Hirdetés
Aktív témák
-
HUNRONIN
tag
válasz Boxi88 #37694 üzenetére
mivel, hogy most kaptam tök ingyen egy vadi új Intel Core 2 Quad Q9650 3Ghz 12Mb cache-s procit + hozzá egy corsair H70-es procihűtőt, és a hd4850-em helyett szintén tök ingyen 2db Asus gtx460 1Gb-s karit és van 8Gb (4x2Gb 800Mhz Geil black dragon) memóm, így úgy döntöttem, hogy annyira nem olyan sürgős nekem az a "csodálatos vadiúj sandy bridge"...inkább várok kb fél évet és majd akkor kapok megint tök ingyen olyanokat is (de valószínű, hogy akkor is inkább maradok majd a 1366-os tokozásnál és az i7 extreme 980-as procinál.
Röviden ennyi.... .....szóval ezért is jó nekem még ebben az évben ez a 775-ös tokozás....különben sem hinném, hogy ez a mostani procim "kevés lenne" egy sandy bridgevel szemben....legalább is nem észrevehető nekem itthon az a teljesítménytöbblet amit az az új technológia tud na nekem nyújtani főleg így hogy azért most még fizetnem is kellene..........nahszóval mindezek tükrben Boxi88, mit javasolsz? melyik alaplap az "erősebb" és az ideálisabb ezekhez a hardverekhez????
[ Szerkesztve ]
“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest