Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hi all!
Én is giga karit akarok venni és vacilálok az AMD és a Nvidia megoldása között. Igazából a 6850 fogyasztása miatt az AMD megoldása felé hajlok. Szomorúan olvasom, hogy bajos a hűtése, de ha egy bios update javítja akkor no problem.
Mellesleg RivaTuner nem játsztik? Én azzal vezérlem a 88Gt-met és tökéletesen működik.
Még egy kérdés, szerintetek érdemes HDMI-s monitort venni és akkor hdmi vel összekötni vagy a DVI is megteszi?[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Látom sokaknak működik az új BIOS a giga karinál. Légyszi valaki dobjon nekem egy privátot és írja le benne hogyan kell updatelni, mi kell hozzá stb linkek.
Köszönöm
-
BalaNce87
addikt
Megy vissza az ára a kariknak. Amikor meg akartam venni, akkor 45k volt de mire feleszméltem már nem volt sehol egy darab sem csak csillagászati árakon. Most se nagyon látok csak 48 k körül...
Forint pedig hasonló szinten van, mint akkor volt. -
BalaNce87
addikt
Szia!
Megvettem a karit és az ati overdrive ban minden ki van szürkézve...
Ez miért van?
Milyen progival lehet hangolni a kártya órajeleit? -
BalaNce87
addikt
Nah elvileg megvolt a bios flash is, kíváncsi vagyok az eredményre.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Mi az az érték, ami még fesz emelés nélkül is szépen elvisz a kártya? Láttam, hogy gyári tuninggal 820/1200 ra hangolták őket (giga). A "sima" is elviszi ezt? Vagy az Oc kártyákon a fesz is magasabb?
-
BalaNce87
addikt
Illetve, ha húzod attól függetlenül az órajelek visszaesnek ha nem használják 3D-ben a karit?
-
BalaNce87
addikt
Crysis alatt nekem is dobott egy stand by fagyást így 3 nap után...
Lehet vissza veszem alapra és akkor nem lesz gond vele. -
BalaNce87
addikt
10.12 van fent és a warhead nekem is standby hibát produkált a jeges részen többször is. A legnevetségesebb az, hogy ki se lehet lőni csak a reboot segít rajta.
-
BalaNce87
addikt
Még mindig nincs normális javítás a standy hard crashre?
-
BalaNce87
addikt
6870 és gtx560 Ti között mennyi a valós különbség? Mert úgy látom, hogy a zöld azért magasabbra van árazva, miközben PH tesztben szinte azonos a két megoldás teljesítménye.
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy egy Gigabyte 6850-et manapság kb mennyiért lehet ma elpasszolni? Másfél éves, hibátlan, garis, doboza is megvan, minden tartozékkal.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest