Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Offsettel tudok alulfeszelni?
Az a gyanúm hogy kicsit bőkezűen ad az alaplapom feszültséget.Szeretném húzni a procimat 4500mhz irányába ahol a legjobban érzi magát 4000mhz felett. Azzal kezdeném hogy lefelé elindulok a fesszel alapon. Aztán ha megvan a legkisebb fesz amin stabil 34x100-on szépen elkezdek mászni a szorzóval, és kis adagokban adnék hozzá feszt amikor kellene neki. Csak itt offsettel játszva nem tudom hogy tudom ezt elérni.
Extreme4-M lap, 3570k proci, alpenföhn himalaya, cprsair ramok (1600mhz) -
superecneB
őstag
Sziasztok,
z77 extreme4-m lapom van.
bios rev.: 1.80
cpu: i5-3570k
vga: gtx960probléma:
Az alaplap nem látja a vga-t a pcie1; pcie3 slotokban (amik ugyebár 16x és 8x sebességet tudnak). A pcie4-es slotban ami csak 4x-es viszont hibátlan, tehát a vga jó.
Soha nem volt használva a fenti két slot. Az érintkezőket megnéztem épek. Szennyeződést szabad szemmel nem látok rajta.
Bios beállításokban próbálkoztam a pcie bus speedet csökkenteni gen3 ról gen 1 és 2-re. = nem megoldás.Volna értelme a biost "downgradelni" 1.7-re mondjuk?
UEFIből elérhető bios reset volt. Nem tudom a jumper rövidre zárása vagy az elem kiszedése ad -e valami többet a bios resethez. (mármint a dátum és idő elvesztésén ami kétlem hogy befolyással lenne) -
superecneB
őstag
Jelenleg egy alpenföhn himalaya van. Sajna ehhez a konfighoz túl nagy. De a hűtésével elégedett vagyok. 4300mhzn járatom a procit bár ez nem mérvadó mert alapfeszen, tehát jelentős melegedés nincs, viszont a hűtő kellemesen halk valami hasonlót keresnék csak nem téglalap hanem négyzet alapterületűt vagy keskenyebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Honor Magic V2 fél év után
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX Z390-E/F/H/I
- MSI B150M MORTAR
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
- RETRO!!ASUS P5E X38-chipes alaplap eladó! Olvasd el figyelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest