Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsajt89
csendes tag
Üdv! Mostanában vennék független telefont.
Elvárások: Dualsim+SD kártya;
3G,4G(B20is);
5coll környéki HD IPS képernyő;
Min.4magos 64 bites processzor (MTK előnyben);
Min. Lollipop
2Giga RAM+ 16Giga Flash tárhely;
Nagy akksi(cserélhető:min.3500mAh; beépített min 4Ah);
OTG (NFC, FMrádió, infra előny, de nem követelmény);
Használható(A4 dokumentum olvasható legyen; ill. a személyek, tárgyak felismerhetőek legyenek), min. 8Mp. hátlapi kamera + előlapi min. 2Mp.
Várható használat: telefonálás, SMS, zenehallgatás, alkalmanként fényképezés, néha GPS, böngészés.
Keretösszeg: 35-65 ezer Ft bruttó. Tudom, nem sok; ennyiért valamilyen kínai B-brand lesz; jelenleg úgy tűnik Mlais MX Base a befutó.Valaki tud jobbat ennyiért? Köszönöm.
Nézegettem mást is: Jiayu S3(pro: jó proci,képernyő, kamera, kontra: kicsit nagy, Kitkat, drágább); Lenovo P70a(pro:jó proci,képernyő, A-brand, itthon is kapható, kontra: kamera, Kitkat, drágább); Cubot H1(pro: nagy aksi,Lollipop,kontra: kicsit nagy,gyengébb proci) -
papsajt89
csendes tag
Üdv!
Egyrészt az ára túllépi a keretemet; másrészt a kis akku, és a nekem felesleges nagy felbontás miatt túl gyakran kéne tölteni; harmadrészt pedig fehéret (és lilát, ezüstöt, aranyat, stb.) nem szeretnék, elvégre (lehet hogy ezt nem írtam) férfinak lesz. Azért köszönöm a választ. -
papsajt89
csendes tag
válasz iMaverick #112883 üzenetére
Üdv! Utánanéztem az Elephone P4000-nek is, de nemcsak a kamerával, hanem telefon hangminőségével is voltak gondok az általam nézett tesztekben ; úgyhogy ez is kiesett. Végül az eredetileg kinézett Mlais MX Base lett a befutó. Mégegyszer köszönöm az összes észrevételt.
-
papsajt89
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest