszont a lejátszón csak 1 db HDMI van, hogy közvetít ez hangot is ?
Illetve szeretnék javaslatot kapni hogy valami nagyon költséghatékony megoldás nincs arra, hogyan lehetne megoldani az 5.1 kérdését ? Korábban azt hittem elég egy dts es hangfalrendszer, de nincs rajta digitális csati, szóval a HDMI vel függ össze a dolog azt érzem, cska nem tom hogy
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Inviteles netet szeretnék megosztani, egy 3Com hubbal.
Az lenne a kérdésem, hogy működik-e a net majd 2 gépen? Tehát a modemből a kábelt a hubba, és a hubból a két gép felé UTP kábelen keresztül. 1 géppel most tökéletesen működik, csak nincs itt egy másik gép, amivel egyszerre lehetne csatlakozni a netre.
Tehát elfogadja majd mindkét gépen a netre való csatlakozást, vagy elhajt majd a picsába, hogy 2 ugyanolyan felhasználó van.Kábelnettel anno megcsináltam, tökéletesen müködött, de ott nem kért felhasználónevet/jelszót.
Routeres megoldás nem jöhet szóba sajnos, pedig azzal lenne a korrekt tudom.Köszönöm peti
-
mezis
félisten
Üdv.!
Az ADSL modem után csak ADSL routerrel (tehát amelyik szót tud érteni az ADSL modemmel) lehet internet megosztást csinálni.
Ha csak 2 gépet használsz és nem akarsz routerre költeni, akkor a jelenlegi PC-det használhatod internet megosztásra egy újabb ETHERNET hálózati csatolókártya beszerelésével.
elhajt majd a picsába, hogy 2 ugyanolyan felhasználó van.
mezis
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest