Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz dávid attila #1008 üzenetére
Hali!
A fent leyrtak alapján talán az alaplapod nem tudja koszolgálni a videókarit. Mégpedig, utánanéztem és az alaplapod AGP sinje valszeg AGP1.0-ás. 1,5 V-os. A videókarid, pedig több áramot követel.
Lásd a lapodat[link]
és a videokarit.[link]
Nem mondom,hogy ez 100 %-os megállapítás, de nagy a valószinűsége. Ki kellene próbálni a kártyát egy másik AGP-s lapban. Pl. ABIT, ASUS. Bármelyik boltban szivesen megteszik, és ha ott működik, akkor valszeg a lap a ludas. De mondom, hogy ez az én véleményem.
Nekem is az egyik gépben 3650-es Pci-s kari van. semmi gond vele.Konfigom az adatlapomon.Minden esetre 1 próbát megér ez a bolti dolog. Azonkívűl annó voltak ilyen gondok az AGP sinek körül, hogy nem szerettek minden karit, éppen az 1.5 V-os határ miatt.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Látod, ezt nem is néztem
Bocsi, de akkor tárgytalan a hsz.-em. Azzal kapcsoltam össze, hogy régebben gondok akadtak ilyen esetekben. Minden ment, de nem volt kép.Akkor passz
De a lap is ludas lehet a dologban A kisebbik konfigomban mint írtam Shappire 3650 PciE
megy és semmi gond nincs vele. Begy a COD4, Bf 2, Bf 2142, FarCry 2 Airborne ( a MoH) igaz Giga P35-ös a lap. Akkor tanácstalan vok, mert a táp valami nanom 400, v. 450 W-os. Szó szerint nanom, mert semmi nincs rajta, csak a madein Taiwan Lehet ez a márkája[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
válasz Baryka007 #1036 üzenetére
Vedd meg eredetiben és nem lesz ilyen. De változtathatsz a moncsi felbontásán is. Ha kicsi, vagy az arányok nem jók, pl. 16x10, vagy 16x9 helyett 4:3-as arányt erőltetsz, akkor is csinálhat ilyet. De ha tört a gam, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest