Hirdetés
Aktív témák
-
HUNRONIN
tag
Sziasztok!
Help!
Ti melyik alaplap mellett voksolnátok , ha választanotok kellene:
- Asus P5Q PRO TURBO
VS.
-ASUS STRIKER II FORMULA
????A véleményeket előre is köszönöm!
“Az élet kellemes.A halál békés.Az átmenet az, ami problémás." — Isaac Asimov
-
HUNRONIN
tag
válasz Boxi88 #37694 üzenetére
mivel, hogy most kaptam tök ingyen egy vadi új Intel Core 2 Quad Q9650 3Ghz 12Mb cache-s procit + hozzá egy corsair H70-es procihűtőt, és a hd4850-em helyett szintén tök ingyen 2db Asus gtx460 1Gb-s karit és van 8Gb (4x2Gb 800Mhz Geil black dragon) memóm, így úgy döntöttem, hogy annyira nem olyan sürgős nekem az a "csodálatos vadiúj sandy bridge"...inkább várok kb fél évet és majd akkor kapok megint tök ingyen olyanokat is (de valószínű, hogy akkor is inkább maradok majd a 1366-os tokozásnál és az i7 extreme 980-as procinál.
Röviden ennyi.... .....szóval ezért is jó nekem még ebben az évben ez a 775-ös tokozás....különben sem hinném, hogy ez a mostani procim "kevés lenne" egy sandy bridgevel szemben....legalább is nem észrevehető nekem itthon az a teljesítménytöbblet amit az az új technológia tud na nekem nyújtani főleg így hogy azért most még fizetnem is kellene..........nahszóval mindezek tükrben Boxi88, mit javasolsz? melyik alaplap az "erősebb" és az ideálisabb ezekhez a hardverekhez????
[ Szerkesztve ]
-
HUNRONIN
tag
válasz Boxi88 #37696 üzenetére
Velem is csak idén kezdtek történni ily "csodák"
Eddig 3 évig ugyan az a konfigom volt....most rám fért már ez ...de ígérem neked, hogy a következő ilyen csodánál gondolhatok rád, csak beszéljünk priviben erről, ok?
Nah szóval akkor a kérdésem hozzád :-megér szerinted 18k-t a striker II formula deszka? Megéri lecserélni a P5Q pro turbo alaplapomat? ütősebb a striker mint a pro turbo???
-hogyan lettél te ős tag??? hiszen csak 2010.02.10-én regeltél..
-
HUNRONIN
tag
Sziasztok!
S.O.S. Segítségre lenne szükségem!
Tegnap vettem egy asus striker II formulát....összeraktuk....indítom és a monitor tök sötét..kiírja, hogy " NO SIGNAL".......Ez mitől lehet?
Az alaplapot használtan vettem itt PH-nEz lehet alaplap hiba?
-
HUNRONIN
tag
válasz akhilleus86 #37787 üzenetére
Pontosan így van....és az LCD POSTER-N ez az üzenet jelenik meg: "CPU INIT"
Te tudod mi lehet a gondja???
-
HUNRONIN
tag
Valószínű.......de hál istennek az eladó m vissza vette és visszafizette a vételárat.....és köszönöm szépen a segítséget ......de sajnos ettől még a problémám fennáll Még mindíg szükségem lenne egy 775-ös alaplap, de szem mondjuk most már egy XFX vagy EVGA nForce 780i vagy egy nForce 790i alaplap :S
-
HUNRONIN
tag
-
HUNRONIN
tag
Ez engem is érdekelne, bár én nem taasztaltam problémát. Vásárláskor, ha jól tudom az a lényeg, hogy a "A" betűvel jelölt legyen mert ez jelzi a már új javított deszkákat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest