Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz joker1220 #11138 üzenetére
Értem, köszi. Csak furcsállom, mert olyan mintha visszafogná a kártyát. Feltettem egy Windowst, ott is sokszor szaggatott ablakok váltásánál, de nem törődtem vele. Most feltettem egy OS X-et, itt elég nagy bajok vannak, bár mivel hakli rendszer ez nem is lenne fura. Viszont ez előtt egy P55M-UD2 alaplapom volt ugyanezzel a VGA-val, és akkor az OS X is teljesen jól működött.
Szerk.: Windows-on raktam fel, akkor is ez volt a baj. Itt OSX-en előző alaplapnál nem is kellett semmi driver és ment minden, itt tettem fel driver-t is és úgy sem jó. De ez hakli rendszer, én csak azt furcsállom hogy Windows-on sem teljesitett valami jól.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz joker1220 #48113 üzenetére
Hasonlóval igen Minden leállításnál újraindult, valamint aluszikálni se tudott, mert rögtön felriadt a konfig. A bios-ban engedélyezve volt az usb egér és bill indítás/ébresztés. Kiderült, hogy az íróasztal finom kis recéi (fa erezet utánzat) táncoltatták meg az optikai egér érzékelőit. Biosban ezen funkciók letiltva - problem megoldva. Merthogy aktív usb porton folyamatosan kapja az áramot a periféria. Merthogy nagyon fontos dolog, hogy usb-ről lehessen tölteni a külön kis kütyüinket amikor leáll a gép... /-irónia off
Gondolom ezen már túl vagy, akkor csak színesítésnek írtamwww.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
-
jacint78
addikt
válasz joker1220 #48160 üzenetére
Alaplap márka vitához még annyit hozzátennék hogy nála az asus lapok szálltak el, nálad meg a gigabyte -ok.
Nem ilyen egyszerű a történet. Mivel javítok lapokat kicsit talán nagyon rálátásom van, mondjuk egy hét alatt fordul meg nálam annyi lap amennyit életében használt, mégis magabiztos véleménye van. De például minden topik tele van például a memória inkompatibilitással a gagyibájt lapokban, 775-től 1151-ig, győzik kiadni a bugosnál bugosabb BIOS-okat, csak az nem látja aki nem akarja látni.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest