Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HopeckoR
aktív tag
válasz kalozhun100 #1533 üzenetére
Hát én nem a fekete képpel vittem vissza, hanem az ASUS R260X OC minden hibájával.
Első alkalom csere. kb 3 hét kereken 15 munkanap.
Második alkalom ugyan azok a hibák így jött a mail kb 3 hét után, hogy se javítani se cserélni nem tudják szóval pénzvisszafizetés / másik termék, ez is kereken 15 munkanap. Ipon-ban nem sietik el a gariztatás de nagyon korrektek és segítőkészek.[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Habib[HUN] #1545 üzenetére
Az összes R260X OC kártya ezt csinálja.. Mikor másodjára vittem be akkor már ezt is beleírattam a hiba leírásába... Eddig ezen az R270-essel ezt nem tapasztaltam. De, a végén kiderül, hogy nem csak az Asus kártyái szarok hanem az egész R260 széria... De én ahogy nézegettem, nálam az akkor jött csak elő ha huzamosabb használatnál 76 fokra melegedett a kártya automata venti szabályozással.
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1558 üzenetére
Nagyon mást nem tudsz tenni mint, hogy visszaviszed gariztatni. Ez a melegedős téma egyre több embernél lesz probléma, jön a nyár pár fokkal melegebb szobák emiatt jóval melegebb karik is, így egyre több ember lesz pipa, hogy a kép itt-ott szét esik a vram melegedése miatt. Ez a probléma főként az OC verziókat érinti, az ASUS-ét főleg mert az van a legjobban túlhúzva ha jól tudom 1188/7000 Mhz. Egyáltalán nem bántam, hogy hogy R270-et vettem, még így sem hogy a CPU-m elvileg nem tudja kihasználni bár eddig ezt sem vettem észre.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz colossal89 #1572 üzenetére
Kezd ez így eléggé gáz lenni most már.. De az is simán lehetséges, hogy nem is melegedés okozza csak silány minőségű a vram rajtuk ( bár szerintem valószószínűbb, hogy a melegedés miatt van). Lassan eljutunk, oda hogy 2 venti van rajtuk hőcsővel meg a tököm tudja mivel, de használat közben a usernek még fújkálnia is kell a kártyát mert különben túl melegszik.. vicc komolyan...
-
HopeckoR
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1575 üzenetére
Én még jó régen egy X800GTO-t sütöttem meg egy Stalker-el nem bírta szegény... De ezek legalább nem sülnek meg csak hibáznak
De amúgy me, kell ezen problémázni.. Ugyan azt kel csinálni amit én tettem az ASUS-al. Utánajártam mindenhol, ahol lehetett, hogy ez mégis mi a pénzemért én nem ezt vettem. Sehol nem kaptam kielégítő választ akkor gari. Kaptam ugyan olyat? Aminek ugyan az a gondja? Nembaj gari. MSI R270 lett a vége, eddig semmi gondom vele. Mondjuk ehhez a bolt korrekt hozzá állása is kellett mert, mondhatták volna ők is azt amit az ASUS support mondott, hogy ez így normális. Csak szerencsére a szervizes krapek értett a dologhoz és nekem adott igazat.[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Martin97 #1577 üzenetére
Ezt érhető, nekem elég nagy probléma volt a 2*15 munkanapos gariztatás de megérte kivárni. Szerencsére nekem az első alkalommal volt egy sütött HD4850 addig az kihúzta (el is raktam tartalék kártyának, később még jól jöhet), a második alkalommal pedig ők maguk ajánlottak fel kölcsön kártyának egy HD7770-et.
De nagyon mást nem tudsz tenni, főleg hogy itt a nyár is még jobban melegedni fognak a kártyák.
(#1578) colossal89 Úgy érzem, hogy egy igazi mérnökkel van dolgunkVégül itt egy kép, nekem így van belőve a venti. Eddig 55 fok fölé nem nagyon mászott a VGA.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1584 üzenetére
Ez mondjuk már R270X. Nekem az X-es tényleg felesleges lett volna a CPU miatt, de látom szépet esett az ára mert 1.5 hete ugyan ennyiért vettem sima R270-et, igaz az Iponban.
Nekem ilyen órajeleket tud a kártya:
900MHz Core (Boost Clock:975MHz) (OC mode)
900MHz Core (Boost Clock:955MHz) (Gaming mode)
900MHz Core (Boost Clock:925MHz) (Silent mode)
2048 GDDR5 5600MHz MemoryMondjuk kedden veszek használt AMD Phenom II 965BE-t (3.4Ghz) de az R270X-et még az se tudja kihasználni teljesen szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1597 üzenetére
Csúnya lenne ha ez így működne... El ne hidd... Ha garizattás után ezt tényleg be akarják játszani, hogy az akkori értéke alapján számolnák el, el ne fogadd irány a fogy. védelem...
tegyük fel van valamire 3 év garid, de beszarik 2.5 év után amikor már nem lehet kapni akkor ezzel az erővel mondhatnák azt is, hogy csak 1000Ft-ot ér ez a termék... -
HopeckoR
aktív tag
Ez pontosan így van. Cserénél a gari is újraindul.
De hogy egy kicsit a VGA-król is szó legyen, kezdem unni az AMD vonalat...
Holnap készülök használt 965BE-t venni arról olvasgatok erre mit lát az ember... be van kockásodva a kép...
MSI R270 Garming... De eddig legalább játékokban nem tapasztaltam...
Pár napja is láttam már de akkor azt hittem hogy csak hülye vagyok...[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
Hát de noh, ezmiez...
Szerencsére játék alatt nem csinálta eddig kopp kopp, black screen sem volt, és ennél az órajel skálázódás szépen megy, sót eddig ZeroCore-ból is csodásan fel kel a kártya. Nah jó ma megszívatott egy pöppet, ZeroCore-ból felkelve a Mozillának nem volt szimpatikus és az kifagyottA katyvaszos részt nekem csak a sütőben sütött HD4850 csinálta...
De holnap 965BE proci be és szerintem full win reinstall.. Hátha eltűnnek már végre ezek a gondok. Lehet ráfér sok volt mostanság a VGA cserélgetés/ATI driver telepítgetés lehet azt sem szerette. Már párszor elszállt szegény amikor a mostani négy magosított Phenomot akartam OC-zni
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Habib[HUN] #1609 üzenetére
Én ugy vagyok ezzel mar, hogy ezzel a hibával megbirkózom amig csak mozilla alatt produkálja es jatekok alatt nem. De amugy sincs mar pofam visszavinni az Iponba foleg hogy ma vittem be garisan egy dupla kattintos egeret. Annyit jartam mostanság az Ipon szrvizben, hogy lassan kezdek félni hogy meglincselnek ott SSD, 2 db Asus R260x OC vga, es most az egér.. Elegge ram jar a rúd mostanság amuszaki cikkek teren.. Meg szerencse hogy eddig minden gari idon belul ment tonkre
-
HopeckoR
aktív tag
válasz Vinihun #1615 üzenetére
Láttam én itt már olyat is,hogy konkrétan át volt égve a kártya mert olyan szar volt rajta a hűtés és kicserélték neki...
Mivel neked elv nincs rajta égésnyom sem így simán visszaküldheted. De akár egy e-mail is dobhatsz nekik ezzel kapcsolatban, ők csak jobban tudják.Automatán hagytad a venti szabályozást? Mert csak akkor melegszik fel ennyire. Ha kicsit belepiszkálsz a venti szabályozásba kicsit jobban fog pörögni a venri rajta de cserébe nem megy fel ilyen magasra sem.
Nekem max 55 fok szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
válasz woodworm #1630 üzenetére
Én pl eddig egy terméket sem vittem vissza azért mert nem tetszett vagy bármi ilyen okkal..
De tapasztalatim alapján nem 1 olyan termék van nálam ami más miatt volt már kibontva és szerintem használva is volt...
Pár példa:
Nokia Lumia 925....
korábbi cserlét ASUS R260X OC VGA olyan dobozban volt benne, hogy csak pislogtam mikor a kezembe nyomták, hogy ilyet van pofájuk kiadni?
MSI R270 2Gb Gaming-en ami elv. vadi új se fólia se semmi, ahol pedig ki lehet bontani eléggé meg volt nyomorgatva... No mind1... -
HopeckoR
aktív tag
Garanciafutárt kell hívni.
Ha a hibajelenség nem jelentkezik náluk akkor 2500Ft a garanciafutár, illetve természetesen nem cserélik a kártyád.
"Jogos minőségi kifogás esetében a GaranciaFutár szolgáltatásunk ingyenes, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul, a házhozszállítás díját, bruttó 2500Ft-ot számolunk fel, ezért az Ön érdekében kérjük, csak akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben biztosan meggyőződött a hibáról, s annak oka nem nem rendeltetésszerű használat." -
HopeckoR
aktív tag
válasz kalozhun100 #1649 üzenetére
Szerintem igen arra gondolt. Mondjuk az tényleg meg tudja izzasztani a gépet... az enyém közben szinte használhatatlan lesz
-
HopeckoR
aktív tag
válasz freestailo #1687 üzenetére
Ha ez nem jelentkezik akkor nézd meg hogy az órajelet vissza veszi e (van e benne takarékos üzemmód)
Enyémben nem volt. 99% a csere.. én már kijártam ezt azt utat... Igaz a cserével is ugyan az volt a gond.. végül MSI R270-et lett belőle. -
HopeckoR
aktív tag
válasz CirrMee #1714 üzenetére
Am nem volnék benne biztos hogy tejesen ugyan az a driver.
Mikor a 260X-hez volt letöltve driver, azt beadtam gariba kaptam cserének egy HD7770-et akkor akkor azt a drivert nem engedte fel rakni, nem megfelelő illesztőprogram hibával ( vagy valami ilyesmi ) Leszedtem a HD7770-es drivert és az prímán fel is ment rá. -
-
HopeckoR
aktív tag
válasz colossal89 #1734 üzenetére
Azt is el tudom képzelni, hogy mostmár nem csak az órajelek járnak mindig maxon, hanem a kártya folyamatos 100% terhelés alatt is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.