Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zsolti1987

aktív tag

válasz psg5 #24899 üzenetére

Azt monddod, hogy most megy rendesen. Akkor állj neki, aztán játszál azzal, aminél a probléma előjött, aztán ha nem jön elő újra, akkor megoldódott. Ha előjön, akkor lehet megint hibát keresni, pl legújabb driver,játékot újrarak, játékhoz frissítés keresés, bios frissítés, oprendszer, másik alkatrészek, stb.
    Én ezt tudom tanácsolni.
    Ezekkel a tesztek vagy arra jók, hogy megnézed, hogy 100°terhelésen mennyire melegszik, vagy hány óráig stabil a gép, vagy azt hogy hány pontot értél el, aztán az a fasza gyerek akinel a 2124326 pont helyett már 3345634 pontja van. De ez csak az én véleményem. Ha gondod van, annak az általad használt proginál kell előjönnie, tök m ind1, hogy prime-nél, vagy bármely tesztelőprogramnál hogy viselkedik, hanem hogy amire vetted a gépet, arra jó legyen.
    Én munkára használom a gépet, nem játékra. Nálasm az számít, hogy az én programjaim menjenek jól, és megbízható legyen a gépem. Tehát azt javaslom, hogy azokat a játékokat használd, és ha előjön akkor keresgélj hogy mi lehet a gond újra.
    Ja és állíts mindent alapra a biosban.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés