Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz kételkedem #16714 üzenetére
Szia!
Koszonom a segitseget. Nekem megis sikerult mindket modon radugni, becs' szo. Valoszinuleg orvosi (es sokfele mas) csoda vagyok! Az alaplapi veget a helyen hagytam a koltozeskor, csak az alalplarol Tarzankent alacsungo floppy-meghajto zavart.Kideritettem, hogy azt a vinyot nem latja a gep, amin a Windows lakik, a masikon pedig valamikor 3-5 evvel ezelott Linux is volt, ezek szerint valami hatramaradt belole. Jol remlett, hogy a GRUB-nak a Linux-hoz van koze, csak nem ertettem, hogy kerult ide.
Mostmar csak azt lenne jo megoldani, hogy a nagyobb vinyot is lassa, hogy menjen a Windows. Mit ronthattam el? Az egy SATA, Samsung szerkentyu. Az alaplapon 4 SATA csati van, 2 narancssarga, 2 bordo. A szineknek mi a jelentoseguk? Van egy SATA DVD-meghajto, arrol megy most a Linux. Lehet, hogy atcserelem a 2-2 kabelt a dvd es a vinyo kozott. Csak aztan nehogy 2 szek kozul a parkettan landoljak.
Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest