Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tknof1871

őstag

válasz Cs1csó #45710 üzenetére

A rokkantság mértékének megállapítása egy orvosi konzílium feladata (ezt százalékban adják meg) ennek a mértéke és a korábbi fizetés nagysága fogja megadni a rokkant nyugdíjat.
    Sajnos ez a dolog már ismerős, de igazából sosem értettem. Egy ideig százalékban adták meg a munkaképesség csökkenést. Utána fordítottak, és a maradék munkaképességet adták meg százalékban. Később megint a munkaképesség csökkenést adták meg százalékban.
    A rokkantság megszűnt, nekem most így rémlék. Helyette bevezettek egy új kategorizálási rendszert. B1, B2, C1, C2, D1, D2, E, F. B a legegészségesebb, F a legbetegebb. A 2-eseknek nem ajánlott vagy nem engedélyezett dolgozni? Ezt most nem tudom. Az E és F kategóriásoknak nem kell dolgozni. Azt hiszem az E és F kategóriások felelnek meg annak akiket régen rokkantnak hívtak.
    Senki se tekintse pontosnak a kommentem. Annyi dolgot változtattak és átneveztek, az orvosszakértői intézetet rövid idő alatt többször is. Úgy is azt csinálnak amit akarnak. Már évek óta távfelülvizsgálatot végeznek.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés