Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Buta, de amúgy jó tv-hez keresek okosítót, sokadszorra futok neki a kérdésnek, most szeretném már lezárni
Ehhez kérek segítséget.Amit mindenképp szeretnék:
1. Lehetőleg Androidos legyen (4.4)
2. HDMI, ez gondolom alap, a tv-n amúgy nincs USB
3. Online streamet tudjon (Tarr Mobil TV) akadásmentesen
4. külső HDD-ről tudjon lejátszani
5. Torrentet tudjon
6. LAN kábelt fogadjon (ezzel vélhetően kizártam a tv-stickeket)Optimális lenne:
7. Ha meghajtaná a 2,5"-os külső HDD-t USB-hub nélkül.
8. Esetleg ha droidos teló mellett iPaddel is kommunikálna, az lenne a non plus ultraNézegettem mindenféle Tronsmartot, de nem ragaszkodom hozzá. Árban 100$ környékét nézem, ha kell tudok feljebb is menni. Jó lenne vámmentes megoldás.
Mi lenne a bestbuy?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz farkas-j #42570 üzenetére
Köszönöm szépen!
A kadencia helyesség nem nagyon izgat a gyakorlatban; pár éve még kiadtam 70-80 ezret egy minőségi DVD lejátszóra, ma már neki se állok DVD-re égetni a leszedett filmeket, elavult technika + kevés mai film érdemli meg egy 50 Ft-os DVD-t (van még DVD-ből bőven készletem).Legyen stabil a működése; elfogadható a minőség és jövőbiztos 2-3-4 évre. Egy 720p-s Pioneer plazmát szeretnék bővíteni vele.
Szívesen fogadok további ötleteket, ajánlásokat!
-
-
veterán
Rá volt írva a dobozára [link]
(The PDP-427XD supports up to 1080/24p video format, the perfect digital film format that will be available on Blu-ray discs and other high definition media - so you'll be prepared for the future of home cinema, too.)@(#42574) dh66e: 24 képkockát játszik le másodpercenként?
BTW: milyen Androidos média-lejátszót ajánlatok?
Ha értenék hozzá, nem itt kérdezném, hanem tanácsot adnék a hozzá nem értőknek. THX!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz focvis #42569 üzenetére
2 hete kértem már tanácsot itt asztali lejátszó vásárlásához. A kadenciahelyes 24p nem igazán fontos, észre sem veszem.
Ezt találtam: WETEK play , 109 € DVB-t tunerrel. Ez a specifikációja: [link]
Ígaz csak 4.2-es Android van rajta, de talán ebből nem lesz gond.
Nem igazán értek hozzá, egy stabil lejátszót keresek buta tv-hez. (Torrent, online stream, Tarr Tv, hdd-t rákötni).
Ez jó lesz? Ahogy nézem, van hozzá OpenELEC, ezt még nem tudom, hogy mire jó, de Ti itt fontosnak tartjátok.
Vagy vegyek Raspberry P2-t?
Thx!
-
veterán
válasz djnice #42794 üzenetére
Nem voltam elég pontos: a Tarr előfizetésem 200 kilométerrel odébb van,( sima analóg kábel tv).
A Tarr mobiltv applikációt szeretném futtatni rajta. Itt pocsék minőségben jön kábeltv, ezt szeretném kiváltani az appal, illetve megspórolni a 2 előfizetésből 1-et.
Szóval, ha tuner kell, akkor itt max. a dvb-t. Nem ragaszkodom ehhez, de 10€-t megér, ha a WETEKet választom.
Amúgy OK-nek látod? Thx!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha valaki egy WeTek Play vásárlásán gondolkozik, ma 20% kedvezményt adnak a WETEKGIFT kuponkóddal Apák napja tiszteletére.
Én rendeltem egy DVB-T tunerest 87,2 €-ért (~ 26 500 Ft), 2 év EU garival.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Különösképp nem szégyellem magam, hogy a gagyi WETEK lejátszót rendeltem meg, max. 2 GB-os mkv-t és MP4-et töltök le.
Budapest elég drága kerületében, egy kis utcában lakom, itt esős időben "havazik" az egyetlen kábeltévé, a net maximális sávszélessége 10/1 Mb/s (havi 6000 Ft-ért). -
veterán
Akkoriban itt 2/0,x volt a net, hamar ráuntam a napok alatt lejövő filmekre és a villogó/zúgó laptopra. Ma már itthon (szinte) be se kapcsolom a számítógépet, telefonon lejön a 720p-s film ~1 óra alatt, megy SD-n a tv-be, ha érdemes rá akkor lementem hdd-re, esetleg megveszem DVD-n is. A nappaliban buta, de jó plazmatévém van, ehhez kerestem a lejátszót.
Vélhetően én vagyok az ellenpólus, nem rólam kell példát venni. De jó tisztában lenni az átlaguser elvárásaival.
És biztos van olyan terület, ahol nekem vannak mások számára irreális elvárásaim. -
veterán
Ma megérkezett a WETEK Play. Szép csomagban jött, minden kellékkel, air mouse-os távval. Ennyi a pozitívum.
Negatívumok.
Korábban valaki írta, hogy miért ragaszkodom az Androidhoz, neki volt igaza. Kettő db appot szerettem volna telepíteni. Egyik a Mindig tv, erre azt írta a Play Store, hogy nem kompatibilis, feltettem apk-ból, tojik elindítani az elő adást. Másik a Tarr Mobil TV, ez települ, de nem enged bejelentkezni.Kérdéseim:
1. Jól sejtem, hogy DRM probléma van a háttérben?
2. Telepíthető rá OpenELEC. Sosem használtam Linuxot, ez vajon megoldhatja a fenti gondomat, vagy az csak média lejátszáshoz használható?Két droidos telefont használok (Moto G és Moto X), egyik sem számít atomerőműnek, de a gyengébb is megeszi reggelire :-(
A fenti applikációkat minden gond nélkül telepítettem a másik tv-re, és annak a belső lejátszója is simán viszi az összes filmemet (MP4 és hasonlók), egy 32F6400-es Samsung.Lehet, hogy visszaküldöm a feladónak.
A válaszokat köszönöm!
-
veterán
válasz junkpod #42901 üzenetére
Szia!
Nem vagyok sajnos a téma szakértője, ezért is igyekeztem itt infóhoz jutni. Kedden hozta meg a futár, aznap este szórakoztam vele pár órát, azóta nem nyúltam hozzá.
Egy 720p-s tévére kötöttem, valahol azt olvastam, hogy a kezelőfelülete is 720-as. A letöltött fimjeim is DivX-ek, 720-as MP4-ek, semmi BD tartalommal nem rendelkezem,
Vasárnap még adok neki egy esélyt, részben a droidos Tarr Mobil TV app futtatása miatt vettem, jelenleg úgy tűnik, hogy erre nem jó és eléggé elment a kedvem tőle. Vélhetően élek a 14 napos elállási jogommal, azaz visszaküldöm.
Ha érdekel, szívesen megmutatom (Bp. XII. Szt. Orbán tér közelében) és ha tetszik a Tiéd lehet a 20%-os kedvezménnyel, amúgy megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest