Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz WestCoast92 #19517 üzenetére
Socket7-es foglalatú...és van rajta egy Acer chip. Mást én se nagyon látok.
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
-
Rivaul
addikt
válasz WestCoast92 #19519 üzenetére
Edo és isa slotokat sokan még nem is láttak nem hogy pontosan beazonosítsák Egy ilyen képről lehetetlen. Csak ha működésre bírod akkor lehet max kideríteni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Geller72
veterán
válasz WestCoast92 #19517 üzenetére
Ez egy 5(x)86-os lap. Az első, majdnem Pentium egyes deszkák közül való. Van még rajta EDO ram foglalat is és az "új", SD. Mivel annak idején bárki gyárthatott alaplapot, nem ritka a beazonosíthatatlan deszka. A hátlapon nincs kis, ragasztott címke? Akármilyen MEO-s, vagy bármi. A kép jobb, alsó sarkán látható egy verziószám is, de sajna elég gyatra a kép minősége. Be lehetne azonosítani a lapot, ha lenne jobb (sokkal jobb) kép.
-
Balathruin
veterán
válasz WestCoast92 #37257 üzenetére
Foglalat sérülés?
Vedd ki a procit és keress elhajlott lábat/lábakat vagy rosszabb esetben hiányzót. Én elsőre erre tippelnék.tagagaba53: Ahogy elnézem nincs Win8.1 driver... Nem lehet, hogy az a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz WestCoast92 #37263 üzenetére
Szerintem igen, mert memória vezérlő a prociban van.
-
n00n
őstag
válasz WestCoast92 #37277 üzenetére
Hűha, szóval ezt csak simán lelehet húzni? Akkor előkeresek egy régi, rossz tápot és leszedem arról a csatlakozó dugóját és kicserélem. Köszönöm.
Forestgreen: Akkor jól gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz WestCoast92 #37298 üzenetére
Üdv!
A Te lapod milyen? Ha "tuningképes" az kicsit másképpen kezelheti a ramokat (ott is engedi a szabad beállítást). A G620 csak 1066-ig kezeli a memóriákat, mi ezzel a probléma? A G2130 1600-ig kezeli a ramokat.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Doky586
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
válasz WestCoast92 #56889 üzenetére
Az XP-n egyre kevesebb program fut már, se crome, se skype, se közösségi média, se frissítések.. átnézhetsz esetleg az XP topikba, de szerintem vagy 7 vagy valami Linux. Mindkettő kinézete nagyon hasonló lehet az XP-hez.
-
MrDerekas
addikt
válasz WestCoast92 #56887 üzenetére
Eredeti telepítőkészlettel nem fogod megoldani. A kékhalál azért, mert nem xp támogatású a vas. (Legalábbis valószínű) Sikert egy módosított xp telepítővel érhetsz el, ha ismered a vas minden driver szükségét, van hozzá xp-hez való, és azokat integrálod is a telepítőbe. (Lehet egyszerűbb lenne win7-re xp felületet varázsolni )
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
vaakuum
addikt
válasz WestCoast92 #56927 üzenetére
másik gépen formáztuk az ssd-t, és rákerült az usb install driver... azt mutattuk meg a telepítőnek és utána már működöt...de csak 32 bitesben volt hajlandó erre, a 64 bitest nem ette meg telepítés közben.,
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
csadi0011
őstag
válasz WestCoast92 #56930 üzenetére
Szerintem nem minden esetben működik. Próbálkozástól persze gond nem lehet.
-
csadi0011
őstag
válasz WestCoast92 #56932 üzenetére
Többször láttam már olyat, hogy nem működött, meg olyat is, hogy működött. Nekem is működött nemrég.
Amúgy nem muszáj a drivereket lemezre írni. Winyón is lehet, vagy az ssd-n külön partíción, amit aztán el lehet távolítani. -
vaakuum
addikt
válasz WestCoast92 #56930 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, de gyakorlatilag amikor az előző hszt- írtam, akkor már fent volt a 7. Ap probléma abból adódótt, hogy a géphez nem volt optikai meghajtó, ellenben volt kettő darab usb 3.1-es telepítős stickem
De azóta meg win10 lett belőle, mert a frissítéseknél panaszkodott, hogy a proci újabb és a win7 már nem támogatja. Ráhagytam, lett belőle 10-es, szülőknek netezni bőven jó lesz.Egyébként feltételezem, hogy működne, van olyan laptop idehaza, ami egy teljesen más típusú laptop klónozott oprendszerével működik gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Doky586
nagyúr
válasz WestCoast92 #56936 üzenetére
Szerintem inkább 2db GTX 1080Ti SLI-vel.. Ha lúd, legyen kövér..
[ Szerkesztve ]
-
lancellott
tag
válasz WestCoast92 #56938 üzenetére
sli--- az új rendszerrel kb 75% plusszra saccolnám... szal az alaptalan amit állítasz. Nekem volt SLi-m. Értékelhetően erősebb a gép.. persze a fogyasztás melegedés terhére.
..de visszatérve az eredeti kérdésemre.. a cpu dolgozik, az ssd dolgozik, a memóriák dolgoznak.. és a végtermék megy ki a VGA-ra. Nem hinném, hogy a VGA lenne a szűk keresztmetszet.. vagy én nem értem magam.
UltraHD-ban játszom, és elég nagy fps-eim vannak így is megagigafull grafon....
Ha értenék hozzá azt mondanám, hogy több fps is kiférne, ha mittomén nagyobb procit tennék a gépbe.. Szerintem..
Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
Thomas43
tag
válasz WestCoast92 #56949 üzenetére
Egyszerűbb lenne ezt természetes,de ha vár vennék egy G4400-at akkor lenne itthon ilyen esetekre és nem kéne várnom napokat míg a bolt megcsinálja és visszaküldi
-Thomas43
-
Reblina
csendes tag
válasz WestCoast92 #56948 üzenetére
Már vagy 10-szer beletettem-kivettem a kártyát belőle.
Rendesen a helyén van.
Most a bios reset után odáig eljutottam hogy megszólalt a lap.
3 sípszó és kép továbbra sincs. -
Thomas43
tag
válasz WestCoast92 #56971 üzenetére
sajnos már nincs a bolt kínálatába,bár most már gondolom miért adták olcsón
-Thomas43
-
jejike
tag
válasz WestCoast92 #56977 üzenetére
szia.
nyomod a gombot és semmi csak betölti a wint és utánna megy minden rendessen. -
jejike
tag
válasz WestCoast92 #56977 üzenetére
ezt nem írtam az előbb. bocs. valamit lehet hogy csinál mert kb 5-10 másodpercig csak sötét képernyő van és aztán jön be a win. most azt csinálta hogy ha nyomom a gombot akkor addig a win sem jön be de ha nem nyomkodom a gombot akkor pár másodperc és betölt a win.
-
jejike
tag
válasz WestCoast92 #56987 üzenetére
csak 1 monitor van. ha átkötöm az alaplapira akkor bejön az alaplap kezdő képe. csak a kártyánál nem. azt hol vagy hogyan lehet megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest