Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Jó sokat írtál ahhoz képest, hogy nem mondtál semmit. Ködösítésnek tökéletes volt.
(Érdekes felénk a hifi baráti körben egyformán szoktunk hallani dolgokat. Az ízlés csak töredékében határoz meg, de ezt akkor el is mondja a másik. Ködösíteni [számomra legnagyobb trollkodás] azért jó, mert nincs mondanivaló de jó lenne beírni valamit, és most elégedetten lehet menni vissza dolgozni. )
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Minimoa
tag
Na ja. Én is szeretném kipróbálni a jelöltjeimet, csak épp nincs rá mód.
Bementem a "szakértőkhöz". A Hausert ajánlották, mint legjobbat. Egyéb nem is nagyon volt....
Irány át szembe a "nem-hülyékhez". Ott is csak bedobozolva volt néhány média lejátszó. Volt kb. 3 féle (Iomega, Maxell és még valami "noname").Szóval én momentán kénytelen vagyok a kollektív tapasztalatokra hagyatkozni, meg a speckókra.
Pedig tényleg rászánnám azt az egy délelőttöt, vagy akár csak 1 órát, amíg kipróbálnám azt a pár jelöltet, de nincs hol....
-
Champipi
aktív tag
Ott a pont Ance-nél ezért:
"Hang: Gondolom nem mondok újat, hogy mindene embernek más a hallása. Kb. annyiféle, ahány fül van a világon ami tovább bonyolódik az életkorral, hiszen nem mindegy az sem, hogy egy 17 éves, vagy egy 30 éves hallgatja meg ugyanazt. Sőt, már a 25 és 30 éves között is van szignifikáns különbség.
Pont az emberi fül különbözősége miatt két 20 éves is különböző hangzást hall, mindegyiküknek más a szép és jó, más a rossz, kellemetlen."Fórumokon riták olvasni ilyen műszaki beállítottságú véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest