Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Bélaaaa #12317 üzenetére
Nem is lenne eladó a Toxic, ha nem adtak volna el pár Giga 290 WF3-at 93,5K bruttóért, újat, amit ennyiért nem hagyhattam ott. A Vapor meg azért eladó, mert egy másik gépet bontottam anyagi okokból. De marad még 280X Vapor-X-em, meg a 7970 Dual-X, meg a refi 7970 Asus is.
Én amúgy sosem döntöm el előre, meddig marad, ha találok valami "kihagyhatatlant" úgyis cserélem. Mondjuk anno a 9700-as radeonom, meg a refi 5850 is kibírt nálam 3 évet. Annál többet egy sem.(#12318) daveoff: Kicsit rásegítessz a ventire, máris nem lesz 94 fok, ez ha nem szempont a hang, akkor nyugodtan mehet.
Sajnos a léghűtés ilyen, 300W-ot vagy falazótégla méretben tudsz meghűteni, vagy ha kisebb, akkor az biza jóval melegebb is lesz, vagy jóval hangosabb.
Amúgy egy kisebb, gyengébb hűtős mégjobban izzadna, ha nincs elég huzat a házban, erre azért vigyázz.
Persze, a refi kivétel, annak majdnem mindegy a ház, a meleg nagyját kifújja.(#12321) Bélaaaa: Most már sehol... De rendes boltból lehetett ennyiért, garival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest