Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #13058 üzenetére
-
Beri
addikt
Nem ő vezeti félre a népet, hanem a hardverteszt.hu. Egy dilettáns banda rengeteg rossz méréssel, félreértelmezésekkel, belemagyarázásokkal.
Nekem is ilyen VGA-m van és elférne alá egy nagyobb proci is, mert hiába van 4Ghz-en a 965BE, nem igazán ütköztem még VGA limitbe
800x600-ban játszol? [link] [link]a 6850 egy eléggé CPU igényes kártya
Ilyen meg nem létezik. Processzorigényes alkalmazások vannak, de olyan nincs, hogy ugyanannyi fps-hez ugyanolyan beállítások mellett az egyik VGA-val kevés a CPU, a másikkal meg nem.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Turbolada II
őstag
A linkelt teszt eléggé Nv promó.
Amúgy szerintem szégyen amit az Intel és az Nv. csinál. Mondom ezt annak ellenére, hogy a héten fogok i3-2100-at venni.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Hanok
senior tag
Csak azt mondom amit tapasztaltam, engem nem mozgatnak a bugyuta kis tesztek....De én nem is értem, nálad a limit az érzésre jön mint a hányinger vagy hogy működik ez? Tolj be egy witcher 2-őt koxra, és lássuk mit gyorsít alap órajelhez képest a 4ghz-ed...És ez az idő előrehaladtával csak rosszabb lesz... De szerintem felesleg már ez a "kihajcsae" téma....Egy 3ghz körüli 4 magos bőven elég, és szerintem ezzel nem vezettem félre senkit....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest