Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Gabe123 #27543 üzenetére
Nekunk most Voda van, a sebesseg jo, de az elso router fos volt, allandoan belassult, naponta ketszer kellett ujrainditani de ugy is.
Fel ev volt mire vegre kuldtek egy ujat, fene tudja hany hivas utan, miutan az osszes alaoveto luzer dolgotvegignezettek velunk, hiaba mondtuk hogy a doboz a fos, mertelotte a BTboxxal minden fasza volt.Miota kicsereltek azota megy rendesen mondjuk.
-
Balinov
titán
válasz Gabe123 #27549 üzenetére
kollegam valtott ugy 5-6 honapja Virgin fiber-rol Voda fiber-re, igaz, csak az alap 100mbit csomag de azt irja, szinte 0 gondja van az nettel. Ir Voda & Ir Virgin osszehasonlitas.
Hamar internet: Van itt valakinek tapasztalata a sky Q-s, fiber nettel? virgin horizonrol (240+TV) gondolkozok valtani sky (Q box/TV, kabelnetre mert akciotol fuggoen havi 50€-t is tudnank sporolni, 100mbit meg boven eleg netfilxre/YT/re/Popcorntime-ra meg neadjisten valami IPTV megoldasra.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
válasz Gabe123 #27543 üzenetére
Nekünk pl plusnet volt 8 évig nagyjából gond nélkül ( azért nagyjából , mert 3 napos gyerek mellől rángatták volna Kína korhazban telefonalasra, akkor kötötték...) Na, szóval ok nem voltak rosszak .most virgin lett
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
instantwater
addikt
válasz Gabe123 #37652 üzenetére
Én a Trinityt csináltam.
10 percet kell beszélni megadott általános témákról.
Az a vicc, hogy ez elég az állampolgársághoz.Aztán kell még egy Life In The UK teszt, erről volt korábban szó, hogy ki hogy készül fel, appal, könyvvel, stb.
Kell egy biometrics appointmenten ujjlenyomatot adni, ez nekem a covidos lockdown miatt hónapokig húzódott, aztán a döntés is eltartott egy jó ideig, majd szintén a lockdown miatt sokat késett a Citizenship Ceremony is.
Most bizonyára gyorsabb az ügymenet.
-
FeRkE
őstag
válasz Gabe123 #37664 üzenetére
En IELTS Life skills B1et csinaltam, konnyi volt nagyon. Annyit keszultem ra, hogy 2x megneztem ezt a videot [link] , hogy mirol szol, meg par full vizsgat is youtubeon.
Azert ezt csinaltam, mert meg arra is lusta voltam, hogy felkeszuljek egy topikbol elore (ami a Trinityhez kell)
Nehogy mar 7 ev itt eles ne legyen eleg, hogy atmenjek, gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest