Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Byga007 #34380 üzenetére
A 780G/785G/790GX és így tovább IGP-s AMD chipsetes alaplapokon DVI-D kimenet található, ami nem alakítható analog kimenetté, mivel nem tartalmaz analog kivezetéseket. Ez egyébként 100%, hogy az alaplap kézikönyvében is le van írva. (Bár az E65 kézikönyvében nem szerepel ez, csak annyi, hogy "It provides a high-speed digital interconnection between the computer and its display device."
[ Szerkesztve ]
-
-
spista222
addikt
válasz Byga007 #49040 üzenetére
Be van állítva hogy hdd-ről bootoljon?
Ha igen amikor telepíted a Windowst próbáltad hogy minden partíciót törölsz és létrehozol egyet amire a win-t rakod?(jártam már úgy hogy win7 el csináltam a particionálást és utána nem ment fel rá az xp rendesen csak úgy ahogy előbb írtam.)
Ha ezzel se oldódna meg a probléma akkor memtest86-ot futasd le nem e a memóriával van valami. Bios reset volt már? -
prmcsk
addikt
válasz Byga007 #49043 üzenetére
ODD, vagy install lemez csere ? Az még nem volt, majd teljes konfig másik lappal kipróbál és megvan az eredmény.
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Byga007 #49045 üzenetére
Az lehet, de mi van, ha olvasó, vagy lemez miatt valami nem települ fel és telepítés alatt nem áll le és nem jelzi, hogy valamit nem tudott feltelepíteni ?
Jártam én már karcmentes lemezzel, tunig alatt telapített géppel is így."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
spista222
addikt
válasz Byga007 #49047 üzenetére
Memteszt86 megvolt? Nekem elég sok bajom volt a memóriákkal sis-es alaplapokkal.
Ha tényleg nem azzal van a baj akkor ha van kéznél másik géped azzal rakd fel erre a hdd-re(csak ez legyen a gépben) addig a windows-t amíg ebben a gépben is megy(format-> fájlok másolása újraindítás után a telepítő elindulását már nem várd meg!) és utána rakd át ebbe. Lehet hogy egy kicsit kacifántos megoldás de lehet hogy működik.
Hasonló hibám volt már egyszer volt egy HDD-m ami csak IBM lapban ment rendesen a többiben ugyanazt csinálta mint a tied. Pedig 100/100%-os volt de valamiért IBM lapokon kívül nem akart működni másban rendesen. Utolsó megoldás HDD csere(vagy már megvolt?)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek