Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz trassher #3448 üzenetére
Üdv.
Az első kettő nem a legjobb alap, a harmadikból még ki lehetne hozni valamit, szerintem egy olyan fotót kellene keresni, amiben előlről, profilból látható, kalappal, szemüveggel az orrán. Ja, és nem olvad bele a háttérbe a fél arca. Megpróbálok majd kimenteni a sorozatból pár képet.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz trassher #3450 üzenetére
Üdv.
Alucard-al az a legnagyobb baj, hogy ott az a szép nagy kalapja, amit muszáj megcsonkolni. Ha nem, akkor nagyon sok helyet elvenne. Itt egy változat szemből, kisebb kalappal. Még nem az igazi, idővel tökéletesítek rajta.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz trassher #3490 üzenetére
Üdv.
Csináltam egy próbát a másodikra, de sok a haj nagyon, abból jelentős mennyiséget kellene levennem, a fele arc pedig újfejt sötétségben van. Sok megszorítással lehetne ebből olyan avit készíteni imho, ami átmenne a rostán. Szerintem az általam fentebb linkelt csonkított kalapos vonulat az egyik, amelyiknek még úgy-ahogyan van esélye.
-
Agostino
addikt
válasz trassher #3506 üzenetére
Üdv.
Asszem az arcbőrét megcsinálom kevésbé átmenetesre, utána már csak a kiskép van hátra. Hogy ez mikor lesz pontosan, azt nem tudom, legközelebb, hogy őszinte legyek, pénteken fogok ráérni. Kicsit messze van tudom, de mivel most volt osztás nem hajt bennünket a tatár.
-
.LnB
titán
válasz trassher #33761 üzenetére
Ezekből nem lesz arckép túl részletesek, szinte render képek.
És a fejtartása sem épp szerencsés.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
válasz trassher #33766 üzenetére
Itt van egy majdnem tökéletes forráskép: (valamiért nem tudok linkelni)
Lehetne nagyobb is, de szerintem ebből is össze lehet hozni egy jó és egyedi arcképet.
A testét kicsit kisebbre kell venni, esetleg picit lecsapni a vállait, hogy hangsúlyosabb legyen a feje.
Szerk.: Nahhh tessék, már megtaláltad Te is.
--------------------
Linkesítettem. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz trassher #33768 üzenetére
Köszi! Tényleg az AdBlock volt a ludas.
Neked is köszi, Zsolt_72!Igen, szerintem a legutóbb linkelt képből lehet értékelhető, PH! kompatibilis arcképet készíteni.
Van még egy elmaradásom, viszont ha addig nem áll neki senki, akkor utána szívesen megpróbálom a Tiédet is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz trassher #33766 üzenetére
Megmentettem a copfot is. A testét meg azért kellett kicsinyíteni, hogy beférjen normálisan legalább a felső része, ne legyen 60-70 pixel széles a válla.
_
Egyéni arcképe lecserélve. 2014-07-30 - Tamoo
előző: nagy | kicsi[ Módosította: Tamoo ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs