Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Az én logout-omat vagy a honlapomat nézd meg (utóbbin letöltések is, pl. RivaTuner power user, hogy driver-ből könnyedén állíthasd a hűtést). Bios moddal jobban járnál, mert lehet folyamatos hűtésszabályozásra állítani, és akkor nem ugrál sávokban a zaj sem.
Az a RivaTuneres cikk már rég elavult, ráadásul nV-ra van belőve, az úgy nem fog menni.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Elméletileg igen. Viszont 1 sem tökéletes, ezért érdemes modolni (pl. fogyasztás- és hőtermelés-csökkentés, min. fordulatszám beállítása, folyamatos szabályozás).
Az átcsoportosítottat törlöm is, módosítások már az új címlaposban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
CB editorban nem lehet az alap fordulatszámot állítani, és a lépcsőket sem. Mindezt leírtam. Az alap, biostól függően, 25 v. 40%, de HIS-nél 0% is lehet.
A saját biosodat is modolhatod, de ha 067-es, akkor GPU-lockos, tehát mindenképpen cserélni kell. Ha 071-es, akkor még 25%-ról indul a hűtés, és csak 73°C-on kezdi emelni, tehát ez is vacak, de ezt már módosíthatod, viszont csak TPU RBE-ral. CB Editorhoz, mint szintén írtam, 077-es bios az ideális, mert az már 40%-os alapfordulaton dolgozik, viszont az meg kicsit magas, persze háztól függően. A nem túl jól szellőző házamban ezt, a Sapphire-nél 5-6°C-kal jobban melegedő HIS 3870-et elég volt alap 30%-ra állítani 45°C-tól emelésre (95°C-os maxig folyamatosan, persze RBE-ral), úgy 50°C alatt maradt a kánikulában is 34-37% ventivel.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
fi:zi'k
nagyúr
Kicsit tartok tőle én is.
Aqua-tól már vásároltam és eddig nem volt gond. Bátyám régóta jár oda, és jó véleménnyel van róluk.
Még a kártyákról alkotott vélemény érdekelne! Sjnos úgy vagyok ezzel, mint a boltokkal. Egyik kutya, másik eb...köszi!
fizik
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Valszeg a videomemória fogy el.
Erre utal az, hogy csak nagyobb felbontásnál/részletességnél jön elő ez a probléma, hiszen a textúrák pl. a videomemóriában tárolódnak. Na most ha nagyobbra van állítva a játék minősége, akkor részletesebb textúrákat használ, vagyis több videomemória kell. Nagyobb felbontásnál pedig a nagyobb kiszámolandó pixelmennyiség miatt áll fent ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bali27
addikt
Szia..
Raid0 van az igaz. 3Winchesterm van. ebböl 2db Wd250es Raidbe van. AZon van a Rendszer, a Munkámhoz szükséges programok.. Indesigne, Photoshop stb. A 3. winchesteren vannak a játékok meg aTorrent letöltések.
Warheadot kiirta haverom.. Full magyarított. Még hangosk is.. NAgyon állat csak megint el kell kérnem emrt 1 filet nem tudott átmásolni, és igy bejött a gama, el is indult, de nem tudtam vele menni meg fegyver nem volt.. Szal tapasztalatom nincs.. -
Bali27
addikt
Nem tudom ezzel segítek-e, de utánaolvastam amikor a raid tömböt tervezgetem a dolgoknak, és azt mondják hogy a játékok betöltésén a raid vagy nem csinál semmit vagy némely játéknál lassit picit.. Uh elég neki bőven a sima winchester...Ugyhogy ne bánd hogy a játék nincs a raid tömbön.. nekem se véletlen ment a simára..
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Bocsi, akkor benéztem... úgy láttam, hogy 2 giga memód van!
Bár, az tény, hogy XP alatt, még alacsony felbontás és közepes minőség esetén is éppen, hogy elég a 2GB RAM! Ebből számomra az következik, hogy Wista+magasabb felbontás+magas minőség esetén a 3 giga is kevésnek bizonyulhat... de ez már csak tipp.-= Pancsermeste® =-
-
TasiA
senior tag
Az az igazság egy 18 ezer forintos kártyára nem nagyon akarok 5-6 ezer forintos hűtőt venni. Még a 9800PRO-s korszakban én is vettem a kártyáimhoz nagy hűtőt, most már nem érdekel. Hobbi gamer lettam, aki ritkán játszik, de azért ne diavetítős kártyám legyen. Ennyi az igényem VGA kártya terén, meg 2D-ben az elfogadható zaj. Azért köszönöm az építő jellegű tanácsot!
-
-
Pancsermeste
őstag
Visszatérve kicsit a Warhead-re.... Egy kis Everest monitorozás a játék alatt. XP, 2GB RAM, 512MB Video mem, minden beállítás High, 1280*768. Hát, nem sok memóm maradt! (70MB) Ennél nagyobb felbontással már el se indul a játék, mert hiányolja a Virtuális memóriát.
-= Pancsermeste® =-
-
Elvileg max XP alatt működik, de van aki kipróbálta, és Vista alatt is megy: RefreshLock
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szumo
senior tag
-
katt777
félisten
Hát nálam minden Vistára csak F8 - driver ellenőrzés kikapcsolása, és rendszergazdaként telepítéssel ment föl, SP1-gyel pedig sem x86, sem x64 Vistán nem működött.
Aggregátor: Tudom, hogy lehet képfrissítést állítani, a bajom a fenti, no meg hogy ATT-szal még a feszt levéve is jóval melegebb a kártyám, mint anélkül vagy CCC-rel, aminek okára még nem jöttem rá. Biztosan veszi a feszt, mert 1.3V-on még melegebb.
-
twine
veterán
Utánna néztem más külföldi fórumokon is...az anyjukat megb@sszák a microsoftnál! (huhh ez de csúnya volt.. de tudjuk be Turet szindrómának )
spyre
ATI Beta Tester
--------------------------------------------------------------------------------
Its a vista feature. DX10 is limited to 60Hz, theres nothing you can do about it unless the game lets you pick the refreshrate (which most DX10 games dont)
-
A Vista készítésénél azt gondolták, hogy már úgyis mindenki TFT monitort használ. Hozzátenném, hogy manapság már tényleg szinte fillérekért lehet venni egy 17 colos TFT-t, mely kb annyiba kerül, mint maga az oprendszer (Vista).
katt: Az X1900-es sorozatból pl. csak az X1950XT változtatta a feszültséget, sőt, csak annak volt 2D/3D órajele. Még az X1950PRO-nál sem volt 2D üzemmód! Szóval igaz lehet a HD2000-es sorozatra is, miszerint csak a csúcskártyának volt 2D/3D üzermmódja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest