Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz szepsuti #16982 üzenetére
A ládáról, ha nem muszáj inkább nem írok semmit. Elég negatív lenne a véleményem.
Valamilyen értelmesebb belépő kategóriás használt Alpine fejben gondolkozz. Ez a Kenwood szép és aranyos, de kevés az üdvösséghez.
Első szettnél én inkább várnék egy picit, gyűjtenék és egy Hertz DSK 165.1-et vagy a fentebb is javasolt kiváló érzékenységű Audio System MX165 Plus-t javasolnám.
Ha szerencsés vagy ezeket is ki lehet fogni használtan.
Az elején nem feltétlenül van szükség erősítőre, de mindenképpen nagyon sokat számítana, ha a szett is normálisan lenne hajtva.Szóval szerintem ez lenne az ideális:
Alpine CDE 9827rr - 25e - Ez sem valami nagy durranás, de jobb lenne szerintem mint a Kenwood
Hertz DSK 165 - 9e Használt, de a célnak megfelel, ha minden ok vele.
Hertz EP2 - 13.5e Ebben nem vagyok biztos, de hirtelen ezt találtam ebben az árkategóriában.szerk: Természetesen egy ajtó bitumenezés szintén sokat hozna a konyhára.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz szepsuti #17648 üzenetére
Hátul sima hangszórók vannak, nem ovál.
"ha az első hangszórókat erősítőről hajtod, akkor a hátsókat is arról kellene"
Eddig nekem minden utastérben lévő hangszóróm a fejegységre volt kötve és az erősítőre meg a csomagtartóban lévő mélyláda.
Azért érdekelt, hogy kb. mekkora w-os hangszórót kellene vennem, mert nem akarok úgy járni, hogy ha hangosítom a zenét akkor az utastérben lévő kis hangszórók már hamar torzítanak és a mélyláda meg csak épphogy puffog.
-
karakpecze21
senior tag
válasz szepsuti #17650 üzenetére
Köszi a segítséget.
Hát igazából nekem a hupogás elegendő lenne amit a csomagtartóban lévő láda csinál.
A lényeg annyi lenne, hogy ha hátul hupog a csomagtartóban a cucc, akkor a kocsiban lévő hangszórók ne torzítsanak.A mostani hangszórókkal az is a bajom, hogy a magas is elég soványka pl.Csak a nagy dübörgés hallatszik a kocsiban.Akkor azt honnan tudom, hogy egy hangszóró mennyire érzékeny? (ahogy te írtad)
Joe fiú :
Fejegység
Erősítő Én erre hídba kötve használom a ládát, mert simán gyenge neki kicsit.
Mélyláda[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest