Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ti kapjátok fel a vizet minden szaron
Esetleg van igazság benne? Sorry.
Nem, nem reális az összehasonlítás.
Eleve csökkentett felbontáson van a kijelző, + az amoled is takarékosabb. U11nél pedig alapból 2k amit nem lehet levenni FHD-ra. Már itt bukik a téma.Befejeztem, ti véditek a Samut, nem én az U11-et. Ennyi.
Én valóságban vagyok, nem a lila ködben.
Egy büdös szóval sem írtam hogy le van fizetve a téma ha a Samu nyer, de ahol egyértelmű a dolog, ne akarjuk már megcáfolni és megmagyarázni, hogy márpedig az úgy van.. És még én vagyok az elvakult? Tessék??+ Normálisan írok, te kötöttél belém ismételtem, holott teljesen máshol írtam másnak.. Nem velem van a gond..
winery: Nálam 16 órát simán megy minimum 5 órás kijelzőidővel.
Tegnap úgy mentem haza, hogy 30%-on volt a teló (hajnal 5-től, és este fél 8 volt), és volt egy kitérőm is. Vagy 30 képet lőttem. Mire hazaértem 6%-on volt. Fél 10 volt már... Szal nagyon is jó az akksija.
Talán 1 órával kevesebbet tud a Mi6-tól.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Lacy6
senior tag
Attól függ, hogy tesztelik illetve hogy használod.
Ezért van az, hogy sok esetbe a felhasználónál teljesen más eredmények jönnek ki.
De tényleg vicces amit csináltok...
Ha végignézel kb 20 tesztet neten üzemidőről akkor egyiknél sem látsz ekkora különbséget, sőt van ahol jobb az U11. De ezt a vieót veszitek alapul (ahol ilyen nagy a különbség) és másik topikba is tök nyugodtan leírja hogy dupla annyit tud üzemidőbe az S8/+. Aztán aki jelenleg is használ ilyen készüléket és leírja hogy ez nem így van és mindezt úgy hogy S7 Edge is volt a birtokába, akkor neki estek hogy elvakult fanatikus stb.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest