Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvus
csendes tag
válasz tasiadam #78096 üzenetére
Milyen processzort szeretnél belerakni azt is érdemes lehet tudni!
A főbb különbségek:
B660 magasabb ram sebességet is támogat 3200vs5333
-egyel több pci X1 slot
-Az mindkettőn 6 usb port van hátul viszont az b660-on 2db 2.0 4db 3.2, a másikon fordítva.
-h610esen 2*ps/2 port van külön billnek és egérnek, a b660-on csak egy.
Kb ezek a különbségek.[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
válasz zibo73 #78113 üzenetére
Ha kézzel felhúzod a ventit maxra akkor sem pörög jobban? Másik ventivel ki tudod próbálni?
Ha másik ventivel megy akkor a ventivel lesz valami, ha avval sem akkor a lappal vagy biossal, próbáld ki több bios verzióval is, ha az sem lesz megoldás akkor a lapnak lesz valami baja... -
Medvus
csendes tag
válasz BogyóBP #78160 üzenetére
Az xmp1 be az alaplap is belenyúl optimalizálás címszóval. Így az nem csak ram által megadott értékeket tartalmazhatja, igy előfordulhat hogy nem stabil. Viszont az xmp 2 a gyári ram által megadott értékeket tartalmazza csak, annak nagyobb valószínűséggel kellene működnie. Lehet belepróbálnám a ramokat másik gépbe is hogy ott működik e...
[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
válasz bonifa333 #78165 üzenetére
Nekem nem tűnik normálisnak, de erre most hirtelen erre nem tudok mit mondani, majd jön valaki okosabb is megmondja..
Nem igazán van gyorsabb megoldás, de a 6 dik tesztet is hibátlanul megcsinálja akkor nagy valószínűséggel stabil. Ahogy nálad is látszik már a 6 dik tesztnél dobálta a hibákat, de persze a teljes kör ideálisabb az összes tesztel, ugye több kör meg még jobb[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
-
Medvus
csendes tag
-
Medvus
csendes tag
válasz Freddy S #78256 üzenetére
Milyen processzort és mennyire szeretnél tuningolni? Ha nem extrém mértékű tuningrol van szó akkor elég a 8 pines. Viszont a legkorrektebb az ha szerzel olyan tápot amin megvannak azok a csatlakozok amikre szükséged van. A molex kisebb áramfelvételre van tervezve mint egy eps 4 pin, a gyakorlatban működik ugyan, de elviekben lehet akkora terhelés az epsen hogy attól esetleg a molex melegedni kezd, a valóságban azért ritka az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
válasz BogyóBP #78269 üzenetére
Ha van amúgy pénzed, csak nem szeretnél ennyit költeni egy kártyára érdemes lehet megvenni mindegy mennyibe kerül, és üres időben bányászni vele, 1 legrosszabb esetben 2 év alatt visszahozhatja az árát. Mondjuk az árfolyam folyamatosan mozog uh van benne rizikó persze, de 1 megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
válasz Bacusuz #78506 üzenetére
Sziasztok,
Vittek tőlem egy 2200ge processzor egy asrock ab350m pro 4 lapba, már mindent megpróbáltunk de egyszerűen nem ad képet, biost próbáltuk 4.9 el, 5.9 el is.
előtte egy 9500as proci volt benne avval ad képet mindenhogy.
Már nem tudom mire gondoljak, az alaplapba 8 pines csatiba csak 4 es táp van dugva, ha 9500as elment igy ennek is elkéne gondolom,de más hiányosságot nem látok sehol.
Semmilyen hibajelzést nem ad a gép, nem csipog semmi..
Különböző ramokkal, minden slotban végig próbáltuk, és ezek mind mentek a 9500al ugyanebben a lapban, képet adva.[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
válasz #12516608 #78509 üzenetére
Szia,
Köszi a választ.
Vittem még egy ugyanolyan procit, plusz egy 2400gét is avval sem indult el.
Frissítettük a biost elöször 6.6 ra azt utólag olvastam hogy nem recomended raven ridghez, uh aztán ráraktunk egy 5.9-et avval nem ment, mivel visszafele nem lehetet frissiteni az 5.9 et (érdekes a 6.6-ot igen), igy raktam rá egy 6.6ot megint aztán 4.9, ugysem volt jó, aztán 6.6, 4.7 ugysem ment, mivel olvastam hogy 4.7 csak 3.4re vagy újabbra megy rá ezért mondtam srácnak ha nem egyből a 4.7 akkor rakja föl először a 3.4et, uh azt nem is kellet volna felraknia, de sikeresen felrakta azt is most már a 9500 al sem ad képet. A leírásod alapján esetleg azt kellet volna csinálni hogy a legelejétől sorban flesselni 4.7 ig vagy 4.9 ig de most már kép sincs, ezen nincs ilyen kikapcsolt állapotban flashellés opció mi? Akkor most kuka a lap, vagy bios chippet kell cserélni? Esetleg valami ötlet?
(Van csipogó, más kábelünk nem volt sem monitor hozzá ott)[ Szerkesztve ]
-
Medvus
csendes tag
Hát a 6.6 bol pl kivették, de ezt sem egyértelműen írjak le, csak hogy nem ajánlják ennél cpu nál. Ki nem gondoltam hogy veszik a többinél, de gondoltam hátha nem szándékosan pont ennél a cpunál elcsesztek valamit a biosban, és akkor csak sikerül totózni hozzá egy jót.
De hogy minek volt értelme vagy minek nem az tulajdonképpen mindegy már.
Azt nem tudom hogy mit kezdjek vele most mert már a 9500al sem ad képet pedig rendesen lefutott a frissítés nem szakadt meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest