Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
Azt monddod, hogy most megy rendesen. Akkor állj neki, aztán játszál azzal, aminél a probléma előjött, aztán ha nem jön elő újra, akkor megoldódott. Ha előjön, akkor lehet megint hibát keresni, pl legújabb driver,játékot újrarak, játékhoz frissítés keresés, bios frissítés, oprendszer, másik alkatrészek, stb.
Én ezt tudom tanácsolni.
Ezekkel a tesztek vagy arra jók, hogy megnézed, hogy 100°terhelésen mennyire melegszik, vagy hány óráig stabil a gép, vagy azt hogy hány pontot értél el, aztán az a fasza gyerek akinel a 2124326 pont helyett már 3345634 pontja van. De ez csak az én véleményem. Ha gondod van, annak az általad használt proginál kell előjönnie, tök m ind1, hogy prime-nél, vagy bármely tesztelőprogramnál hogy viselkedik, hanem hogy amire vetted a gépet, arra jó legyen.
Én munkára használom a gépet, nem játékra. Nálasm az számít, hogy az én programjaim menjenek jól, és megbízható legyen a gépem. Tehát azt javaslom, hogy azokat a játékokat használd, és ha előjön akkor keresgélj hogy mi lehet a gond újra.
Ja és állíts mindent alapra a biosban.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NASCAR
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen routert?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
- RETRO!!ASUS P5E X38-chipes alaplap eladó! Olvasd el figyelmesen!
- Eladó GeIL EVO CORSA GOC38GB1866C9DC RAM Pár - 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 CL9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest