Hirdetés
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #24719 üzenetére
AS -----> Többször is bőgtem, mint egy ötéves.
A ROHADTKIB******LÉLEKTIPRÓ Q****ÉLETBEMÁN.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
jo, jo. hadd ne legyen mar muszaj azt szeretnem, ami itt a kedvenc.
illetve hadd legyen mar elvezheto magaban is egy masfel oras ova, meg akkor is, ha szereploket, hattertortenetet, stb sokkal jobban meg lehet ismerni/szeretni a sorozatbol.
lehet lelkesen ifjonti hevvel vedeni a hon imadott sorozatot, de legyen mar egy hatar
elvezem pl a motorozast is, akkor is ha nem ismerem a motorom osszes evjaratat vagy szerethetem a zold teat is anelkul h tudnam melyiket mikor szedik es hogy keszitik elo. -
Mister_X
nagyúr
Én a hülye időmenedzsmentem miatt sikerült hajnali egykor megnézni a 16. részt:
- ott helyben kifacsart, annak ellenére, hogy minimum 4 résszel előre lehetett sejteni, hogy mi lesz
- belenéztem a következő rész első perceibe, hogy hátha nem, de mégis
- hajnali 3 körül aludtam el, hatkor kelés
- suliban végig mosott zombi voltan a kevés alvás miatt plusz végig a Clannadon agyaltam
- melóra valahogy összekaptam magam, de ott is megkérdezték, hogy mi a gond
- hazaértem kilenc után. Nagyon nem akartam folytatni a sorozatot, mert nem mertem elképzelni, hogy mi szerepelhet a maradék nyolc részben
- rá két epizóddal már a meghatódottságtól sírtam
- ...aztán nem bírtam felfogni, hogy a készítők képesek még ennél is tovább menni, az már inkább megrökönyödés volt, de ott is kicsordult pár könnycsepp
- és a vége nyakatekert egy kicsit, de jó
- volt egy párperces zenésebb recap is, azt nem bírtam végignézni az AS utolsó részeit tartalmazó jeleneteknél@&rew: te meg elbasztad. Nem kicsit, nagyon Büntetésből három napig ízesítetlen (só sem) főtt rizst kell enned és első körben letolod az első évadot, a másodiknál meg szünetet kell tartanod a 16. epizód után.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest