Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• HUNRONIN

tag

válasz Boxi88 #37694 üzenetére

mivel, hogy most kaptam tök ingyen egy vadi új Intel Core 2 Quad Q9650 3Ghz 12Mb cache-s procit + hozzá egy corsair H70-es procihűtőt, és a hd4850-em helyett szintén tök ingyen 2db Asus gtx460 1Gb-s karit és van 8Gb (4x2Gb 800Mhz Geil black dragon) memóm, így úgy döntöttem, hogy annyira nem olyan sürgős nekem az a "csodálatos vadiúj sandy bridge"...inkább várok kb fél évet és majd akkor kapok megint tök ingyen olyanokat is :) (de valószínű, hogy akkor is inkább maradok majd a 1366-os tokozásnál és az i7 extreme 980-as procinál.
    Röviden ennyi.... :D .....szóval ezért is jó nekem még ebben az évben ez a 775-ös tokozás....különben sem hinném, hogy ez a mostani procim "kevés lenne" egy sandy bridgevel szemben....legalább is nem észrevehető nekem itthon az a teljesítménytöbblet amit az az új technológia tud na nekem nyújtani főleg így hogy azért most még fizetnem is kellene..... :DDD

.....nahszóval mindezek tükrben Boxi88, mit javasolsz? melyik alaplap az "erősebb" és az ideálisabb ezekhez a hardverekhez???? :DDD

[ Szerkesztve ]

“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov

Aktív témák

Hirdetés