Hirdetés
Aktív témák
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
Egy kis segítség kellene nekem.
Havernak összeraktam egy gépet.Msi kn9 neo f lap, 3800x2, giga ram plusz a 20 as vinyója még így hirtelen. Elkezdtem feltenni az xp-t rá és nem akart összejönni mert félút fele megállt a a telepítés. Utána beraktam azén gépembe a vinyót és feltettem rá. Ezután vissza a gépbe és próba. A windows töltés logóig eljut a gép, végig meg egy párszor, de mikor be kellene jönnie a windowsnak akkor újraindul. Megpróbáltam csökkentett módba elindítani és ott megy szépen a gép. Lenne valakinek valami ötlete hogy mit próbáljak okozni neki? Ja a biost is kisütöttem háth, de nem segített.
Üdv -
duduati
aktív tag
HAli mindenki. MEgoldódott a tegnapi porblémám a géppel. Este próbáltam wint tenni rá de nem ment. Mondom mielőtt a tanácsotokat megfogadva elkezdem tesztelni a ramot és a többit megpróbálom ma mégegyszer. Így is történt és láss csodát, a win felment hiba nélkül és szuperál a gép. Este kikapcsoltam amikor nem akarta, reggel be és már ment is. NEm tudom mivel lehet ezt magyarázni, talán kialudta magát vagy nem tom. Köszönöm mindenki segítségét azért!
Üdv: duduati -
duduati
aktív tag
válasz McSzaby #12245 üzenetére
HAli.
Kipróbálás hogy ment? Átraktátok másik gépbe és ott néztétek meg?
Süssétek ki a BIOS-t. Ha nem megy akkor húzzatok ki mindent. Vinyó, optikaik, minden ami be van dugva. 1 ram maradjon benne. HA így se akkor érdemes lenne szerintem egy másik táppal is megpróbázni hátha. Vagy olyat is próbálhattok hogy nem tesztek bele pl ramot hogy egyáltalán sípol e a lap vagy sem.
Hirtelen enyi ami eszembe jut.
Üdv -
-
-
duduati
aktív tag
Hali. Igazából ahogy nézem egy két portot kivéve külömbség nincs. Azért gondolj pl a Pci- portokra hogy elég e az 1 vagy kellhet e több. Nekem pl 1 kevés lenne. 6 vagy 10 sata szinte mind1. Nem hiszem hogy lesz anyi cucc benne. 4 giga ram meg szerintem nem nagyon kell. Játékhoz hogy ki tudd hajtani kell elős vga, egyéb esetben is elég a 2 giga szvsz. Ha meg kevés egyszer akkor veszel mellé még 2 gigát. Addig úgy is fognak még lejebb menni az árak is. DS4 vagy 5 között meg szerintem dönts úgy hogy kellenek e neked azok a plusz portok amik az 5-ben vannak, vagy se. MErt egyébként ugyan az a 2 lap
Üdv -
duduati
aktív tag
válasz spista222 #47183 üzenetére
HAli
Van egy asrock p4v88 alaplap. Egyszerűen nem ismeri fel a satas vinyót. Egy 80GBos sata 2-es vinyót vettem, elvileg vinni kéne neki, annyi hogy sata 1 ben ha jól tudom. Van valakinek ötlete hogy mit tudok csiálni neki hogy felismerje? Régi bios van rajta, de nem tudok rá újat felrakni. Win-es bios update nincs ehez, dos ból pedig nem tudtam megcsinálni. Csináltam bootolható pendrive-ot, de arról se bootol be semmit. Mármint hogy a bios frissítéshez bármit.
Ha valaki tud kérem segítsen, mert szétakadt már az agyam rajta.
Üdv
Bocsi nem neked ment válaszba spista222
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest