Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Az AMD nem tervez valamilyen ShadowPlay-hez hasonló szoftvert kiadni?
Nagyon szerettem, hogy utólag is fel lehetett venni a játékot, sok vicces pillanatot sikerült így megörökítenem.
Ez egy kicsit hiányzik.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Még mindig felvétel:
A Gaming Evolved tud olyat, hogy az elmúlt pár percet utólag veszi fel?
Nem akarok (és nem is fogok) folyamatosan felvenni, viszont ha valami olyan történik, akkor utólag nem lenne rossz felvenni.
Ilyet tud a GE, vagy ezt csak a Shadowplay tudja?#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Ez tiszta, rosszul fogalmaztam
Folyamatos felvételt úgy értettem, hogy: ha azt akarom, hogy meglegyen valami, akkor előtte nekem manuálisan el kell indítanom a felvételt, és akkor a végén kapok egy szép nagy fájlt, amit mindig meg kell vágni, vagy szépen ő dolgozik a háttérben, és ha úgy gondolom, hogy az elmúlt 5 perc kell nekem, akkor lementi. Ha jól emlékszem, akkor amiket próbáltam felvevő programokat (pl action meg még volt valami, aminek nem jut eszembe a neve, azok csak az előbbit tudták).[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz füles_ #27127 üzenetére
Manapság már törvényszerű, hogy minden vga-nak rondának kell lennie?
Ez különösen ronda, de az utóbbi időben alig láttam tényleg szép kártyát, mindenhol túldizájnolt, csili-vili rgb-s cuccok jönnek. (Bár az 1080ti Palitok egész jól mutatnak.)(#27131) fules
Ez sokkal szebb, hiányoznak ezek a letisztult kártyák.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- OTP Bank topic
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest