Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz Daywalker #36354 üzenetére
oksi gondoltam amúgy, hogy az felejtős, de gondoltam bedobom hát ha
láttam még egy velocity-t akkor az is felejtős? az a mikrodimensió nekem is tettszik, ha nem túlzó egy első szettnek (tudom az erő sosem elég stb. stb.) akkor arra fog esni a választásom, de körbenézek még addig úgy is minden másnap hát ha lesz valami jobb vétel
többiek: kábeleket érdemes "csomagban" megvenni, vagy azokat is külön-külön innen-onnan, úgy jobb minőség érhető el ugyan olyan egységnyi áron? gondolok én itt arra, hogy 10-14k ért szoktam látni szettet. Na most az jó vagy nem jó? vagy az teljes rendszerhez van (+ mélynyomóhoz is?) mert akkor számomra az felesleges.
Ilyesmin is gondolkoztam, hogy érdemes (be kell-e) húzni az adott rca-t valamilyen árnyékoló kis házba, hogy minél kisebb legyen az esélye a nem kívánatos zajok összeszedésének? vagy ez teljesen felesleges?
szerk: hopp-hopp találtam aprón egy ilyen krüger & Matz szettet azt hiszem ugyan az mint amit olxeset linkeltem, csak 10k val olcsóbban.... jók ezek a szettek?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest