Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ó hogy sose lehet egy nyugodt napom..
-
zoltanz
nagyúr
-
pckownz
őstag
Nincs valakinek eladó DDR2 667/800 notebook ramja?
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #20687 üzenetére
nekem adhatna valaki egy Prototype Borg Shield Tech-et, kéne egy M.A.C.O. Resilient Shield Array...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Jövőhéten elméletileg már tényleg elkel a vga. Havernak megvan a pénz.
-
pckownz
őstag
Bazzeg. Fater hazaállított 2 nagy lángossal, hát mondom ilyen nincs. Évek óta nem ettem lángost, most kajáltam, de muszáj ennem. Reszeltem rá sajtot, tejföl, betoltam. Kettészakad a gyohám
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #20715 üzenetére
Has, gyomor
-
JetiRulez
őstag
Helló! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem azonnali VGA-s kérdés. Tehát ráér.
Gondoltam egyet, hogy amíg öcsémék LAN-oznak a gépemet igénybe véve, elfoglalom magamat és filmet nézek. Lejátszó éppen nem volt itthon. Kiterjesztettem az asztalt az S-video kimenetre, TV-re kötöttem, majd áthúztam a MPCHC-t a kiterjesztett asztalra. Ők visszaléptek a játékba. Mindkettő képernyő elfeketedett, a film eltűnt a TV képernyőről, a játék pedig nem látszott a monitoron. Játékot levittük asztalra, a film képe egyből visszajött. Nincs erre a dologra valami praktika?"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
- = Zk = -
félisten
ahm, összeköthető egy mezei LCD monitor egy sima PS2-vel? hogyan? miéle átalakító kell hozzá? esetleg vmiféle "box"?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #20720 üzenetére
Szerintem oda már valamilyen dobozka kell.
(#20722) - = Zk = -
találtam egy ilyet.
VGA Adapter to TV S-Video RCA Out Cable for PC Video[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #20721 üzenetére
ettől félek én is
(PS2 = Play Station 2)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #20721 üzenetére
néztem én is. jó lenne, cask a neten nagyon "b ox"-okról beszélnek a jelek végett
hát nem tudom, keresnem kell fórumot erről... az az érzésem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
fel kell tennem a GTA4-et... nincs mese...
<3[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #20728 üzenetére
Érdemes.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #20729 üzenetére
Eddig egy tps sel gémeltem, az a hideg bolygón járkálós. Neve nem ugrik be, az elég jó volt.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #20730 üzenetére
Lost Planet?
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20720 üzenetére
Mezei tudtommal nem.
Anno volt ilyen TV/Monitor kombó, az jó volt hozzá. Haver is azzal tolta. Még kb 7éve... :roll:
Nálam van egy DSUB-RCA/Composite átalakító, de halvány működőképes lila gőze sincs. -
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #20733 üzenetére
az lesz. boxot kell beszereznem hozzá.
bár nem baj, veszek mellé monitor switch-et, oszt jóidő!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
Újabb ötlet.
Táp megvesz, vga megmarad, és megveszek egy htc touch dualt, nagyon megtetszett, majd eladom a cedart és spórolok twin turbo pro2-re? Ennyi lehetőséget.
Nem tudom már mit csináljak, mi lenne a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #20735 üzenetére
Felejtsd el ezt a telefont... első lépésnek jó lesz...
-
ittakary
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #20737 üzenetére
Miért, nem az?
-
zolisx4
őstag
Jó estét az uraknak
-
ittakary
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #20739 üzenetére
Szól mint az állat Ez nem kamu, tényleg kurvahangos Amúgy csak marketingszöveg, nyilván vannak ennél jobbak is
Zoli: Hali
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Mi a helyzet erre felé??
Alig tudok netezni pedig mától UPC van és nem jó -
JetiRulez
őstag
válasz pckownz #20719 üzenetére
Nekem most fordítva sem működött. 1. TV - 2. Monitor
TV-n megjelenik a játék, de akkor a monitoron nem látszik a film. Ha a játékot leviszem, akkor a film ismét megjelenik a monitoron.
Kb. 2 hete raktam be a kártyát, friss CCC lett telepítve.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
zolisx4
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #20744 üzenetére
Az a gond hogy rosszabb mint a rubicom ,
Pl tegnap sokáig azt írta hogy a hálózaton már van 1 ilyen ip cim
Nem is engedett netezni -
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #20747 üzenetére
érdekes, itt melelttünk (csömör) rubi van.. és esküsznek rá keményen.
80megás net+ tv + vezteló 5,5k..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #20745 üzenetére
Ne legyél akkora balek hogy 2012ben wifi nélküli telefont veszel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest