Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Bocs Mindenkitől. Így utólag kicsit vékonynak találtam a külső kontúrokat, így küldenék egy javított sorozatot. De ha az előzőeket jobbnak ítélitek, akkor maradjanak azok.
_
Szerintem a középső
Egyéni arcképe beállításra került. 2014-06-11 - koxx
[ Módosította: koxx ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Asbee
veterán
Igy tényleg nem vehető ki a keresztbe tett kéz, tehát nincs sok értelme. Anélkül milyen lenne, valamilyen váll-nyak megoldással? Illetve egy olyat még kérhetnék, hogy annyival legyen nagyobb hogy a jobb könyök még látszódjon és annak a sávjában bal levágva. Bár az lehet hülyén nézne ki. Azt hiszem dönteni kell majd, hogy keresztbe tett kéz, vagy nagyobb fej. Mindegyikben megvan ami tetszik. Jól néznek ki.
-
Cicero
őstag
Kb még benned bíztam, mivel tetszenek a munkáid és hozzák az elképzelésem is. Mivel semmit nem tudok egy ilyen munkafolyamatról, és egész nagy ellenállásba ütköztem, gondoltam, majd megkereslek priviben, de most már mindegy.
Az első hszemben olvashatod, de hát idézted is, jelenleg nincsen időm rá - bár itt ülök és vitatkozok az interneten, nem tudom miért - , és ha finoman is, de ott volt a soraim között, hogy nem egy kropp / riszájz munkát kérnék.
Elmész egy orvoshoz és ezt vágja a pofádba: "komolyan azt hiszi, hogy direkt szívatjuk magunkat azzal, hogy a nehezebb és rosszabb utakat járjuk...?" Mi a válasz? Minimum egy, "de doktor úr, maga választotta a szakmát!" Imádom ezt a nemtörődömséget amúgy in general kb minden szakinál. Jellemzően magyar.
El is ment a kedvem az egésztől. Maradjon a tietek ez a kiváltság.
-
Chiller
őstag
Jó lesz ez köszi!
Az első tökéletesen megfelel. Talán még annyit, ha kicsit lecsökkentenéd a magasságát 58x40-ről 58x37-re, mert így mintha kicsit vertikálisan nyújtott feje lenne. Aztán felőlem okés is.Illetve amit ha meglehet csinálni, és nem nehéz, akkor a szemét valahogy kihangsúlyozni.
[link]Ha nem, akkor maradhat így is Köszönöm még egyszer!
Saját kérésre linkesítve.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Sirandrish
legenda
Szigorúan NEM nőmemű, még ha itt annak is néz ki
Ndruu Nem akarok pofátlan lenni, de esetleg megtudnád csinálni piros száj nélkül is?
Mellesleg nagyon szép lett, csak tényleg kicsit nőeis[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
polgi803
őstag
-
-
trassher
addikt
Elolvastam már természetesen. De ha ezek egyike sem passzol akkor a comic és anime stílusú képek maradnak csak.
Több ötletem nincs ezen kívül, viszont itt kilógna az avatarból a haj fele az pedig nem tudom mennyire esztétikus + a részleges kék háttér is bezavar.
KépKeeperv85: Sok választási lehetőségem nincs mivel vagy ilyenek vagy kriksz-krakszok vannak és fotók de ugye azokból már nem készíthető avatar.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
-
vond
MODERÁTOR
-
félisten
Ah, nagyon tetszik, pont ilyennek gondoltam ( esetleg az orra lehet fekete?Ha nem, így is nagyon szuper nekem. Bár, lehet így jobban néz ki , nem is tudom )Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Nagyon szépen köszönöm, igazi mestermunka! Fekete orral jobban tetszik,imádom, köszönöm a rám fordított idődet.
Számomra megfelelne, ha lehet , kérném beállítani a fekete orrú Crasht."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
kemcso
Ármester
Nem volt szándékomban megbántani és kritizálni a munkádat, köszönet jár érte (mellesleg meg gőzöm nincs mennyi munka egy ilyen kép megcsinálása )
Csak az eredeti képhez (ami egész jól adja vissza fickó fiatalkori jellemét: gátlástalan, agresszív emberke, aki nem nagyon adott a külsőségekre: ápolatlan volt) képest valami hiányzott belőle nekem.(#33825) crey A szakállt azért kértem kevésbé hangsúlyosra, mert japán a csávó és ott nem igazán sok szőr van a ffiak fején
-
vond
MODERÁTOR
Gátlástalanabbul, ápolatlanabbul, hosszabb copffal, kisebb szemgolyóval, ritkább szakállal, borostásan, mellszőrösen:
kemcso »»»
Remélem, így már megfelel.
Köszi, crey és .LnB!
Szerintem az eddigi egyik legjobb munkád. Grat -
tényleg nagyon jó
Egyéni arcképe beállításra került. 2014-08-09 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
kertsa
senior tag
Jól néz ki, de nem jól emlékszel
Fehér ruha és sityak, ősz szőrzet és barna bot
Ha nem nagy munka akkor légyszíves változtass rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest