Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz Bali27 #27166 üzenetére
Mondom. Vista Ultimate x64 SP1 el. Nem sok szemét van rajta mivel rendettartok, de elindulnak az a vicc, de mindegyik max órajelek mutatásáig jut el. F8 al indítva természetesen nem, mert ugye úgy nem kéri a "digitális aláírást", de anélkül semmi. Próbáltam, h. registryben BCDEDITTEL, de semmi hatása. Kiírja h óké parancs elfogadva aztán következő indításkor tojik a fejemre és jön vissza úgy, h. kéri a digitális aláírást. De x2-höz meg amúgy sem lenne elég a Rivatuner, mert pl hőfokokban össze vissza baromságokat mér, Atitraytoolsban meg ugye nem műxik a ventiszabályzás Ki van ez találva kéremszépen !
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #27178 üzenetére
Legalább 1-et tudok, akinél nem tisztább.
Én próbáltam sok mindent, Vista Manager vált be. Az is talál több 1000 hibát, ha úgy alakul, viszont nem cseszik el semmit (és lehet menteni törlés előtt). TÖBB reg. pucoló program használata (főleg egymás után) garantált hibaforrás.
KMPlayer OK (jó kis beépített, saját codec-ek), én is azt használom.
No, akkor az az MKV nem valami vacak tömörített formátum volt.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #27192 üzenetére
Nem tudom. Simán lefuttatom, ennyi. Viszont nem futtatom más rendszerpucoló után/előtt, csak önmagában. Ez olyan lehet nálam, mint a RivaTuner. Az is simán megy.
zozoz1: Nincs felismerve a hardver (Everest, stb.), amíg nem telepítesz drivert. Sztem csak elmérés, mert nálam azért hallani lehetne a ventin, hogy 40°C-os a kártya vagy 60.
B-L-A-C-K: A tesztoldalamon vannak pontos mérések 3DMark Vantage teszteknél 3870 vs. 8800GT. DX10-ben és magas összetettséggel egyértelmű a 8800GT fölénye, csak hát mi van, ha tényleg jönnek a DX10.1-es game-ek? Szóval én a 3870-et tartottam meg a sebesség-hátrány ellenére. Tegnap viszont azt olvastam, hogy a 4870 20%-kal lesz gyorsabb a 8800GT-nél, ami nem sok jóval kecsegtet az új ATI karikat illetően.
MarioAna: Tudásban ua. a 2 (Sapphire tuning kb. 860-870 MHz, HIS jó esetben 900), viszont ha Sapphire hűtőjének hangja zavar, le kell cserélni egy Coolink Chillára (a la Tomboy). Még úgy is olcsóbb, mint a HIS IceQ turbo.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #27318 üzenetére
igen,közben utánnanéztem,de nemlátom miben volna javulás az előzőhöz képest...
lehet felrakom próbaképp,csak nemtudom miben kéne látnom a változástzozoz1:pénzhez jutottam,és gépet KELLETT újítanom(az új stalker miatt )és hát filózgattam mit vegyek(alaplap,proci,vga,ram+ egyebek)PH!-s emberekkel öszeültünk,és amim most van az lett a végeredmény...nah.
bementem a boltba,(legalább eccer lásd az ellenfeledet )leadtam a rendelést,azt mondta a srác másnap 14órátol mehetek érte...a futár +1nap...elrobogtam.másnap melóból vissza..
bent sokan voltak...megijedtem mikorra végzek...mondom addig körbenézek a boltban,két fejfordítás és sehol senki azigen..kiszolgálás 5*..
kérdeztem az egyik srácot hogy rendeltem,hogyan tovább..ő készséggel átírányitott egy csinos csajhoz,akinél kifizettem a cuccokat ~180k(nagyobb összegeket mért nőknél fizetünk?hmm)..kezem,ben a papír,vissza asráchoz...elrobogott...két hatalmas pakkal jött vissza.minden megy simán,mire ránézek az Enermax Táp dobozára(bevolt egy picit nyomódva),mondom a srácnak mire észbe sem kaptam,szememe előtt kibontotta meggyőződtünk hogy semmi baja a tápnak..csak felületi!
mondtam a srácnak hogy nagy szatyrot adjon,merthát...azért mégis(egy enermax táp,egy proci,egy zalman hűtő,egy VGA,egy Giga alaplap,egy Gamer egér,...van súlya)
akkora szatyrot kaptam,hogy csak néztem..aszittem adnak 160zacsit mint a teszkoba..és nem..
korrektek voltak...csak ajánlani tudom Őket...egyedül a ramokat nem náluk vettem,mert azt PH!-ról vettem Ősembertől(akinek UP ),
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #27321 üzenetére
megvárok egy magyar tesztet a 8.6-ról...PH! sztem úgyis közöl vmit...ha másnem a Gamestar.hu....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #27568 üzenetére
HL2 hogyan is megy offline? Online játékokban használnak, ez tény. Aztán meg, hogy mi kerül a gépedre "csak egy letöltéskor", és az mit csinál, amikor nem is játszol, vagy kapcsolódsz oda, az már más kérdés. (Lásd még pl. StarForce.) Én csak azt mondom, hogy ami nem kéne, hogy úgy legyen, az okkal van úgy, mert semmi nem történik véletlenül.
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #27586 üzenetére
Itt hányan rám ugrottak, amikor szidtam az ATI-t a gány driverek (és a lassúság) miatt a 8800GT-vel szemben, ott viszont sosem szólt be senki azért, mert össze mertem hasonlítottani a 2 karit. Lehet, azért visszanézek még oda.
Azért lássuk be, 2008. május 21-ig rohadtul igazuk volt, azóta meg csak kicsikét.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
- = Zk = -
félisten
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #27728 üzenetére
Nagy felbontásban csak DX9-en vész el az nV előnye, és csak magas összetettséggel, DX10-ben éppen, hogy nő. De már írtam soxor. A csodadriver sem tüntette el a hátrányt, miközben gyorsabb nV karik olcsóbban kaphatóak a 3870-nél.
Azért megint félrevezető a PH cikke, hogy a dupla GPU-kat vették 100%-nak, így azt nem látjuk, hogy adott játékban/VGA-val a CF/SLI 70-80%-ot gyorsul 1 GPU-hoz képest, vagy csak 10--20-at, esetleg semmit (és amiben aztán végképp nem mondható kiegyensúlyozottnak az ATI sem, de ezt nyilván zavaró lett volna elismerni a nagy ATI-örömködésben.
Na, ezért jobb, ha az ember maga tesztel, már ha van mivel.
Ha elfogult lennék, biztosan boldogabb lennék...Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
FeRRaR1
őstag
válasz Bali27 #28147 üzenetére
50% feletti lesz de ugyanúgy Dx 10.1 és SM 4.1 es lesz... először még 55nm en készül majd az tuti!
Gyakrabban raknak rá Display portot majd, ill továbfejlesztett támogatások, pl HD videó gyorsításnál, meg 1 új szériába általába mindent újjítanak (atinál)
Tehát szinte minden fejletteb lesz!
De pontosat majd megjelenéskor addig csak pletykák!
De a Shader 1 ségek teljesítménye is nagyobb lesz, és 2x annyi textúrázó egység lesz benne 16 helyett 32!!
Nagyon jó lesz az tuti
4870 512 / 1024 Gddr 5 ös rammal lesz 850 Es mag órajellel 1050 es shaderrel
3,8 Ghz s rammal, tehát azért a GPU ban is lesz bőven változás + erő tartalék
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #28786 üzenetére
Drivert nem tudom, mert nincs a 3870-hez (3750-hez van), és amúgy sem töltögetném 5-6 óra hosszat. Viszont a bios jó, ráadásul VMod-dal sem veszik el az órajelek állításának lehetősége. Most már csak azt kéne kitalálnom, mivel tuningoljam 890MHz fölé a GPU-t, mert a HIS bios csak 900-ig engedi (ami gyakorlatilag 890). ATT nem kezeli a powerplay-t, RivaTuner szintén. Vagy hagyon 890-en (az sem rossz), vagy ha tuningolom, csak arra kapcsolom be RT-t. Mindenesetre egyelőre csak 1.325-re vittem föl 1.3V-ról a 3D feszt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #29272 üzenetére
hátigen....DX10.1-et igencsak lesz...ják
vmelyik igen kedves PH!-s kollega honlapján fellelhető a 8.6Béta,...és tesztelve is van...jó!(nálam is az fut )
jónak én azt nevezem,e téren,hogy nem rakoncátlankodik a gépem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #29275 üzenetére
igen.énis hallottam ilyesmit...
meghogy az nV ÁLLÍTÓLAG szépen pénzelte/pénzeli a játékfejlesztőket hogy az ő VGA jukra optimalizáljanak játékokat..
hm!
nemigazán akarom elhinni hogy egy méltán híres cég(ATI/AMD)nemtud felmutatni semmit...pláne ennyi év után...nemakarom elhinni....[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #29850 üzenetére
Egy rakat teszt van erről 4850 topicban, de nézd csak meg Guru3D-n (játék tesztekkel). A 4850 véletlenül sincs egy szinten a 3870-nel, sokkal gyorsabb annál. A 3870-nél kisebb 3D pontszámok egyértelműen a tesztkonfiguráció processzorának harmatgyengeségére utalnak.
MarioAna: A kihajtatlanság miatt lehet, hogy kevesebb FPS-t kapsz majd. Láttam én olyan konfigokat, amelyekben egy 3850 gyengébb eredményt produkált, mint egy 1950Pro. De végül is olyan kártyát teszel a gépedbe, amilyen neked tetszik, csak az én véleményem szerint ez merőben értelmetlen. Játékokra ugyanúgy vonatkozik a kihajtatlanság, nincs olyan, hogy 3DMark-ban nem hajtja ki a VGA-t a rendszer, de játékban meg aztán menni fog, mint állat, mivel a játékokat is 1280-ban játszod.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30226 üzenetére
erről naggyábolt mit kell tudni?ez ua mint amit az ati adott ki,csak módosítva van?....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30230 üzenetére
hm...
zafír kareim van!honlapukon még nem találtam semmi használhatót...
felteszem,csaknem csinálok semmi balhét belőle..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30232 üzenetére
olvastam énis...
hát nagyon kiv leszek rá.főleg hogy mit produkál tesztekben!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #30188 üzenetére
No, akkor letöltöm én is, ha addig élek, úgyis HIS kari a Sapphire-öm. Kár, hogy egybe csomagolták a különböző verziókat (x86 és x64), meg a nyelveket, de Orbittal egész szépen jön (77 és 62 kb/s egyszerre). Nekem amúgy azt mondták, hogy nem OK, és a 3750 sem volt az, amiben az a csúcs, hogy olyan VGA-juk nincs is.
zozoz1: Linkeltem az újat. GPU-Z is van új.
Thrawn: Tök jó, hogy ez a 3DMark probléma lépten-nyomon ismétlődik.
raskolnikoff: Szólj modkerbe, vegyék ki.
TomBoy1986: ATI szerint AI OFF műxik a CF. Nálam tök mindegy volt, mindennél ugyanúgy ment, mintha más AI-t állítottam volna be. És mindben szar volt (kivéve 3D06 ).
Blaze71: ATI-nál sem feltétlenül kell a driver-pucolás, csak óvatosak vagyunk.
-
Raki
aktív tag
válasz Bali27 #30371 üzenetére
azt értem hogy túl melegedhet
de:
alapon megy a kari 4 napja van meg csak
ennek simán mennie kellene
a venti meg mondom csak 40 %-on pörög
és más játék jó...illetve:
mi ez pontosan AI????[ Szerkesztve ]
Intel® Core™ i9-10900K @ 5,0 GHz | Asus ROG Strix GeForce RTX™ 3080 Gaming OC 10GB | MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI | 32 GB G.Skill Trident Z RGB @ 3600 MHz | Seasonic Focus GX 850W | NZXT H710 | NZXT Kraken X73 | MSI Optix MAG322CQRV @ 144 Hz | WD Black SN750 M.2 SSD @ 1TB + HDD
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30463 üzenetére
na nemár
ezek a srácok akarnak vmit...
már töltöm is...kiv vok,miben változott...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30463 üzenetére
+4 pont 3dm06ban....wow
megnézem játék alatt..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30582 üzenetére
gondolom a TV-t is probáltad már átállítani?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30584 üzenetére
én a kábel összedugást cseréltem meg,amikor ezt csinálta...hogy csatlakozol a TV-hez?
scart?előlapi RCA?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30586 üzenetére
előlapi RCA-n cserélgesd meg a csatlakozókat.próbáltad?
-
Lacpac
őstag
válasz Bali27 #30581 üzenetére
A közelebbibe kell, az az elsődleges.
Sima s-videó-RCA átalakítóval működnie kell, nálam is azzal megy, gondolom szinházmód be van pipálva.
Sajnos (vagy nem ) a CCC-t nem ismerem, kb három napig bírtam elviselni.
A színrendszert nem lehet állítani a ccc-ben? (PAL, NTSC) Lehet ez miatt fekete-fehér.
Itt biztos tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bali27 #30589 üzenetére
sry.akk tanácstalan vok
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #30621 üzenetére
Nekem jó a kép a TV-n, csak én nagy ravaszul tuner-kártyát használok PC-monitorral.
Nem próbáltad CCC egyszerű módból a képernyő varázslót? Megadod, hogy 2 különböző monitor (nem klón mód), a 2.-ra megadod a theater-módot, ill. rákattintasz a kis képre, hogy teljes képernyős legyen. Nálam ennyi volt, amikor teszteltem, de nem TV-vel.'Asus4850est, 44 ezerér.. Sztem picit drága, a tudásához képest.. '
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Bali27 #30678 üzenetére
Az ami miatt a driver elkészült, megpróbálták fokozni a képminőséget a gyáriéhoz közeli teljesítémény mellett.
Én már nem hiszek az ilyenekben. Volt időszak mikor rengeteg rejtett apró opciót be lehetett kapcsolni a driverben, meg volt rajta mit finomhangolni, de manapság már mindent kihajtanak a gyártók is a kártyákból a szoftvereikkel, nv driverekből asszem 1 éve nem is nagyon jött érdemleges tweakelt driver, az ATI-nál még ma is megérheti, de sokat nem kell várni tőle.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
FeRRaR1
őstag
válasz Bali27 #30687 üzenetére
szerintem ebből is látszik h kurvár@ nem éri meg, a 3 kártya se hoz 2x es teljesítményt.....
valahol nem is működik..... PH! sok azért jobban a mélyére nyúlnak a dolgoknak sztem.....
450-500 as tápnál kisebbel nem erőltetném az X2 őt...
Nekem Asus VGA m van és addig is 3800 series volt, mindegyik driverrel
meg az előzőek is asszem
Csibor
pixmaniaból 1 ik se ha csak nem akarsz garival kockáztatni, és Franciába postázgatni......
Sapphire hez jobb a támogatás...biosok meg minden de sztem mind1 ik re felmegy...
PowerColor meg egyedi hűtéses amivel lehet h jobban járnál azonos áron....
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kupon kunyeráló
- OTP Bank topic
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest