Hirdetés

2024. április 13., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Pipó


Pipó
őstag

Valamikor lehetett kapni kiegészítő tápot külön vga-nak 5/4-es helyre építhetőt. Akkor vettem egy FSP 300W-osat, mert SLI-m volt. Évek óta nem használom, mert nincs rá szükség, de úgy vagyok vele, hogy soha többé nem kell nagyon nagy tápot vennem, mert ha az aktuális kevés lenne, bepattintom előre és meg van oldva. Átalakítót mindig lehet venni, amilyen éppen kell.

[ Szerkesztve ]

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#2) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Jó kis gondok vannak azzal a grafikonnal... Gamersnexus szégyelné magát ha ilyet publikálna!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#3) Sol4r válasza Pipó (#1) üzenetére


Sol4r
tag

Hmm... Nekem is lapul egy ilyen kis fsp szerkezet eltéve, ha esetleg lenne mód arra hogy kölcsön kapjam egy alapos át mérésre, megköszönném. Az enyém sajnos nem indul el és az istenért nem jövök rá a miértre...

Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....

(#4) tomgabor


tomgabor
senior tag

A tápegység kalkulátor elég fura, típust nem lehet választani. Azért nem mindegy hogy 280W-os i7 vagy 77W-os R7 van a gépben, de szerintük ugyanakkora táp kell mindkettőhöz.

Grafikon meg ehhh. Össze akartam hasonlítani a mostani tápommal 85,9% - 13% terhelésen(idle), 93,1% - 36% terhelésnél(játék) , na de hol van a 30-40%?

ha jól választunk, akkor a következő években nem kell a tápegységen gondolkodni!
Ezek már a 12V-2x6-el jönnek amúgy? Az Oled még mindig hamar elhalálozik a Thor-on?

(#5) ledgeri válasza tomgabor (#4) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Vannak szaki oldalak szaki, kimért graffal... a marketing csapat meg mehet a sunyiba!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#6) CriticalHit


CriticalHit
őstag

Csak egy ASUS promo...

Yesterday's history, tomorrow's mystery, today's a gift that's why it's called present.

(#7) Krugszvele


Krugszvele
aktív tag

beleírhatták volna hogy mindenki vegye meg az 1200 wattosat, aki nem, az bu*i :D kész.

(#8) himpike


himpike
aktív tag

Az egész gépem r5 5600/4070 mellett monitorral hangszóróval együtt nem fogyaszt 460 watt felett..
Úgy tudom az asus tápok belülről seasonicok csak túl vannak árazva meg némelyikre csináltak valami jobb hűtést(?miért kellett?), szóval ez inkább csak reklám.

(#9) Yodafon


Yodafon
senior tag

Plot twist: Asus-t ;]

I'm gangsta!

(#10) jaszy91 válasza himpike (#8) üzenetére


jaszy91
aktív tag

Szia!

Jól tudod, teljesen korrekt amit leírtál.

AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonix GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue

(#11) Robitrix


Robitrix
senior tag

A tápegység fogyasztása amúgy igen csak fifikás dolog. Elsősorban azért mert az össz teljesítmény három feszültségen jön össze. 3 volt, 5 volt és 12 volt. egyenáram. ráadásul + - volt annak függvényében, hogy milyen irányba áramlik az áram. Vagyis van +12 volt és -12 volt stb. És meg van szabva, hogy adott feszültségen mennyi a maximálisan leadott áramerősség. Rá van irva a tápra egy kis táblázatban. 3 volt mondjuk 80 amper max, 5 volt 5 volt mondjuk 60 Amper, 12 volt meg 30 A.. Így előadódhat az, hogy bár a táp össze teljesítménye elég lenne, de spaciel mondjuk 3 volton több áramra volna szükség mondjuk a CPU miatt. Vagyis mondjuk nem használja fel a gép a teljes keretet 5 volton vagy 12 volton, de egy extra nagy áramigényű CPU miatt mondjuk karcsú a leadott teljesítmény. Tovább bonyolítja a dolgot a táp minősége Minnél nagyobb a tápegység nevében szereplő 80/85 stb szám annál nagyobb %-t képes leadni az adott táp. a táp nevében levő színes fém meg azt jelenti, hogy annál tartosabban képes leadni a táp a teljesítmént. Vagyis egy bronz táp rosszabb, mint egy gold vagy egy platina. Tehát simán jobb lehet leadott tényleges teljesítményben egy minöségibb mondjuk 500 watt 80+ platina táp, mint egy 550 watt 85 bronze.

(#12) Robitrix


Robitrix
senior tag

Persze alul méretezni se optimális a szükséges teljesítményt. Valamikor lassan 5 éve vettem a gépembe egy GTX 1660 OC kártyát. Elvi fogyasztása 120watt a kártyának amúgy. Amire rá volt írva. az ajánlott tápegység 450 watt. Na volt a gépemben 420 wattos táp. MOndom magamnak, hogy úgyis túl becsülik kicsit dierkt elég lesz oda a 450 helyett a 420-as is. Kártya beszerel és elkezdek vele játszani. aztán a következő 2 órában úgy 4-szer nyomta ki a gép szemét az áramhiány. Anyád. Internet keres egy táp a neten a bolt a város másik felén éppen ráértem elmentem vettem vele egy 500 wattos tápot. hazavisz a város másik feléről beszerel. Egy olcsobb Chiftek tápot vettem elég az és ne költsünk túl sokat. újra elkezdek játszani..... egy óra játék után egyszer csak csat és puff és amperszag..... Ami soha nem jelent jót a tápban levő kondenzátorok állagát tekintve már. Tudjuk hogy a táp kondi csatt és puffal működik, mert ha az kijön belőle utána már nem megy... :) Na egy órát használt tápot ismét kiszerel. Felkerekedés át a város másik felére mert még nyitva volt a bolt. csávó hogy elöbb megvizsgálja a garis tápot. Mondom neki tegye azt, ha akarja, de ha érzi a szagát, akkor tuti, hogy abból már nem lesz énekes halott se. Amit én nyirok ki az becsülettel van kinyírva nem csak úgy tessék lássék. Bár ezt nem mondtam neki, mert biztam a garanciában azért. :) Csávó kipróbál majd cserét javasol. Mondom inkább vennék egy márkásabb és legyen egy 550 wattos táp. Inkább kifizetem a dupla árat(beszámolva az olcsobb tápot) Na azóta is az a táp megy gond nélkül a gépemben. több. mint 4 éve már. pedig azóta kapott a gép egy RTX 3060-as kártyát aminek elvi max áramfelvétele. 160-170 watt. De a minöségibb 550-es táp gond nélkül kezeli. Igaz a CPU továbbra is a 65 watt TDP- kategória 6 mag 12 szállal(AMD 5600) Szóval inkább több legyen a táp, amit nem használ az ember, mint 2 wattal kevesebb, mint aktuálisan kéne.

(#13) Robitrix válasza ledgeri (#2) üzenetére


Robitrix
senior tag

Nem biztos, hogy gond van vele csak lehet rosszul értelmezed. Szerintem azt látod, rajta. hogy. van úgye a névleges 1200 wattos táp. Azt látod mondjuk a grafikonon, hogy 50%-os terhelésen vagyis mikor a táp által a hálózatból felvett áram 600 watt akkor a tényleges leadott teljesítmény 94%. A korábbi táp meg 93%-ot ad le. A nem minőségibb sima meg még kevesebbet. Aztán azt látod, hogy csökken a leadott energia hatékonyság, mert 1200 watt tényleges áramfelvétel esetén már rosszabb a hatékonyság. Amúgy valóban a minőségibb drágább tápok valóban képesek a 94-95% körüli teljesítményre a felvett és ténylegesen leadott teljesítmény arányában. Ráadásul relatíve hosszabb ideig nem csak lökésként pillanatnyi értékben. Az olcsóbb rosszabb minőségi tápok kisebb hatékonysággal tudnak energiát leadni és kevésbé megbízhatóan. Nem véletlenül kérik meg a minőségi tápok árát. Persze azért mindig is ott az árérték arány. Mennyiben fizeti meg az ember a minőséget és mennyiben a márkát. Nem biztos, hogy a márkás táp használati értékben ér mondjuk 3-4.szer annyit árban, mint amit a gyengébb. Az örök vásárló dilemma... :)

(#14) zhit86


zhit86
csendes tag

Jók ezek az AAA+++++ meg mitoménmi minősítések, meg a félpasszív kiépítések... csak a valóságról nem árul el mindent.

Kerregős-e a hangja amikor pörög?
A coil whine kiküszöbölésére odafigyeltek-e? (egyébként nem lehetetlen, csak ki van spórolva többnyire)

Ugyanaz amúgy igaz pl. a hűtőkre, fagyasztókra is. 300-400 ezres daraboknál is panaszkodnak a népek, hogy brutál hangos, kerreg, szörtyög egész nap... pedig papíron csak mondjuk 35 dB.

Nekem egy elvben "A tier" Cooler Master V750 Gold V2 tápom van... félpasszív, de amikor már elkezd pörögni a venti akkor morgós, nyöszörgős hangja van (kis fordulaton, tehát mondjuk 200-250 watt terhelés körül).

Coil whine-os is, még tiszta szinuszos szünetmentes kimenetére kötve is (amikor akkuról megy akkor is).
Még egy kis Geforce 1030 GPU-val is megpróbáltam, hogy nehogy a nagy, csúnya GPU legyen a gond... coil whine, coil whine...

Az ember nem akar 8 kör trial and errort végigfutni, amikor 50-100 ezer (vagy még több) forintos tápot vesz. Ennyi pénzért már azt is elvárná az ember, hogy ne kelljen vesződni, variálni. Aki dolgozik is a gépen annak nem biztos, hogy van ideje gariztatni és az sem biztos, hogy mindenből van otthon tartalék kapásra.

Tápokat tekintve esküszöm 10-15 éve kiszámíthatóbb volt a világ.

(#15) #52931072 válasza Robitrix (#13) üzenetére


#52931072
törölt tag

Szerintem az összes ágon leadott maximális teljesítményt írják rá, amit a gyakorlatban nem ajánlott közelíteni ( szerintem). Ennél a felvett teljesítmény magasabb lesz, tehát tescós alsó polcos elosztó is kerülendő. :DDD

(#16) PuMbA válasza zhit86 (#14) üzenetére


PuMbA
titán

Én arra már rájöttem, hogy a Be Quiet Straight Power tápok esetén mindig jó minőségű és hangtalan a venti :)

[ Szerkesztve ]

(#17) himpike válasza PuMbA (#16) üzenetére


himpike
aktív tag

A Be quiet! tápokkal nem a zaj a gond hanem az áruk meg a garancia ideje.

(#18) PuMbA válasza himpike (#17) üzenetére


PuMbA
titán

A csendesség sajnos ilyen drága valamiért. Garanciával szerencsére még nem volt problémám. A legrégebbi, 10 éves BQ tápom is hangtalanul ment még pár hónapja, mikor eladtam :)

[ Szerkesztve ]

(#19) deathcrow42


deathcrow42
tag

Milyen tápot válasszunk Super videokártyához?

… Corsairt :D

Ex frostshock.eu szerkesztő :)

(#20) S_x96x_S


S_x96x_S
őstag

> Ezért érdemes az ATX 3.0 szabvány ismeretéhez ragaszkodni,

inkább ATX 3.1 !
Mert, mindeközben:
"ATX 3.1-es tápszörnyekkel gyarapadott az MSI kínálata"
" ... ATX 3.1/PCI Express 5.1 szabványra átállt folytatása, "

Mottó: "A verseny jó!"

(#21) ledgeri válasza Robitrix (#13) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Az hogy szerinted én mit látok benne, és az hogy szerintem én mit látok benne, eltér.
Rossz, mert egyik egyik tengelyből részletet mutat, így a különbségek nagyobbnak látszódnak, míg a másik tengelyen nem mutatja a teljjes spektrumot, és betömöríti a végét (nem logaritmikus).

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#22) CapriBoy

Komoly cuccok :)

(#23) makoss


makoss
addikt

Pedig tudomásom szerint egy Corsair RM750x tápnak is vígan elégnek kellene lennie egy RTX 4080-nál! :U

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#24) Aprósólyom válasza CapriBoy (#22) üzenetére


Aprósólyom
addikt

Giccs parádé hülye-gazdag kínai családok kölkeinek.

Jevons paradox

(#25) petison válasza makoss (#23) üzenetére


petison
tag

Elég hát. A 4080 Super sem fogyaszt többet. GPU 320W körül a CPU I9-13900K 290W a többi cpu meg kevesebbet eszik,a legtöbb az 180W alatti. Egyébként megéri jó hatásfokú táápegységet venni. Nekem még mindig ez megy, csendesen: [link] . Lassan tényleg cserélni kell :) .

Ha egyszer sok pénzem lesz, felülök a biciklire....

(#26) deathcrow42 válasza makoss (#23) üzenetére


deathcrow42
tag

Elég bizony :K

Ex frostshock.eu szerkesztő :)

(#27) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Ez egy ügyes nvidia+asus reklámcikk. Gratulálok!
4070S alá szaladjunk a 750W rogsztriksz platináért rögvest! Ja, minek is..?

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#28) fecke78


fecke78
senior tag

Régi időkben enermax, most corsair , seasonic , egyiknek se hallotam soha se a hangját , mivel a gépben 9db12 cm venti van , böven üvöltenek ha felpörögnek .
Az a vícc ha az egészet lecserélném csendesre , (ami persze max on , ugyanugy üvölt) 10e / db áron nem uszná meg az ember . Szóval a táp hangereje pont nem érdekell...

(#29) PuMbA válasza fecke78 (#28) üzenetére


PuMbA
titán

Így van. Sokan tényleg nem hallják, mert ha tele van ventivel a gépük, akkor azoknak nagyobb hangja van :) Nekem csak 3 venti van az egész gépben, amik 500RPM-en "hangtalanul" (az asztal alatt hangtalan, 20cm-re odahajolva már hallható) pörögnek. CPU hűtő 600RPM-en. Nem kell drága venti egyébként a kevés zajért, én 2 ezerért vettem darabját, Arctic márkájúak. Csak azért nem akarom hallani a PC-m hangját, mert csend van az egész lakásomban is és feltűnő, ha bármi is zúg.

[ Szerkesztve ]

(#30) Krugszvele válasza PuMbA (#29) üzenetére


Krugszvele
aktív tag

Azt a tesztet már megcsináltad, hogy a porszívók nélkül mennyivel melegszik a gép? :)

(#31) PuMbA válasza Krugszvele (#30) üzenetére


PuMbA
titán

Nem, de érdekes lenne, ha kiszedném a ház elején lévő ventit :) 1 gépház venti szerintem mindenképp a minimum, az pedig a hátsó, mert odarakom a kezem és érzem a meleget, amit kifúj. Sokat segít a CPU-nak és a VRM-nek is.

[ Szerkesztve ]

(#32) tixem válasza RetepNyaraB (#27) üzenetére


tixem
addikt

asus blogon asus reklámcikk, micsoda skandallum :DDD meglepő, ja nem

Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

(#33) RetepNyaraB válasza tixem (#32) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Teljesen igazad van, csak a cikk címét néztem mielőtt elolvastam. :R

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#34) smashLMAO válasza Pipó (#1) üzenetére


smashLMAO
csendes tag

Milyen házad van, amiben elfér rendesen? Engem érdekelne egy ilyen kiegészítő, de sajnos a házba nem férne bele

[ Szerkesztve ]

Üdv:smashLMAO

(#35) omfgk


omfgk
addikt

A probléma az ,hogy az Asus kalkulátora úgy matekozik mint az NV kalkulátora. Ami szutyok tápokkal is számol.
Tehát az Asus szutyok tápokat árul.

(#36) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Ha már ilyen frankon össze lettek szedve az Asus tápok, akkor a belsőket is oda lehetne írni...

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#37) fecke78 válasza PuMbA (#29) üzenetére


fecke78
senior tag

Nekem 8 artic van benne , az aio is az ,+egy Fossbarna noctua :) , Viszont nekem a csend a halálom , mindig szól valami zene , ha nagy a csend akkor hallom a kinti zajokat , na azt nem akarom , este is megy a ventillátor a hállóba ,télen -nyáron , csak télen nem rám fúj , de zúúúúg :D

(#38) robi4040


robi4040
tag

"milyen tápot válasszunk Super videokártyához"

Corsair rm...x vagy e felett xd (sak mindenben gagyi a corsair meg tularazott de ebben a legjobbak)

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#39) Repcés


Repcés
tag

Éppen most nyúltam rá egy 1,6 kW-os Be Quiet-re. Vajon jó választás lehetett? :D

Repcés

(#40) Graphics válasza Repcés (#39) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Hát, ha dicsekedni akarsz vele, akkor biztosan . ;]

De itt Asus tápok vannak.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#41) robi4040 válasza Repcés (#39) üzenetére


robi4040
tag

annyira nem gagyii de messsze van a jotol amugy is atnevez miint a nemetek kinai gagyi belso

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#42) Graphics válasza robi4040 (#41) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Miért van messze a jótól?

A BQ azért magasabb kvalitas. 20 évvel ezelőtt esetleg volt benne Topower belső....

Miről beszélsz amúgy, milyen gagyi kínai belső van benne? Megneveznéd? :U

Nagyon jó lenne, ha nem a hülyeség terjedne egy szakmai fórumon... bocsi, de erre azt mondom, ha nem értesz hozzá , akkor ne alkoss véleményt.

CWT belső van benne. Szerinted az általad írd Corsairben mi van? Azt meg tudod mondani? CWT...

Tehát a BQ-ban gagyi kínai, ha a Corsairbe kerül CWT az már nem... :U fura egy logika.

Olvass tesztet, azzal lehet ezen alakítani. [link]

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#43) robi4040 válasza Graphics (#42) üzenetére


robi4040
tag

igen japan kondi es hangtalan venti eggyuitt fejlesztette a corsair a beszallito ceggel es ok is lemeozzak
nezz cssak meg profi ccsatornakat corsair rm...x vagy efeletti,evga ,meg seasonic ritkan mast soha nem lattam,hogy hasznalnak nem veletlenul

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#44) Graphics válasza robi4040 (#43) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Nézd meg a linket, amit küldtem.

Te azt írtad, hogy a BQ gagyi kínai belsőt használ amit vett..

Totál tévedésben vagy. Neked kellene kicsit utána olvasni, megragadtál a Corsairnél... ( Azt nem is merem írni, hogy van olyan táp, amit a CWT gyárt , Corsair logós a nyák és egy totál más, német márkában kapott helyet...)

Kicsit méh olvasgass, mert szerintem neked van egy RMx tapod, és ezen kívül mással nem nagyon foglalkoztal.

Nézz már rá legalább egy , az általa használt Dark Power 13-as belsejére..

An overall top-down view of the Dark Power Pro 13 1600w. A very clean layout with the OEM being from CWT, aka Channel Well Technology. This layout is very well built and consists of three high-quality 105C Japanese capacitors from Nippon Chemi-Con. Also, the two large transformers are in a parallel configuration instead of the traditional single transformer configuration, offering higher efficiency and increased performance.

Read more: https://www.tweaktown.com/reviews/10486/be-quiet-dark-power-pro-13-1600w-atx-3-0-80-plus-titanium-psu/index.html

Lemaradtál sajnos... Írtál egy baromi nagy hülyeséget, annyit kellett volna írnod, uh bocs ezt benéztem, kicsit utánaolvasok... Nekem még magyarazod itt az RMx-et... Egy Gold hatásfokú tápot, egy fullos BQ ellenében... :U persze jó táp az RMX, de nem csak ez létezik.

Az meg külön vicces, hogy mindkét tápbelsőnek a CWT gyártója, persze BQ high end, arról még nem beszélve, hogy aradozol a Corsair minőség politikajarol, de a BQ-ról mennyit tudsz?

Bocs, nem értesz a tapokhoz, ebből annyi látszik.

Kismillió japán kondis táp van a piacon, elég nagy hányada a CWT-től kerül ki, vagy FSP, Delta, Seasonic, Super Flower és még csilliónyi OEM...

Javaslom mielőtt le gagyizol egy tápot, olvasgass inkább.

Szóval nem, nem a márkák legnagyobb érdeme a táp minősége... Sőt, Corsairnél is votl visszahívás, a HX1200-eseknél.

Engem inkább az a rész érdekelne, ahol azt állítod , hogy a Corsair együtt fejlesztette a tápokat... Kivel, melyik beszállítóval? :U

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#45) Graphics válasza robi4040 (#43) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Meg tudod nekem mondani hány tápegység OEM-mel dolgozik együtt a Corsair?

Pontosan melyek ezek. Én tudni tudom, 15 év tapos tudásbázist halmoztam fel...Veled még nem találkoztam a témában.

Hasonlítsd mar össze ezt a két belsőt.

Mindkettő ugyanaz az alap. Ugyanazt tudják.
Itt nagy egyéni fejlesztések nincsenek. Platformok vannak készen.
És egy lendülettel mehetünk is vissza az Asus tápokra, mert ha nem trollkodsz be egy ilyen hülyeséget én se reagálok...

CWT CST.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#46) robi4040 válasza Graphics (#45) üzenetére


robi4040
tag

panasoniic tv ben is lg kepernyo van meg is behal az lg max 8 ev pana 15 ev es sokkoal sokkla szebb a kepe (kepjavito aramkor stbb...)

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#47) Graphics válasza robi4040 (#46) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez most hogy jön ide?

Ez nem TV-s topic.
Tapokrol van szó , ne zavarodj meg.

Mondtam, ha nem vagy képben ( lehet ezert jött a Tv), akkor olvass többet a témában.... Mert szerintem itt van egy kis szakmai hiányosság, amit bátorsággal pótoltál. :DDD

Gagyi kínai, hát persze....

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#48) robi4040 válasza Graphics (#47) üzenetére


robi4040
tag

olvass te
mond meg a tech jesusnak,a paul"s hardwarenak a hardware unboxednek meg a jayztwocents csak,hogy egy parat emlitsek,( azonnal megdone a hitelessegeuk ha ilyen gagyit hasznalnanak)lol)hogy te neked 15 eves multad van miert nem hasznak ilyen gagyik
a pc boltoss haverjaim elmagyaraztak anno most nem erdekel a kutya nem hasznalja azt a gagyit
arra meg 1-2 cooler master is ra ver pedig az sem csucs es a meghibasodasokban messze a ccorsair vezet messze a legkevesebb

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#49) robi4040 válasza Graphics (#47) üzenetére


robi4040
tag

google a baratod

amugy csak poen nem foglalkozok illyen oldalakkal (mert ezt csinaljak a noctuanal is pl sokkal jobb olcsobb hutok vannak dee sok helyen futtatjak) de elso talalat:
best psu brand - ra
1 talalat 10 bol 5 corsair toms hardware
megemlitenek cooler mastert
xpg
EVGA SuperNOVA
thermaltake
silverstone
msi

elarulom nalunk a seasonicot is futtatjak -mondjuk az nem rossz a legjobbak kozt van de nem a legjobb

ja es be qwuie-tet nem is emlitenek l legagyibb marka egyszer vettem egy cpu hutot vissza is vittem pedig mindehol futtattak hangos volt ( a 12 eves thermalright-om alazta) ugy mind a nocutat -az legalabb nem rosszabb de nem is jobb de legalabb dragabb

[ Szerkesztve ]

Ha alacsony lennék vagy kisebbségi komplexusom biztos, hogy nagy autóval járnék.Bár nem értem, hogy a multimilliárdos főnökömnek miért van 12 éves Suzuki Ignis-e? Talán talán nem kicsi a farka?!

(#50) tixem válasza robi4040 (#49) üzenetére


tixem
addikt

Google a barátod tipikus replika akkor, amikor nincs valós tudás a vagdalkozás mögött csak légből kapott hülyeségek, meg 20 éve hallott kétes információk, amik azóta tényként vannak kezelve. Ez olyan, mint amikor valaki autó témában előhozza a 3f szabályt meg a többi sült bolondságot.
CWT vs CWT, de neked az egyik gagyi, a másik meg a világ teteje. Pc boltos haverjaid mondták ezt is, vagy magadtól jöttél rá erre a világmegváltó felfedezésre?

Az összevissza mondataid, írásjelek és ékezetek hiánya stb pedig már csak hab a tortán. Aki eleget mozog a magyar interneten, annak önmagában a helyesírás, illetve annak hiánya is már elegendő szűrő ahhoz, hogy következtetni tudjon arra, kit lehet komolyan venni és kit nem. Tippelj, melyik kategóriába tartozol? :)

Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.