Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipsteR
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam a Ryzen topikba,de sajnos ott nem tudtak segíteni.
A konfigom: Ryzen 5 1600, GIGABYTE AB350M Gaming 3, Hyperx 2x4gb HX426C15FBK2/8. Eloszor minden jol mukodott de biosba lattam, hogy aprilisi verzio van rajta mondom rafrissitek. @BIOS-al desktoprol feltettem a legfrissebb biost a gigabyte oldalarol (F7a), irta is hogy succesful es rebootoljak. Azota bootlopba van a srác, teljesen fekete kepernyo csak felvillannak a ledek a vga-n meg a lapon majd par masodperc mulva ujraindulgat.. Probaltam mar kivenni ~10 percre az elemet, termeszetesen tap kihuzva, clear cmos jumpert fogdostam csavarhuzoval 5-10mp-ig elemmel a helyen meg elem nelkul, ramokat mas sorrendbe rakni, mindent kihuzni es osszedugni, egesz ejszakara kihuztam a tapkabelt hatha stb.. Esetleg valami segitseggel tudtok szolgalni? Elvileg dual biosos alaplapról van szó, de nem tudtam még bejutni a backup biosba, próbáltam reset gombot tartva indítani, meg a M_BIOS chipen shortolni az 1-6 pint.. Sajnos elég nagy hiba volt desktopról frissíteni, nekem az a tippem hogy a ramot nem fogadja el az új verzió de lövésem sincs miért.Köszi!
-
hipsteR
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést az elég kezdő kérdésért, adott egy Gigabyte AB 350M Gaming 3 alaplap, és jelenleg egy 8 gb-os HyperX kit van benne (HX426C15FBK2/8). Mivel 4 ram slot van a lapban, ha veszek még egy ilyen kitet akkor annak akadálytalanul működnie kéne ugye? Esetleg ütközhetek valamilyen problémákba, akár a ramok húzását illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Asus ROG STRIX Z390-E/F/H/I
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest