Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz banderasz77 #3034 üzenetére
Hát nekem anno épphogy volt annyi kp-m hogy a gts-t megvettem,nemhogy összszedjek bizonyos időn belül annyi pénzt hogy egy olyan moncsit is vegyek.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Hát C2D,meg 3gb ram,meg 8800gt 1280x1024 crysis veryhgih megvan a 30fps körül.De gondolkodok hogy eladjam a gt-t vagy 65-ért,és vegyek egy 70-et 55-ért,utána zt eladni 60-ért,és mégegy 70 55-ért,utána meg valamikor majd ha lessz gt újra,egy olyat 60-ért.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz horvathkrisz #5317 üzenetére
Esetleg abban hogy már akkor mikor itt reklámzota mindeki hogy 250 dolcsi,akkor mondtuk hogy az 250 ajró?Mert az reális most is... Egyedül a gt az ami túl van árazva,a 3870 rendes áron jött ki.
-
djtoomi
addikt
NFS prostik meg cod4 én géepmen 40-50-60 fps körül megy fullon 1280x1024-ben,ileltve 35-40 között 1600x1200-ban.
-
djtoomi
addikt
válasz Gaboman #5323 üzenetére
700/1700/1950-en mondjuk el is vártam,meg proci is húzva,ram is.De ahol sok az emberke,ott leesik 20 köré azért.Ha meg olyan helyre nézek,ahol enm olyan húe a grafika,ott megvan 45fps is.
Bocs elírtam,nem 1700/1950 hanem 1650/1900. Ram nem megy olyan jól de a shader egész jól megy.Kár hogy a gpu csak plussz 100mhz. Kiváncsi vagyok 3d markban mennyi pontot kapnék.[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Na jó nfs prostik volt fullon csak a cod 4 meg aa és af nélkül,és minden normálon elment 40 körül.
#5328: Nekem GT-m van,nem 3870.
#5330:Van oylan gép ami kihajta 1920x1200-on de minden lowra véve,kb 20 fps körül. Talán annyit még az én gépem is kihajtana.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Hát kinek mi a játszható.Amúgy akkor volt kopp,mikor crysis fel,1600x1200,midnen veryy high,full 16-os hq, meg midnen,és hopp mi ez a 15fps.
-
djtoomi
addikt
válasz Alvin_ti4200 #5333 üzenetére
Grat a karihoz,használd egészseggel(ameddig megtartod )de megmondom őszintén,én nem vettem volna belőle gigát,nekem nem tetszik,pedig giga márka fan vagyok.
-
-
djtoomi
addikt
válasz Alvin_ti4200 #5338 üzenetére
WTF,ott van előtet a lehetőség,és azért a 2k-ért feláldozza a szép sapphiret. Amúgy mik voltak hozzá?Én azthittem anno mikro asust emgvettem hogy vagy 80eredeti játék,meg midnen sziremszarom, azt közben alig volt valami.Mondjuk még mindig több mint az innohoz,ami drágább mint amennyiért az asust vettem.
-
djtoomi
addikt
válasz Alvin_ti4200 #5348 üzenetére
Hát ehhez sem járt sokminden,de nagyon kiváncsi vagyok hogy 1280x1024-ben vagy 1600x1200-ban mit kapnál very highon emrt ha gt közelit,akkor cserélem azonnal.
-
djtoomi
addikt
válasz Gaboman #5350 üzenetére
3870-es.De olvass sztem vissza kb 1 oldalt,és akkor mindenre rájössz azon kívül hogy a procija mennyin megy.
-
djtoomi
addikt
Micsinál? Voodoo3??? Az nem egy kihalt állatfaj?Amúgy mit ekres nálad egy voodoo3?Csak enm azt mondod hogy a 2900pro-t megelőzi tuningban.
-
djtoomi
addikt
Pff 1900gt? Amúgy mért vársz tavaszig,tavasszal melyik karira akarsz benvezeni?Most lessz egy eladó giga 8800gts 320-as elv mindene emgvan.Szomszéd gyerek hd 3870-re gyűjt,megkérdezem ma,mennyid van még mellé rá?Aszondja egy 5-ös.mOnndom khhm az nem nem lessz elég.AMúgy 45-é akarja adni a gts-t,mióta mutattam enki egyet 40-é,igaz 70-es ipont nemmutattam neki. Na good night mindenki.
-
djtoomi
addikt
válasz Angelo69 #5579 üzenetére
Hát ez nudli.Ettől többet vártam volna,régi gts-em is ment majdnem 11k-t alapon.8800gt-ről enm beszélve.
-
djtoomi
addikt
válasz Alvin_ti4200 #5774 üzenetére
Sztem gyárból "leesett a futószalagról" az egyik ott dolgozó emberke kezébe,és olcsón eladja. De akkor mért nem drágán...
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
42k-ért valakinek sapphire hd 3850 256mb?Érdeklődni priviben légyszi,sürgős,holnapig 3db-ot el kéne passzintani.
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek nincsen még HD3850-e akkor nekem maradt egy darabom.Utolsó darab,szal ha kell valakinek,szóljon,személyesen,vagy postán is tudom küldeni.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Gorneck #7126 üzenetére
Én is 7.11-es catalystot nyomtam fel,hd audio driver mellé,és semmi baj a kártyával.Nekem smemi enm akad,mindent ismer,32bites ultimate.
-
djtoomi
addikt
Ha valakit érdekel egyetlen darab sapphire hd 3850-em van,256-os 43k-ért,minimális alku van,keressetek meg,mert sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Manli GeForce RTX 3080
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest