Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Megjött az uj házam(Sharkoon Rebel9) már csak a házcsatikat kellene az alaplapra rányomni, csak ezeket nem vágom tehát ami az alaplapon van tűk: Power led(kéttűs), MSG,HD,RES,PW,NC. A házcsatik meg: három kéteres: Power SW,HDD LED, Reset SW, és van két egyeres egy P LED+ és egy P LED- . A swgitséget előre is köszi.
-
Baga1983
senior tag
Köszi mindjárt megpróbálom.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy van egy P5E alaplapom és miután uj procit raktam bele(legujabb biossal) elindult de aztán ujraindult és azóta BIOS postig sem jut), de a régi giga lapban működik a proci és a ramok is.
-
Baga1983
senior tag
válasz Core2duo6600 #15151 üzenetére
Már cmos clear is volt de igy sem jut el a bios-ig. X38-as lap legujabb biossal-ennek támogatnia kell a cpu-t...ja most nézem támogtja is.
-
Baga1983
senior tag
válasz Core2duo6600 #15155 üzenetére
Olyan előfordulhat hogy a cpu-ra nem illeszkedik jól a cpu-hűtő ezért annyira felmelegedik hogy már a bios-postig sem jut el?
-
Baga1983
senior tag
válasz Core2duo6600 #15157 üzenetére
Chieftech 550
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Milyen hibára utalhat az hogy most vettem egy GA-P35-DS4 rev1.0-át beszereltem a 8400-et hozzá, és mikor bekapcsolom a gépet akkor bejön a bios post, ott tudok is állítani( hozzáteszem több mint fél percig kinn van a bios post képernyő mintha ilyen 512 ramom lenne, de pont a ramot ki tudtam próbálni másikkal is azzal is azt csinálta), és miután kilépek onnan elkezdenek ugye az adatok jönni de abban a pillanatban ujra is indul a gép. Tuning nincs.
-
Baga1983
senior tag
válasz janos80 #15597 üzenetére
Tehát bekapcsolom a gépet és jön a Gigabyte képernyő, de nagyon hosszú ideig ott van, majd ha nyomok egy DEL gombot akkor belép a biosba nagy nehezen, de ha hagyom tovább akkor miután vége a Gigabyte képernyőnek és elkezdené a szokásos bootolást akkor kilép és ujraindul tehát a odáig sem jurok el hogy kiirja hogy: boot cd-ről.
G Skill ramom van 2x2 1000Mhz-es 2V-2,1V, és kipróbáltam 800-as Kingmaxxal is, azzal is ugyanez volt. A G Skill 5-5-5-15, a Kingmax 5-5-5-18
-
Baga1983
senior tag
Igen minden jól van csatlakoztatva, szóval ha a vinyót leformáznám lenne esély az indulásra? Csak azt furcsállom hogy attól azt még behozhatná hogy boot cd-ről..., de már odáig sem jut el.
[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Viszont most látom hogy az Advanced CMOS featurenél nem látja a dvd meghajtót!!!!!!! Lehet ez a gáz?
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Adott egy P35-DS3 rev 2.1 és stabilan üzemelt eddig de az utóbbi két napban standard lefagy. A phase ledek közül az összes világit a ramnál bekapcskor. Ez normális? Eddig tuningolva volt de már alapon is csinálja. Volt Cmos, elemkibe de semmi. Ha 1000-en menne a ram akkor elszáll
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! P35-DS3 rev2.1es lapban szeretnék USB-ről bootolni de nem tudom hogy biosban ehhez melyiket kell beállítani: USB-FDD,USB-ZIP...4 féle USB- van. Ezek közül melyik lehet az? Ja és gondolom FAT32-re kéne formázni a pendrive-ot ugye? köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest