Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Malibutomi #9036 üzenetére
Azoknál a gameknél ahol kell a s ávszélesség ott hoz, de mondjuk TÉNY hogy nem világmegváltósan, de ingyen van az a 2 fps is, és ha így nézzük akkor miért ne
ricshard444:
Hát nem egy tuningos példány akkor sajnos Bár mondjuk a videót jegyzó tag vizzel hűti, bár léggel is jól ment neki[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Gilthanas #9050 üzenetére
Elvileg több kártyás kiépítéseknél stabilabb feszültséget kapnak a vga-k, és mint látjuk egy éhes vga-nál is tud segítség lenni, bár felmerülhet a kérdés hogy tényleg amejk lapon nincs azzal ilyenkor mi van, az instabil lesz, mint ahogy eddig a kollégánál is? Az idő kiforogja, ha ezután stabil lesz neki a cucc, akkor problem sloved
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz KillerKollar #9064 üzenetére
Bőven ráért volna a 7 után kijönni a 9-el felesleges volt erőltetni a 8/8.1-es szó szerinti fost... Nem szeretem mikor nagyon előre gondolkozik valaki, de a jelenlegi terméke is inkább hajlik a szar felé, mint a jó felé, illene előbb helyrekalapállni a jelnlegit, aztán koncentrállni a jövőre, még akkor is ha a mantle miatt nagyon sürgős most előrukkolni nekik is valami faszával, így hátulról Bezzeg mikor az AMD kopogtatott az ajtókon hogy hallo nem akartok beszállni a bizniszbe, vagy valami, hogy haladjunk akkor mindenki ráverte azajtót, most meg megy a vekengés hogy mi is tudunk ilyet szánalom a köbnégyzeten
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz thomasvold #9066 üzenetére
Kár hogy a ramok, és a vrm-ek hűtését lespórolták
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz csabsz13 #9074 üzenetére
Nem fogok csak a gari miatt Asust venni, mint ahogy Gigát sem a sok selejt miatt, ott még talán van esélye a 3 garnak, mert benne van hogy ki kellhasznállni De ennyi erővel ha 3 év gar kell, és ez kritérium msi gaming twin frozer és annyi, az VÉLEMÉNYEM SZERINT jobb hűtés mint a dcu
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Devid_81 #9097 üzenetére
Aztán meg lehet kopogtatni a garpapírral... most ennyi miért nem elég gamelgetni? Benchekre meg lehet átállítani a kapcsolót, és potot tenni rá, az arra való, tudjuk helyén kezelni a dolgokat, jelenleg egy 1150/6400 szerintem bőven jó, és nem is degradálódik hülyére az amúgy nem is olcsó cucc
Bár kinek mi, sajnos ezeket a gpu-at sem válogatják, így attól mert ez MSI lájtning, még mehet szarul!
Mondjuk vízzel biztos még jobban menne pár mhz-el Ha abszolút tuning kell ott van a 780Ti na az megy 1300+-t lazán Más kérdés hogy nem éri annyit amennyiért adják, mert egyik-másik árából majd nem 2db 290 kijön, ami már nem egy kategória[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz ricshard444 #9103 üzenetére
Mint ha olvastam volna hogy EVGA válogatja, ne kérdezd hol, fogalmam nincs
-
Th1sN04ll
senior tag
Én egy ilyennel rendelkezem, ha úgy vesszük akkor csatlakozom én is
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz N.Ferry #9117 üzenetére
Személyes tapasztalat:
Megjelenés /nekem ez is fontos, bár ez szubjektív/:
Maga a kártya ízlésesen néz ki, robosztus hűtés, és nagyon szépen megmunkált backplate van rajta, igényes az egész Nagyon egyben van nem nyekereg nem nyikorog!
Hűtés:
Nem a leghalkabb 3 ventillátoros csoda van rajta ez tény, automata ventivezérlésen még nem is, de állítgatva már van hangja, nem egy referencia szint messze nem, de orkán hangokat tud kiadni magából, olyan 50% körül már hallani hogy valami van a gépben A kártya nálam nem throttingolt még soha sem, így ez kizárható, hőfokok termén is szépen teljesít igaz én nem tuningoltam soha sem/55-65 fok fölé nem nagyon ment még/, nem éreztem értelmét jelenleg, de lehet hogy meglesem majd értelmes keretek között. Szerettem volna levizezni a kártyát, mert akkor lenne az igazi csend, de nem biztos hogy a lentebb taglalt dolgok után még akarom, illetve az adatlapon zárójelben lévő kártya lenne az utódja ha nagyon rákapna a hülyeségre
Amivel nekem nagyobb problémám van hogy egyszer kaptam fekete képernyőt, és egyszer egy olyat hogy az illesztő nem válaszol.... Nem is lenne ezzel gond, csak a gép folyamatosan megy, munkámból kifolyólag is, renderelek, videókat vágok, prezentációkat csinálok stb stb stb, így nekem nem igazáén fér bele hogy ha esetleg úgy gondolja bedobjon egy ilyet, nem ítélem el az AMD-t nekem szimpatikus mint az árpolitikájuk, mint pedig a termékpalettájuk,de ezzel valamit kellene kezdeni!
így hírtelen ennyi jutott eszembe reggel kávé+cigi mellé
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Devid_81 #9124 üzenetére
Asztalon powerdirector közben egyszer csak elsötétült a monitor, elrebegtem a miatyánkot vagy 3* hirtelen, és próbáltam mindent de kép nem volt többet, kelletett eszközölni egy rebootot, nem vicces sajnos az ilyen, mert game közben okés, max káromkodik az ember, de mikor dolgozik, és random alap órajelen bevág egy ilyet úgy hogy a munkamenetben csak egy eseti mentéshez tudsz visszamenni, és adott munka pocsékba megy, ez ilyen szempontból kritikán aluli, nem tudom mi okozhatja, igazából nem is érdekel, a mantle sem, az utolsó stabilnak mondott driver van fennt, nincs tuningolva sem, mert akkor erre legalább lehetne fogni! De mivel nem így van, így nem vagyok belátással, a bolltot feltelefonálva annyit mondtak letesztelhetik, de ha nem tudják reprodukálni a hibát akkor nem garaciális a probléma!!! Így ez egy ilyen ördögi kör, csak nekem nincs kedvem attól "rettegni" hogy mikor trükközik egy ilyet, és mikor megy fel a vércukrom Azóta nem volt ilyen gondom, lekopogom ne is legyen, de még egy ilyen, és megy a kártya, nem azért mert szimpatikus az NV ha nem mert ott ilyen jellegű hiba nincs
9127# Devid_81:
Van az én lapomon is plusz molex, több kártyás rendszerekhez plussznak, be is van kötve, így rendelkezésére áll az áram, hát éljen veleGilthanas:
Nagyon szép konfig, impozáns az a hűtő nagyon[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz N.Ferry #9128 üzenetére
Igen alap órajelen, sacc 40-45%-os ventivel, lehet 50% meglesem pontosan/e fölött már nekem hangos/, és AB-t használok, ventillátor szabályozásra, illetve monitorozásra, jogtiszta frissnek mondott win, normális driver, semmi heckelt mocsok Nem használnék én sem party programot hogy ha a driverben meg lehetne adni hogy hőfok szerint mennyi legyen a ventifordulat, mint mondjuk AB-ban, de nem lehet... így egy 160ezer forint pluszos vga-t én nem fogok konfigurálni, nem azért vettem
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Devid_81 #9130 üzenetére
Lehet tesztelem úgy mondjuk egy hétig , de mondom nagyon random... esetlegesen az illesztőprogram leállásra valami ötlet mert game alatt bedobta egyszer azt is, tudom ezek lehet hogy beleférnek sok ember értékrendjébe, de én azt szeretem ha aminek kell az működik, úgy ahogy kell
Werkly:
Én nem olyan rég raktam össze az adatlapon szereplő gépet, azért választottam az aktuális csúcsot, mert legalább 1-2 évig csak háttértárakat veszek majd, illetve cserélek ha gond van vele, na most ilyes formán ugye az ár/érték mutató erősen AMD felé billenti a mérleget , nincs is ezzel baj, csak ezek a random generált butaságok nem kellenének[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom, és kipróbálom, lehet én lihegem túl, csak nem szeretem az ilyen butaságokat
-
Th1sN04ll
senior tag
Na most kapkodom a fejem mindenki mást ír!
-
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Th1sN04ll
senior tag
Csendes modban halk és meleg... a másik állásban hangoskodik de hűt... ezeket a szelsőségeket hidaltam át az AB- al!
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz ricshard444 #9169 üzenetére
Remélem a következő széria nem egy elvetemült hajszárítót fog kapni.
-
Th1sN04ll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest